Bende bebegim olsun istiyorum :(

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Ben 7 aylik evliyim hic korunmadik olmayinca testler yapildi ve esimin sayida azlik ve morfolojide bozukluk cikti. Biliyorum daha erken diceksiniz ama sanki hic olmicak gibi geliyoo. Esim ameliyat olcak varikoselden bir kac aya ama sanki hic anne olamicak gibi hissediyorum. Hele etraftan sorulunca dahada uzuluyorum. Arkadaslarimin bebekleri oldu onlari gorunce cok imreniyorum. Bu arada yasim bugun itibariyle 21 oldu kucuk gorebilirsiniz ama ben hep genc anne olmak istemisimdir. Cocuklara olan sevgim cokk fazlaa. Onunla ilgili o kdar cok hayal kuruyorum ki. Bir gun gercek olurmu ki Allahim benim gibi isteyen herkese oncelikle benden cok beklemislere ve banada nasip etsin anneligi:(

Eşinin tedaviye olumlu yanıt vermesini bekleyeceksiniz.
Şu an için yapacak birşey yok senin açından.
Eşin tedavisini olacak, sperm sayı ve kalitesini yükseltmeye bakacaksınız.
Böyle drama bağlamaya gerek yok, gerçeklerle yüzleşip,çözüm odaklı olursanız sonuca daha kolay varırsınız.

Ben 7 aylik evliyim hic korunmadik olmayinca testler yapildi ve esimin sayida azlik ve morfolojide bozukluk cikti. Biliyorum daha erken diceksiniz ama sanki hic olmicak gibi geliyoo. Esim ameliyat olcak varikoselden bir kac aya ama sanki hic anne olamicak gibi hissediyorum. Hele etraftan sorulunca dahada uzuluyorum. Arkadaslarimin bebekleri oldu onlari gorunce cok imreniyorum. Bu arada yasim bugun itibariyle 21 oldu kucuk gorebilirsiniz ama ben hep genc anne olmak istemisimdir. Cocuklara olan sevgim cokk fazlaa. Onunla ilgili o kdar cok hayal kuruyorum ki. Bir gun gercek olurmu ki Allahim benim gibi isteyen herkese oncelikle benden cok beklemislere ve banada nasip etsin anneligi:KK43:

Rabbim inşallah bebeğini kuacagina almayi nasip eder. Esin ameliyat olsun da olmazsa dert et ama beni de korkuttun niye diyeceksin. Erkek arkadaşımla alışveriş merkezindeylen kramp girmis bi anda gözünden yas geldi hemen doktora gittik varikosel mi demiş başlangıç mi demis ne araştırdım cok korkugumu tedavi olmasi gerektigini söyledim ama doktor gerek yok önemli bir şey yok demis güyaa korkularimi uyandirdin:(

Bende 21 yaşındayım. 3 senedir daha dogrusu 4. Seneye gircez olmuyor çok üzücü yaşayan bilir.. Bende senin gibi hep genç anne olmak istemisimdir diyorum direk evlendiğim yıl 17 yaşımda hamile kalmış olsaydım şimdi kocaman olmuştu ama zaman geçiyor ve gelmiyor...

Yaşınız daha çok genç hele annelik için fazla genç. Eşinizin yaşını bilmiyorum ama biraz evliliğin tadını çıkarsanız. Bu arada eşiniz tedavisini olsa, forumdan ve çevremden gördüğüm bebek olmuyor olmayacak diye ne kadar stres yaparsanız olma ihtimalini uzatırsınız. Ve çoğu zaman hiç beklenmedik anda gebe kalır anne adayları :) Herşeyin başı stres ve psikoloji çok etkiliyor. Hayatı biraz oluruna bırakın yaşamaktan zevk alın. Gezin,tozun,eğlenin. Çocuğunuz olduğunda kısıtlanacaksınız belki bu aktivitelerden. Hayatınızı ona göre planlayacaksınz. Bu günleri ararsnız belki. Önemli olan anne olabilmek değil evladına layık kendini yetiştirmiş onu da iyi yetiştirebilecek anne olabilmek. Benim yaşım 23 daha evli bile değilim, genç anne olamıyorum diye ne yapalım yani :) Ben de isterdim ama şartlar böyle gelişti. Hayat bazen planladığımız gibi değil de akışına göre gider. Ne zaman ne olması gerekiyorsa olur. Allah gönlünüze göre versin.

Genç anne olmak su laf da ne abes..insan anneliği hangi yaşta nasipse ozaman tadar.ayrıca bebek oyuncak değil gerçek bebek onuda belirtiyim öyle kolay görünüyor da ne kadar zooor bir bilseniz.tabi çok çok güzel anne olmak ama sabır işi.daha 21 yaşım ve 7 aylik evlilik.eşini hicmi sevmiyorsun gez toz film izle yenek yap ve bu acele.sırf elalem yaptı benim niye yok mantığı seninki.
Uzaktan göründüğü gibi değil bebek büyük sorumluluk ben yoruldum bskamican diyemiyirsun malesef biraz evlilik otursyn yerine kocan la tadını çıkar biraz ve bu karalar bağlamak.yazık esin var üzülür sen böyle yaparsan bunalıma girer valla toparlan yani...

Merhaba nasıl bir duygu ben bilirim 9senemde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
Suan kızımı emziriyorum anne olmak isteyen herkes dualarımda. .
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin

Daha 7 ay olmuş canım ilk bir yıl olmaması çok normal. Vücudun annelige hazırlanma sureci var. Sabırlı ol azcık :)

7 ay az bi sure korunmadik demissin yumurtlama takibi yaptin mi? Adetlerin nasil? Bu yola yillarini adayanlar var. Cok sukur benim 2 sene sonunda oldu eger bisey ogrendiysem oda bazen tibbin cozemedigi olaylar var. Rabbimin uygun kildigi bir zaman var ve o zamandan once olmuyor. Bize de cok bi sorun olmamasina ragmen (esimin sperminde yavaslik) sorunu vardi dogal yolla asla olmaz denildi. 2 sene sonunda kendiliginden oldu cok sukur bi kizim oldu. Simdi ikinciye hamile kaldim inan korunurken kaldim diyebilirim ve sirf 1 iliskiden oldu. Allah onu nasip ediyorsa oluyormus bak dedim kziimda ne kadar cabaladik olmadi. Allaha tevekkul et bol bol dua et rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Yillarini adamis insanlarin bi an once yuzunu guldursun insallah

Back
X