Bende bebegim olsun istiyorum :(

Rüyalarda anne olmak istemiyorum gerçekte olmak istiyorum artık :( rüyamda çocuğum oluyo rüyamda emziriyorum ah bide gerçek olsa :(((( bir mucize olsa :(

Ben 7 aylik evliyim hic korunmadik olmayinca testler yapildi ve esimin sayida azlik ve morfolojide bozukluk cikti. Biliyorum daha erken diceksiniz ama sanki hic olmicak gibi geliyoo. Esim ameliyat olcak varikoselden bir kac aya ama sanki hic anne olamicak gibi hissediyorum. Hele etraftan sorulunca dahada uzuluyorum. Arkadaslarimin bebekleri oldu onlari gorunce cok imreniyorum. Bu arada yasim bugun itibariyle 21 oldu kucuk gorebilirsiniz ama ben hep genc anne olmak istemisimdir. Cocuklara olan sevgim cokk fazlaa. Onunla ilgili o kdar cok hayal kuruyorum ki. Bir gun gercek olurmu ki Allahim benim gibi isteyen herkese oncelikle benden cok beklemislere ve banada nasip etsin anneligi:KK43:
Kuzum benimmm. Olur tabii niye olmasin. Kötü düşünme ama olur mu?

Çocuk istiyosa bi insan istiyodur yasi sebebi ne olursa olsun erken ws. Demek cok sacma geliyor bana. canim inşallah en kisa zamanda bebeğin olur Rabbim isteyen herkese de nasip etsin banada etsin inşallah nerdeyse 3 yildir ve 20 yasimdan beri anne olmayi bekliyorum..

Ben 7 aylik evliyim hic korunmadik olmayinca testler yapildi ve esimin sayida azlik ve morfolojide bozukluk cikti. Biliyorum daha erken diceksiniz ama sanki hic olmicak gibi geliyoo. Esim ameliyat olcak varikoselden bir kac aya ama sanki hic anne olamicak gibi hissediyorum. Hele etraftan sorulunca dahada uzuluyorum. Arkadaslarimin bebekleri oldu onlari gorunce cok imreniyorum. Bu arada yasim bugun itibariyle 21 oldu kucuk gorebilirsiniz ama ben hep genc anne olmak istemisimdir. Cocuklara olan sevgim cokk fazlaa. Onunla ilgili o kdar cok hayal kuruyorum ki. Bir gun gercek olurmu ki Allahim benim gibi isteyen herkese oncelikle benden cok beklemislere ve banada nasip etsin anneligi:KK43:
Amin canım benim .olur inşallah mesajında da belirttiğin gibi hem yaşın çok genç hemde daha yeni evlisin seni çok iyi anlıyorum ben 31 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim hatta 11 yıl bitmek üzere bizim de bebeğimiz olmuyor maalesef çok istiyorum çok da kötüyüm ama rabbime güveniyorum umutluyum olacak inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu kadar panik yapıp kendini üzme moral çok önemli herşeyin sebebi stres en azından bana göre çok daha şanlısın yaşın çok küçük.İyi düşün iyi olsun Rabbim büyük olur inşallah pozitif olmak her zaman iyidir yoksa hayat çekilmez Allah yar ve yardımcımız olsun canım.

Canim benim yaa ayni durumdayiz bizde 6ay olmayinca doktora gttik esimde sperm azligi cikti ilaclar keciboynuzlari vs. Derken doktorlar tup bebek tek care sayi cok az dyince tup bebek yaptirdik tutmadi smdi tekrar denicez bu ay sonunda insallah bu defa tutar benimde icime hic olmayacakmi acaba diye doguyor hele tup bebek ilk denememde tutmayinca bu ihtimalle kafayi yemek uzereydim ama bunun kuruntu vesvese oldugnu dusunuyorum sperm varsa korkma sonucta bir sperm yeterli hersey allahtan rabbim ol dyince oluverir karamsar dusunme allahh yardimcimiz olsun insallahh
Sizin sayiniz kacti ve varikosel falanmi var

Çocuk istiyosa bi insan istiyodur yasi sebebi ne olursa olsun erken ws. Demek cok sacma geliyor bana. canim inşallah en kisa zamanda bebeğin olur Rabbim isteyen herkese de nasip etsin banada etsin inşallah nerdeyse 3 yildir ve 20 yasimdan beri anne olmayi bekliyorum..
Beni ne kadar iyi anlamissin. Amin hepimize nasip etsin insallah

Amin canım benim .olur inşallah mesajında da belirttiğin gibi hem yaşın çok genç hemde daha yeni evlisin seni çok iyi anlıyorum ben 31 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim hatta 11 yıl bitmek üzere bizim de bebeğimiz olmuyor maalesef çok istiyorum çok da kötüyüm ama rabbime güveniyorum umutluyum olacak inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu kadar panik yapıp kendini üzme moral çok önemli herşeyin sebebi stres en azından bana göre çok daha şanlısın yaşın çok küçük.İyi düşün iyi olsun Rabbim büyük olur inşallah pozitif olmak her zaman iyidir yoksa hayat çekilmez Allah yar ve yardımcımız olsun canım.
Rabbim hayirli zamanda saglikli bir evlatla neselendirsin evinizi.

Rüyalarda anne olmak istemiyorum gerçekte olmak istiyorum artık :KK43: rüyamda çocuğum oluyo rüyamda emziriyorum ah bide gerçek olsa :KK43:((( bir mucize olsa :KK43:
Bende bu ay bi ruya gordum adetime 2 gun kaldi bu ayda cok umutluydum rabbim.hayirlisi neyse onu versin o bizim icin olani bizden iyi bilir

Valla bende istiyorum on aydır ama biz dört ay korunduk banada hiç olmayacakmis gibi geliyo ama hayırlısı diyorum inşallah hayirlisiyla isteyen herkesin bizimde bebeğimiz olur

yenigelin111, post: 44958045, member: 698720"]Bende bu ay bi ruya gordum adetime 2 gun kaldi bu ayda cok umutluydum rabbim.hayirlisi neyse onu versin o bizim icin olani bizden iyi bilir[/QUOTE]
İnsallah müjde li haberi verirsin bize

Back
X