Bende bebegimi kaybettim maalesef düşmüş

elenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
389
5
96
Diğer
evet beni pek cogunuz tanıyor aşılamamda falan hep beraberdik ilk aşılamamdı ve düşük yaptıgımı ögrendim bugün dr dan ama kanamam ve agrılarım devam ediyor dr içinde parca kalmış onu almalıyız dedi bende genel anastezi ile oldugu için ve düşügü ögrendigim için yaptırmadım erteledim yani ne yapacagımı bilmiyorum kendiliginden o parcalarda düşermi ve üzgünüm:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
evet beni pek cogunuz tanıyor aşılamamda falan hep beraberdik ilk aşılamamdı ve düşük yaptıgımı ögrendim bugün dr dan ama kanamam ve agrılarım devam ediyor dr içinde parca kalmış onu almalıyız dedi bende genel anastezi ile oldugu için ve düşügü ögrendigim için yaptırmadım erteledim yani ne yapacagımı bilmiyorum kendiliginden o parcalarda düşermi ve üzgünüm:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım bida yaşamazsın inş ama unutma herşeyin hayırlısı en kısa sürede yeniden o şahane duyguyu yeniden ve hayırlısıyla yaşarsın inş

teşekkürler arkadaşlar inşallah herşey yoluna girecek 1 dahaki ay tekrar aşılama yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım cünkü cok acı cektim yaa

geçmiş olsun canım allah tekrar aynı şeyi yaşatmasın.
inşallah tekrar hamile kalırsın.

çok geçmiş olsun canım ya inanki çok üzüldüm aynı şeyleri bende yaşadım rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah tedaviye gerek kalmadan olur allaha emanet ol canım

Canım pozitif sonucuna hepimiz sevindiğimiz gibi düşükle sonuçlanmasına da seninle birlikte üzüldük.

Şöyle düşün demekki tekrar hamile kalma şansın çok yüksek.
İnşallah birdahaki denemen bebeğini kucağına alacağın şekilde sonuçlanır.
Ama o parçaların kürtajla alınması gerekli sanırım.
Rahim ağzı yaramı yaktırmak için beklerken,içerde bir bayan bu işlemi yaptırmıştı,onu ayıltıyorlardı,gerekli bir işlem sanırım yaptırman gerekecek.
geçmiş olsun canım.Allah bir daha yaşatmasın böyle bir üzüntüyü.

sagol darkinlife evet daha 1 ay kadar önce hep beraber sevinmiştik ama düşük oldu bunada şükür ama müthiş sancılarım oldu ve sanırım haklısın içimin temizlenmesi için gerekiyor bu işlem galiba cünkü o parcalardan dolayı kanamam ve agrılarım sürüyor belki kendiliginden düşer sanmıştım ama galiba düşmeyecek teşekkürler arkadaşım

büyük geçmiş olsun........Kürtaj yaptırman lazım bence hem ağrılarımda var diyorsun.............İNŞ birdahaki sefere yavrunu kucağına alırsın canım.........a.s.

geçmiş olsun arkadaşım. Ama bak sonuçta tuttu ki düşük oldu. Yani bu da bir umut. Bir defada olmadığı için üzücü olabilir tabii ama dünyanın sonu değil asla. Toparlanmaya bak ki ve de kalıntıları aldır ki, hem psikolojik hem bedensel olarak hazır ol bebişe.a.s.

Cok uzuldum canim ama unutma Rabbim istedigi zaman olmiyacak sey yoktur.Demekki henuz anne olmanin zamani gelmemis.Az daha sabir canim elbet tekrar hamile kalicaksin ve insallah o zaman saglikla kucaginada alicaksin.Sadece isyan etme ve sabirli ol.Sevgiler...

çok geçmiş olsun canım.allhım böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın.
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
allaha emanet ol canım.

cok teşekkür ederim arkadaşlar evet Allahım bizleri 1 şekirde sınıyor isyan etmemek lazım bunada şükür ve düşük sonrasında geride kalanları temizletmem lazım gercektende cok sancım oluyor

cok teşekkür ederim arkadaşlar evet Allahım bizleri 1 şekirde sınıyor isyan etmemek lazım bunada şükür ve düşük sonrasında geride kalanları temizletmem lazım gercektende cok sancım oluyor

Canım sanada çok geçmiş olsun inşallah bidahakine sıkı sıkı tutar hayırlısıyla, o parçaların belki sana başka zararları da olabilir o yüzden ihmal etme aldır hemen bencea.s.

teşekkürler canım.yarın nasip olursa dr a gidip aldıracagım ama ben genel anasteziden korkuyorum :((

teşekkürler canım.yarın nasip olursa dr a gidip aldıracagım ama ben genel anasteziden korkuyorum :((

korkacak hiçbişey yokki, seruma iğneyle enjekte ediyolar daha dakikasında uyuyup kalıyosun sonra bi açıyosun gözünü olmuş bitmiş hiç bişey anlamıyosun, anestezi olmasaydı çekeceğin acıyı düşünsene, hiç korkulacak bişey yok düşünme öyle

Back
X