Bende Bebeğimi Kaybettim.

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Bir hafta önce öğrendiğim hamileliğim son buldu. İlk gebeliğimdi. Doktor kürtaj önerdi olmasanda olur dedi. Kürtajdan biraz korkuyorum pazartesiyi bekleyeceğim. 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Üzgünüm ama yapacak bir şeyde yok. Allah'ın dediği olur neticede. Moralim bozuk kimseyi görmek istemiyorum. Karnımda 6 haftalık ölü bir bebek var. Çok zor bir şeymiş bunu anladım. Bunu yaşayan herkese Allah sabır versin bir daha göstermesin.

Bir hafta önce öğrendiğim hamileliğim son buldu. İlk gebeliğimdi. Doktor kürtaj önerdi olmasanda olur dedi. Kürtajdan biraz korkuyorum pazartesiyi bekleyeceğim. 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Üzgünüm ama yapacak bir şeyde yok. Allah'ın dediği olur neticede. Moralim bozuk kimseyi görmek istemiyorum. Karnımda 6 haftalık ölü bir bebek var. Çok zor bir şeymiş bunu anladım. Bunu yaşayan herkese Allah sabır versin bir daha göstermesin.

geçmiş olsun cnm hayırlısı böyleymiş üzülme isyan edersin allah muhafaza

bende 10 aya yakın oldu dış gebelik yaşadım 1 hafta hamile kaldım kendimi öle biliodum

ama değilmişim rabbim ne verirse hayırlısını verir dua et hiçde korkma hissetmezsin.

geçmiş olsun canım tez zamanda hayırlısı ile yeniden gelir bebişin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın...rabbim sabrını versin..

üzülme canım hayırlısı zamanı deil demek ki bende 2tane bebeğimi kaybettim ama yeni bi bebek için hayata sarılıyosun yinede bu da bizim imtihanımız :ssz:

Canim cok gecmis olsu. Bnde agustos ayinda kurtaj oldum 9haftalikti bebegim. Eger olman gerekiyorsa kurtajdan korkma. Rabbim sabir versin. Saglikli hamilelikler nasib etsin bi dahakine.

geçmiş olsun canım üzülme yine olur benimkisi daha kötüydü 7 ay karnımda taşıdım hareketlerini hissetim hazırlık yaptım ama gitti meleğim şükret herşeyin hayırlısı

allah sabır versin canım
allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ben 20 haftalıkken düşük yaptım 6 aydan fazla korundum korunmayı bırakalı 3 aydan fazla oldu ama henüz hamile kalamadım maalesef

gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın

herkesede evlat nasip etsin rabbim

rabbim herşeyın hayırlısını nasıp etsın canım üzülme dıyemem üzüleceksın ağlayacaksın ama sakın isyan etme bol bol dua et bende 23 haftalık erken dogumla kaybettım bebeğimi ölmüştu bebegım karnımda ve ben normal dogumla onu cennete gönderdım cok üzüldum çok ağladım ama rabbım sabrını verıyo yapacak bıseyımız yok rabbım sana saglıklı hayırlı bebişler nasıp etsın ınsallah.

canım öncelikle Allah sabrını artırsın inş.. ne kadar üzülme desekte boş.. ağlamak istediğin zaman hıçkıra hıçkıra ağla ama içinde tutma.. bende beebğimi kaybettim hemde 7 aylıktı teyzesi.. ve 4 ay oldu ama hergün gözlerim dolu dolu ... reklamlardaki anne bebeklerden bile etkilenip ağlamaya başlıyorum... çok zormuş RAbbim bizede böyle bi sınav verdi ve bu sınavı geçmek zorundayız inş.... bol bol dua et meleğin için.. :(

Merhaba arkadslar ben yeni uye oldum 37haftalik hamileydm bebegimn boynuna kordon dolanmasi sonucu kaybettm melek kizimi kendmi o kadar yanlzz hissedyrmki szden yardm bekliyorum ltfenn cok zor gunler gecryrm

Merhaba arkadslar ben yeni uye oldum 37haftalik hamileydm bebegimn boynuna kordon dolanmasi sonucu kaybettm melek kizimi kendmi o kadar yanlzz hissedyrmki szden yardm bekliyorum ltfenn cok zor gunler gecryrm

Sabır dilemekten başka elden bir şey gelmiyor. Geçmiş olsun. Allah aynı acıyı bir daha göstermesin.

geçmiş olsun cnm hayırlısı böyleymiş üzülme isyan edersin allah muhafaza

bende 10 aya yakın oldu dış gebelik yaşadım 1 hafta hamile kaldım kendimi öle biliodum

ama değilmişim rabbim ne verirse hayırlısını verir dua et hiçde korkma hissetmezsin.

canım bende 9 ay önce dış gebelik teşhisiyle kürtaj oldum. yanlış teşhis koyulmuş. patolojiden gelen raporla farkettim. hala uğraşıyorum ama hala gelmedi meleğim :(

çok çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin içimizde en acı tecrübeyi yaşamış olan sensin. rabbim en kısa zamanda meleğinin acısını hafifletecek başka bir melek göndersin sana

canım bende 9 ay önce dış gebelik teşhisiyle kürtaj oldum. yanlış teşhis koyulmuş. patolojiden gelen raporla farkettim. hala uğraşıyorum ama hala gelmedi meleğim :(

yanlış tşhis derken dış gebelik değilmiymiş yani ameliyat mı oldun peki

valla canım inş.olıcak bizimde çok duyuyorum olan dış gebelikden sonra

tek dileğimiz hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim versin ve aynısını

birdaha yaşatmasın rabbim inş..benimde 9 ay oldu ama daha yeni denemye

başladık tekrardan bakalım inş.
]

Amin canim cok sagolun allahm herksn yardmcisi olsn cok zor gunlerr ama bu acinin tek telafisi ynden anne olmak ben bebegmi kaybettgm an bidaha anne olamam dedm tek dedgm sy bu oldu doktrm cok kizdi bu bebek dogmak istemdi kendi ipini kendi ckti zaten benm durumum o kadar farkliki bebegm hem kordona dolanyo hem kordonu sikiyo kordon elndeyms doktr ole soledi ve buna tipta anne karnnda bebek intihari dyolarmsss

yanlış tşhis derken dış gebelik değilmiymiş yani ameliyat mı oldun peki

valla canım inş.olıcak bizimde çok duyuyorum olan dış gebelikden sonra

tek dileğimiz hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim versin ve aynısını

birdaha yaşatmasın rabbim inş..benimde 9 ay oldu ama daha yeni denemye

başladık tekrardan bakalım inş.
]

evet canım dış gebelik değilmiş rahmim aşağıda olduğu için yanlış teşhis koyulmuş ameliyat olmadım direk kürtaja aldılar beni. çok zor günler geçirdim. Ben marttan beri deniyorum ama olmuyor

evet canım dış gebelik değilmiş rahmim aşağıda olduğu için yanlış teşhis koyulmuş ameliyat olmadım direk kürtaja aldılar beni. çok zor günler geçirdim. Ben marttan beri deniyorum ama olmuyor

ay cnm çok geçmiş olsun.peki bebek boşuna mı alındı yani.tüplerin ve yumurtalıkların sağlamsa

neden olmasın ki olur inş.dua et.gerçekten zor birşey rabbim yaşatmasın bende zor atlattım içinde

tabi ukte aklıo kimse bunu anlayamıo ama geçti bitti gibi düşünüolar ama öle olmuyo işte

napalım rabbim bizide sevindircek ben bunu biliorum güveniorum rabbime.

Amin canim cok sagolun allahm herksn yardmcisi olsn cok zor gunlerr ama bu acinin tek telafisi ynden anne olmak ben bebegmi kaybettgm an bidaha anne olamam dedm tek dedgm sy bu oldu doktrm cok kizdi bu bebek dogmak istemdi kendi ipini kendi ckti zaten benm durumum o kadar farkliki bebegm hem kordona dolanyo hem kordonu sikiyo kordon elndeyms doktr ole soledi ve buna tipta anne karnnda bebek intihari dyolarmsss

çok geçmiş olsun nerdeyse doğumun yaklaşmışken bunu yaşaman çok zor

ama dua et rabbim verirse hayırlısını versin.inş.en yakın zamanda tekrar sağlıkla

anne olursun daha kötü süde olabilrdi herşeyde var bi hayır kötü düşünme sen.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum sen kızını gördün mü bilmiyorum ama benimkisi 3 ay yoğun bakımda yaşadı oksijensiz kaldı dogumda sonra bıraktı gitti beni meleğim daha çok taze 2 ay oldu bana yazabilirsin dertleşebiliriz birbirimizi en iyi anlayacak olan bizleriz sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor

Canım benim seni çok iyi anlıyorum sen kızını gördün mü bilmiyorum ama benimkisi 3 ay yoğun bakımda yaşadı oksijensiz kaldı dogumda sonra bıraktı gitti beni meleğim daha çok taze 2 ay oldu bana yazabilirsin dertleşebiliriz birbirimizi en iyi anlayacak olan bizleriz sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor

Ben görmedim benimki 6 haftalıktı ama ben birazda kendimi suçluyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce antibiyotik içtim bir kutu. Migrenim var ağrı kesici içtim. Çok hareket ettim. Sigara içtim. Ve ben sebep olmuş olabilirim. Vicdanım sızlıyor. Belkide benim yüzümden öldü. Bilemiyorum. Sonrada diyorumki Allah yaşamasını dileseydi yaşatırdı. Bu benim sınavımdı.

Senin yaşadığın acı daha zor. Ama ne yapabiliriz? Aciz kullarız. Allah'tan dilemekten istemekten ona dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor. Diyorum ki Allah kimsenin kötülüğünü istemez. Bu acıları bile bizi sevdiği için veriyor. Allah'ın merhameti çokmuş. 100 parçaya bölmüş birini yeryüzüne göndermiş. Annelerin çocuklarına duyduğu merhamette bu bir tanesindenmiş. Kimbilir Allah ne kadar merhametli. Bizlerede merhamet edecektir. Çekilen acılar unutulmaz ama hafifler. Allah bundan sonra böyle acılar göstermesin. Ölen bebeklere çocuklara cennette bir dağda Hz. İbrahim ve karısı Hz. Sare bakar anne babaları gelene kadar. Senin bebeğinde şimdi onların yanında mutludur.

Hepimiz faniyiz Allah gecinden versin birgün geldiğinde bebeğini cennete bulacaksın. Sen Allah'tan sabır dile şükret dua et. Allah sana gani gani sabır versin.

Evet canım dediklerin çok doğru bunları düşündükçe acım hafifliyor çok özlüyorum onu ama birgün kavuşacagımı biliyorum bu beni rahatlatıyor bende kendime kızıyorum bazen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım başka hastanaye gitseydim başka doktora gitseydim diye ama olacak geliyo seni buluyo çekeceğim varmış diyorum allah daha büyük acılar vermesin bugün tv izledim 3.5 yasında cocukları ölmüş narkozdan dedim birde onları düşün beterin beteri var şükretmek lazım

Back
X