Bende Bebeğimi Kaybettim.

Evet canım dediklerin çok doğru bunları düşündükçe acım hafifliyor çok özlüyorum onu ama birgün kavuşacagımı biliyorum bu beni rahatlatıyor bende kendime kızıyorum bazen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım başka hastanaye gitseydim başka doktora gitseydim diye ama olacak geliyo seni buluyo çekeceğim varmış diyorum allah daha büyük acılar vermesin bugün tv izledim 3.5 yasında cocukları ölmüş narkozdan dedim birde onları düşün beterin beteri var şükretmek lazım

bende doğumdan 1 gün önce kaybettim kızımı, kendi kendime hep daha kötülerini düşünerek teselli buluyordum.bahsettiğin haberi izlediğimde de allahım beterinden sakladı dedim.o annenin ne anıları vardı yavrusuyla...allah herkese sabır versin...

bende doğumdan 1 gün önce kaybettim kızımı, kendi kendime hep daha kötülerini düşünerek teselli buluyordum.bahsettiğin haberi izlediğimde de allahım beterinden sakladı dedim.o annenin ne anıları vardı yavrusuyla...allah herkese sabır versin...

seninde benimkine benziyo kaybediş öykün benim biraz daha şanssızca gördğm izledim öptğm melegimi dün rüyamda oğlum oluyomuş emziriyorum o kadar süt geliyorki bebegin yüzü hep süt oluyo nası bi sevincle uyandım allahım ne olur en kısa zamanda nasip et dedim

seninde benimkine benziyo kaybediş öykün benim biraz daha şanssızca gördğm izledim öptğm melegimi dün rüyamda oğlum oluyomuş emziriyorum o kadar süt geliyorki bebegin yüzü hep süt oluyo nası bi sevincle uyandım allahım ne olur en kısa zamanda nasip et dedim
inşallah arkadaşım o günleride göreceğiz, forumlarda bunun defalarca örneği var.acımız dinmeyecek ama azalacak inşallah.ben allaha hep ne olur haylaz bir çocuğum olsun, onunla uğraşırken bu günleri unutayım diye dua ediyorum.kendim ve benim gibi olan bütün melek anneleri için. rabbim sanada sabır versin, inan okuduğumdan beri aklımdasın.ben bu kadar acı çekiyorsam seni düşünemiyorum.ama verende allah alanda o.başka doktor başka hastane diye düşünme bence. böyle düşüncelere girdin mi çıkamıyorsun.

inşallah arkadaşım o günleride göreceğiz, forumlarda bunun defalarca örneği var.acımız dinmeyecek ama azalacak inşallah.ben allaha hep ne olur haylaz bir çocuğum olsun, onunla uğraşırken bu günleri unutayım diye dua ediyorum.kendim ve benim gibi olan bütün melek anneleri için. rabbim sanada sabır versin, inan okuduğumdan beri aklımdasın.ben bu kadar acı çekiyorsam seni düşünemiyorum.ama verende allah alanda o.başka doktor başka hastane diye düşünme bence. böyle düşüncelere girdin mi çıkamıyorsun.
Çok zor günler geçirdim gerçekten bebeğim yaşasydı eğer makinelerle yaşayacaktı doktorlar falan dua edin kısa zamanda huzura kavuşsun diyorlardı bi anne nası dua eder ki bunun için o kadar ağır ve kötü günlerde ki meleğim yaşasa çok acı çekecekti yaşamaması daha kötüydü hep allahım en iyisini sen bilirsin ne olur acı çekmesin diye dua ettim yaşadığım sürece mi yanayım kızımıa mı yanayım şaşırdım kaldım o yoğun bakım ünitelerinde solunum cihazının sesi hala kulağımda

Merhaba arkadslar ben yeni uye oldum 37haftalik hamileydm bebegimn boynuna kordon dolanmasi sonucu kaybettm melek kizimi kendmi o kadar yanlzz hissedyrmki szden yardm bekliyorum ltfenn cok zor gunler gecryrm

canımm o kadar üzüldümki senin adına benmde hastane günlerim aklıma geldi tekrardan zaten hiç unutmuyorum ama.. 5 ay geçti meleğim beni bırakakıp gideli ilk günler zindan gibiydi Allahım nasıl dayanıcam bu günler nasıl geçicek diyordum ama koskoca 5 ay geçmiş canımm .. çok zor olsada hayat devam ediyor.. seninde şuan için tek ihtiyacn olan zaman.. ve dua et olurmu bol boll kendini bırakma. şükret senden daha kötü olanları düşün .. kim ne derse desin aldırma... canın birileri ile konuşmak istedğnde buraya gel biz burdayız.. biz burdayız. hepizmin derdi ortak ve o kadar birbirimizi anlıyoruzki.. Allahım kat kat sabır versn canım sana bana ve bütün melek annelerine.. Allaha emanet ol .. görüşmek üzere

Bir hafta önce öğrendiğim hamileliğim son buldu. İlk gebeliğimdi. Doktor kürtaj önerdi olmasanda olur dedi. Kürtajdan biraz korkuyorum pazartesiyi bekleyeceğim. 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Üzgünüm ama yapacak bir şeyde yok. Allah'ın dediği olur neticede. Moralim bozuk kimseyi görmek istemiyorum. Karnımda 6 haftalık ölü bir bebek var. Çok zor bir şeymiş bunu anladım. Bunu yaşayan herkese Allah sabır versin bir daha göstermesin.
benimde bebeklerim 11 gün karnımda kaldı kalpleri durduktan sonra bende çok korkuyordum kürtajdan narkozla yaptılar hiç birşey hissetmedim sadece ameliyattan önce alttan ilaç veriyolar o beni biraz zorladı bende kasılma var kaslıyorum onun dışında hissetmedim bugün pazartesi sanırım oldun kürtajı

benimde bebeklerim 11 gün karnımda kaldı kalpleri durduktan sonra bende çok korkuyordum kürtajdan narkozla yaptılar hiç birşey hissetmedim sadece ameliyattan önce alttan ilaç veriyolar o beni biraz zorladı bende kasılma var kaslıyorum onun dışında hissetmedim bugün pazartesi sanırım oldun kürtajı

Yok kürtaj olmadım en son gittiğim doktor gerek görmedi. Yaklaşık 5 gün öncede kanamam kesildi. Cuma günü başka bir doktorla görüşeceğim. Şimdiye kadar gittiğim doktorların ilgisinden hiç memnun kalmadım. Hepsi baştan savıyormuş gibi davranıyor. Oysa ben tekrar hamile kalmak istiyorum. Hiçbiri beni bilgilendirmedi. Bir tanesi polip var demişti yumurtalığın birinde. Polip düşüğe sebep olur mu? diye soruyorum sanmıyorum diyor. Ne zaman hamile kalabilirim diyorum. Kalırsın diyor. Zaten sıkıntım kendime yetiyor birde doktorlar çıldırttı beni. Bu gideceğim doktor için iyi şeyler duydum bakalım cuma gelsede hayırlısıyla bir gitsem konuşsam. Neden düştüğünü bilmek istiyorum. Aynı şeyin bir daha olmasını istemiyorum.

Yok kürtaj olmadım en son gittiğim doktor gerek görmedi. Yaklaşık 5 gün öncede kanamam kesildi. Cuma günü başka bir doktorla görüşeceğim. Şimdiye kadar gittiğim doktorların ilgisinden hiç memnun kalmadım. Hepsi baştan savıyormuş gibi davranıyor. Oysa ben tekrar hamile kalmak istiyorum. Hiçbiri beni bilgilendirmedi. Bir tanesi polip var demişti yumurtalığın birinde. Polip düşüğe sebep olur mu? diye soruyorum sanmıyorum diyor. Ne zaman hamile kalabilirim diyorum. Kalırsın diyor. Zaten sıkıntım kendime yetiyor birde doktorlar çıldırttı beni. Bu gideceğim doktor için iyi şeyler duydum bakalım cuma gelsede hayırlısıyla bir gitsem konuşsam. Neden düştüğünü bilmek istiyorum. Aynı şeyin bir daha olmasını istemiyorum.

istanbuldamı oturuyorsun doktor önermek isterim eger istersen

anladım inş nedeni kötü bi rahatsızlık değildir inş bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda rahat ve huzurlu bi hamilelik geçirirsin

Amin canım hepimiz inşallah sağlıklı hamilelikler geçiririz hepimiz doğumdan sonra güle oynaya çıkarız hastanelerden. Allah büyük.

Back
X