S sagduyu Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 40 0 36 Ankara 5 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sagduyu #1 bende bel fıtıgı var gecmıstekı trafık kazasından kalma oglumun kafası bıraz buyuk oldugu için doktor eylul bası gıbı sezeryan dedi ama ya belıme bısey olursa bıraz korkuyorum sanırımm
bende bel fıtıgı var gecmıstekı trafık kazasından kalma oglumun kafası bıraz buyuk oldugu için doktor eylul bası gıbı sezeryan dedi ama ya belıme bısey olursa bıraz korkuyorum sanırımm
C cherry81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2010 360 8 96 Diğer 5 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sagduyu #2 bendede bel fitigi var ve normal dogum yapilacak olursa ikinamam agridan diye dusunuyorum. sanirim en iyisi sezaryan olmak
bendede bel fitigi var ve normal dogum yapilacak olursa ikinamam agridan diye dusunuyorum. sanirim en iyisi sezaryan olmak
S sagduyu Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 40 0 36 Ankara 6 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sagduyu #3 ama sezeryanda pek tavsıye etmıyolar bel fıtıgına hayırlısı bakalım