daha önceki konumdan bilirsiniz ufak bir bebeğim var çok sabrettim bekledim. hayatta herkes hata yapar dedim belki düzelir belkide hep kendimi kandırdım. boşanmak istedi istemiyorum dedi. zaten bikaç aydır ayrıydık. kabul ettim aldatılan ya da ayrılan arkadaslara kızmayın insan severken birden bi şokla karşılaşınca sadece eski güzel günlere odaklanıyor. birini unutmak için onunla yaşadıklarını değil sana yaşattıklarını düşünmek ve hatırlamak lazımmış.. kızım ve benim için bundan sonra mutlu günler diliyorum Allahtan ...
ve gerçekten merak ediyorum bundan sonra ne olur ne olacak tekrar birini sevip güvenebilirmiyim, kız çocukla yeni bir evlilik kolay olur mu...
hemen evlilik düşünüyor diyip kızmayın düşünmüyorum önce kendimi bulup tekrar mutlu olmam lazım nasipte varsa olur diyorum kendimi şartlamıyorum ... hepimizin hayatı doğan güneş gibi parlak olsun inşallah...
ve gerçekten merak ediyorum bundan sonra ne olur ne olacak tekrar birini sevip güvenebilirmiyim, kız çocukla yeni bir evlilik kolay olur mu...
hemen evlilik düşünüyor diyip kızmayın düşünmüyorum önce kendimi bulup tekrar mutlu olmam lazım nasipte varsa olur diyorum kendimi şartlamıyorum ... hepimizin hayatı doğan güneş gibi parlak olsun inşallah...