• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende boşanıyorum

fakabasan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
240
0
46
Ankara
daha önceki konumdan bilirsiniz ufak bir bebeğim var çok sabrettim bekledim. hayatta herkes hata yapar dedim belki düzelir belkide hep kendimi kandırdım. boşanmak istedi istemiyorum dedi. zaten bikaç aydır ayrıydık. kabul ettim aldatılan ya da ayrılan arkadaslara kızmayın insan severken birden bi şokla karşılaşınca sadece eski güzel günlere odaklanıyor. birini unutmak için onunla yaşadıklarını değil sana yaşattıklarını düşünmek ve hatırlamak lazımmış.. kızım ve benim için bundan sonra mutlu günler diliyorum Allahtan ...

ve gerçekten merak ediyorum bundan sonra ne olur ne olacak tekrar birini sevip güvenebilirmiyim, kız çocukla yeni bir evlilik kolay olur mu...
hemen evlilik düşünüyor diyip kızmayın düşünmüyorum önce kendimi bulup tekrar mutlu olmam lazım nasipte varsa olur diyorum kendimi şartlamıyorum ... hepimizin hayatı doğan güneş gibi parlak olsun inşallah...

Tabiiki tekrar sevmek, mutlu olma hayaline sahip olabilirsiniz, bu sizin en doğal hakkınız.

Ama bundan önce kendinizi, kalbinizi tazelemeniz gerekiyor ki bunun için iyi bir kaynağınız var; bebeğiniz.

İnşaallah çok çok mutlu ve huzurlu günleriniz olur bebeğinizle birlikte..

inşallah canım teşekkür ederim..ama şunu öğrendim ki asla kimseyi çok çok sevmemek lazım sevenler lütfen bu sözümü ciddiye alın...
ben bunca zaman kendimi hep ikinci planda tutmuşum onun mutlu olduğu herşeyden mutlu olmuşum. hataymış. ha gerçek sevgi öyle olmalı bence bir anneyi bir evladı sever gibi sevilmeli eşlerden karşılıksız tertemiz. ama bu zamanda bu sevgiyi bulmak imkansız... ve asla diğer kadınlara arkadaslara ablalara vs hatta kuzenlere kardeşlere bile burda okuduk hepimiz biliyoruz GÜVENMEYİN eşinize de elbette ;)

Üzülme canım bu günlerde geçer,yağmurdan sonra mutlaka güneş doğacak

inşallah canım teşekkür ederim..ama şunu öğrendim ki asla kimseyi çok çok sevmemek lazım sevenler lütfen bu sözümü ciddiye alın...
ben bunca zaman kendimi hep ikinci planda tutmuşum onun mutlu olduğu herşeyden mutlu olmuşum. hataymış. ha gerçek sevgi öyle olmalı bence bir anneyi bir evladı sever gibi sevilmeli eşlerden karşılıksız tertemiz. ama bu zamanda bu sevgiyi bulmak imkansız... ve asla diğer kadınlara arkadaslara ablalara vs hatta kuzenlere kardeşlere bile burda okuduk hepimiz biliyoruz GÜVENMEYİN eşinize de elbette ;)

Katılıyorum..Çok sevilsede eşler kendinden ödün vermeye kadar gitmemeli bu.

Herkes ayrı bir birey olmalı evde, herkes kendi sorumluluklarını bilmeli, kadın kendine çok yüklenmemeli..

Örneğin erkek sorumluluğunu bilmiyorsa, kadın çok tasarrufluysa, bu bile evliliği çatlatıyor.

Herkese hak ettiği değer verilir; eşler arasında ise kendimize hak ettiğimiz değeri vermeliyiz.

Ağrılı bir süreç, ne desek boş ama çok güçlü olduğunuza inanıyorum yazdıklarınızla.

İnşaallah gelecek güzel günleriniz en kısa sürede..

Sizi ve bebeğinizi gerçekten çok sevecek hayırlı bir insanla karşılaşırsınız inşaallah.

Katılıyorum..Çok sevilsede eşler kendinden ödün vermeye kadar gitmemeli bu.

Herkes ayrı bir birey olmalı evde, herkes kendi sorumluluklarını bilmeli, kadın kendine çok yüklenmemeli..

Örneğin erkek sorumluluğunu bilmiyorsa, kadın çok tasarrufluysa, bu bile evliliği çatlatıyor.

Herkese hak ettiği değer verilir; eşler arasında ise kendimize hak ettiğimiz değeri vermeliyiz.

Ağrılı bir süreç, ne desek boş ama çok güçlü olduğunuza inanıyorum yazdıklarınızla.

İnşaallah gelecek güzel günleriniz en kısa sürede..

Sizi ve bebeğinizi gerçekten çok sevecek hayırlı bir insanla karşılaşırsınız inşaallah.

yok kendimden vazgeçip benliğimi yitirmedim bende bir bireydim herşey ortaktı herşey benim üstümde değildi...
ama ben çok sevdim ve bu şok beni aldı yere vurdu resmen. güçlü bir insanım evet daha da güçlü olacağım inşallah...
ama bir bilseniz ne kadar zayıf düştüm ne kadar ağladım bir senedir. bazen soruyorum bu göz yaşlarının hesabını kim verecek diye...
Allah büyüktür

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bundan sonra kızın ve kendin için saglam adımlar atmaya çalısrsın yasadıgın sıkıntılarını unutursun inşallah

Son düzenleme:
yok kendimden vazgeçip benliğimi yitirmedim bende bir bireydim herşey ortaktı herşey benim üstümde değildi...
ama ben çok sevdim ve bu şok beni aldı yere vurdu resmen. güçlü bir insanım evet daha da güçlü olacağım inşallah...
ama bir bilseniz ne kadar zayıf düştüm ne kadar ağladım bir senedir. bazen soruyorum bu göz yaşlarının hesabını kim verecek diye...
Allah büyüktür

gözyaşlarının hesabını kimse vermeyecek sana sen bunun hesabını ayakta durarak,yıkılmadığını göstererek soracaksın...

kimseye eşe başka kadınlara güvenmemek gerektiğini bende kötü bir şekilde öğrendim.benim insalara güvenim çok sarsıldı.bu konuda sana katılıyorum bayanlar eşlerinize gözü kapalı güvenmeyin ve hiçbir erkek için fazla fedekarlık yapmayın değmiyor:19:

merhaba canim,

diger konularinida okudum.Icin cok aciyor biliyorum.Ama unutmaki, her kisin sonu bahardir.Kizin varmis, ne kadar güzel.Artik onunla güzel bir hayata baslamalisin.Aglayip sizlamayi birak.Derler ya zararin neresinden dönersen kardir. Hersey düzelecek.sevgilerimle....

Artık pek ağlamıyorum belkide çok ağladım ve artık ağlayamıyorum... Alışıyor insan zamanla...gerçekten çok yıprandım gözyaşlarımı biriktirseydim eğer
kovalar dolardı sanırım... kısmet ne diyelim

Back
X