Bende Boşanıyorum!

KizKulesi88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
14
0
6
Almanya
Merhaba Kızlar,

ben evleneli 10 ay oldu ve bu 10 ay içinde yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum, gözlerim daha yeni yeni açılıyor. "Aşk" insanı gerçekten kör ediyor..

Ailem çok konuşmuştu benimlen iyi düşün evlenirken ama ben yok illada istiyorum illada istiyorum. Düğün arifesinde yaşananlar, evlilikde yaşananlar beni okadar yıpratıki.

Hepimiz annemizin kuzusu göz nuru değilmiyiz, niye herşey insanın hayal ettiği gibi yürümez..

Nereden başlıçağımıda bilmiyorum..

Piskolojim ahlak bulak oldu artık. Evliliğimde piskolojik ve fiziksel şiddet gördüm çok kez. Aileme saygısızlık yapıldı "Anneme" ağzına alınmiçak kelimeler kulanıldı eşim ve görümçeden (ve iftira atıldı) ve ben bunlara rağmen BOŞANMADIM afettim. Saygı dahi kalmadı aramızda.

En son bi olay oldu ve aileler birbirine girdi, buda artik son damlaydı ve sonunda bitirmeye karar verdim..
Ailemde arkamda bu evliliği sürüdürmemi istemiyor ama sen bilirsin diyolar.

Okadar çok şey varkı yazamıyorum

Nasıl toparlaniçağımı bilmiyorum...

allahım hakkında hayırlısını en güzelini nasip eylesin inşallah

herşey atlatılıyo geçiyo bitiyo emin ol bunu da atlatıcaksın
azcık sabır inanç ve azim:16:

Merhaba Kızlar,

ben evleneli 10 ay oldu ve bu 10 ay içinde yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum, gözlerim daha yeni yeni açılıyor. "Aşk" insanı gerçekten kör ediyor..

Ailem çok konuşmuştu benimlen iyi düşün evlenirken ama ben yok illada istiyorum illada istiyorum. Düğün arifesinde yaşananlar, evlilikde yaşananlar beni okadar yıpratıki.

Hepimiz annemizin kuzusu göz nuru değilmiyiz, niye herşey insanın hayal ettiği gibi yürümez..

Nereden başlıçağımıda bilmiyorum..

Piskolojim ahlak bulak oldu artık. Evliliğimde piskolojik ve fiziksel şiddet gördüm çok kez. Aileme saygısızlık yapıldı "Anneme" ağzına alınmiçak kelimeler kulanıldı eşim ve görümçeden (ve iftira atıldı) ve ben bunlara rağmen BOŞANMADIM afettim. Saygı dahi kalmadı aramızda.

En son bi olay oldu ve aileler birbirine girdi, buda artik son damlaydı ve sonunda bitirmeye karar verdim..
Ailemde arkamda bu evliliği sürüdürmemi istemiyor ama sen bilirsin diyolar.

Okadar çok şey varkı yazamıyorum

Nasıl toparlaniçağımı bilmiyorum...

kötü bir tecrübe olmuş senin için, ailen arkandaysa korkma kaybedecek bir şeyin yok yolunu ayır

senin adına üzüldüm inşallah karşına en iyileri çıkar ferah tut gönlünü :)

Kendimi çok yanlız hisediyorum..

Ailem evde yaşadıklarımı blmiyor kimseyede anlatamıyorum. Kendime yediremiyorum yaşadıklarımı...

Şuan daha aynı evde kalıyoruz, ama hiç bir temaz yok aramızda. Avukata gittik dava yakında acılıyor..

Verdiğim tüm emek, tüm hayallerim yok oldu..

senin adına üzüldüm inşallah karşına en iyileri çıkar ferah tut gönlünü :)

allahım hakkında hayırlısını en güzelini nasip eylesin inşallah

herşey atlatılıyo geçiyo bitiyo emin ol bunu da atlatıcaksın
azcık sabır inanç ve azim:16:

Çok sağol canım, inşallah..

Çok severek ve inanarak evlendim. Hiç bir beklentim yoktu herşey beraber yaptık.. Karşılığı bumudur diye düşüniyorum..

Ailem evde yaşadıklarımı blmiyor kimseyede anlatamıyorum. Kendime yediremiyorum yaşadıklarımı...

Şuan daha aynı evde kalıyoruz, ama hiç bir temaz yok aramızda. Avukata gittik dava yakında acılıyor..

Neden hala aynı evdesiniz?
Allahım korusun size yine bir şey yaparsa?
Ailenize haber verin lütfen!

Yok korkmıyorum, belki biraz abartılı yazmış olabilrim, fiziksel dediğim bağırması ve bi-iki kere kolumdan sıkı tutup iti beni. Ama buda bence çok büyük. Sonra neladar pişman olusada kendine hakim olması gerekir.

Eşim sinirli bir insan beş dakikada parlıyıp ikinci dakikada sönüyor.. Sonra birşey olmamış gibi sokulur normalde. Alsında onun içinde birşey yok dolduran ailesi, herşeyi ailesine anlatıyor.

Kendini bırakıyor insan aileye anneye babaya edilen hakareti,iftirayı kaldıramıyor dimi?
ben de kaldıramam sanırım,
evlilikte saygı gerçekten çok önemli..
hayırlısı olsun senin için.

Kendini bırakıyor insan aileye anneye babaya edilen hakareti,iftirayı kaldıramıyor dimi?
ben de kaldıramam sanırım,
evlilikte saygı gerçekten çok önemli..
hayırlısı olsun senin için.

Evet insan kaldıramıyor, bıçak gibi saplanıyor.

Ben bu yaşıma kadar ailemin yüzüne bir kez bile yere eğmemişken, saygısızlık yapmamışken. Elin oğlu yapması gurur kırıçı.

Ailem bana hep güvenir, gurur duyardı bemimlen. Herkes beni parmakla gösterirdi... Herkese beni mahcup etti, yüzümü eğdi, evlendiğime çok pişmanım

canım slmlar bende böle şeyler yaşadım evliliğimin ilk aylarında hemde ama geçiyorr herşey bitiyorr çok zorr oluyo ama bitiyo güzel şeyler yaşanınıyoo benden sana tavsiyee hemen karar verme çok severek evlendim diyosun 2. koca çok mu ii tabi ii insanlarda vardır ama geneldee hep aynı şikayetler az saberet canımm olabiliyoıo maleseff olabiliyoo böle şeyler hep ii toz pembe düşüncelerle başlıyoruz evlilik yolunaa ama evliliğin hiçte öyle olmadığını görüyoruzzz

canım benim ne hayal ettiğimiz gibi oluyor ki..onları olduğu gibi kabullenmen gerek değiştiremezsin.ya güdecen yada gidecen... boşanmak hiç kolay değil çok yıpratır seni şu an fevri olduğun için kolay dile alırsın ama yasadıkça ağır gelir.eğer ortada çoook çokk ciddi dayanılmaz bişey yoksa bi daha düşün ve bastan alın derim..düğünde yaşanılanları boşver iş oraya kalsaydı inan bende boşardım..ama unutmuş gibi yapıyosun..şu andada çok şükür geçinip gidiyoruz kadın evinide kocasınıda aileleride idare etmesini bilmeli..hemen koparıp atma..:6:

boşanmalar nasılda çoğaldı
şimdi kapımın önünde düğün var kız nasılda güzel
umarım mutlu olur diyorum ama
korkuyor insan işte

evet malesef ama ınan ben elımden gelenın fazlasını yaptıgımı dusunuyorum ve donup arkama sunuda yapsaydım dıyebılecegım hıc bırsey yokk......allah kımseyın evını yuvasını yıkmasın .....

:3: Mrhb arkadaşlar bekarken gelin gördüğüm zaman sevinirdim şimdi ağlamak geliyor içimden benimde Kardeşimin eşiyle sorunları var yüz fizik güzelliği hiç bişeye yaramıyor insanın bahtı güzel olmayınca:31:

Back
X