bende boşanıyorum

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
mrb arkadaşlar bende boşanıyorum çok kötü günler yaşadım allahım kimselere yaşatmasın yaşadığımı benimde eşiminde ikinci evililiğiydi ben evlenmekten yani ikinci evlilikten çok korkuyordum bir gün yine ayrılırım diye korktuğum başıma geldi ben ayrılmak için evlenmedim onunla ama o bitirmek için herşeyi yaptı hep beni suçladı iftira attı hemde benim en yakınım ablamın oğluyla sizce teyze nedir evet bana ablamın oğluyla ilişkinmi var diyordu o benden önceki eşinide iftira atıp ayrılmış aynısını banada yaptı.

mrb arkadaşlar bende boşanıyorum çok kötü günler yaşadım allahım kimselere yaşatmasın yaşadığımı benimde eşiminde ikinci evililiğiydi ben evlenmekten yani ikinci evlilikten çok korkuyordum bir gün yine ayrılırım diye korktuğum başıma geldi ben ayrılmak için evlenmedim onunla ama o bitirmek için herşeyi yaptı hep beni suçladı iftira attı hemde benim en yakınım ablamın oğluyla sizce teyze nedir evet bana ablamın oğluyla ilişkinmi var diyordu o benden önceki eşinide iftira atıp ayrılmış aynısını banada yaptı.
Yeğeninle ilişki mi?:oha:
Aman iyiki ayrılıyorsun bu adamla bir ömür geçmez
Hasta ruhlular etrafındaki insanlarıda hasta eder.

:skandal::skandal::skandal: Bu adam hasta ruhlu böyle biri ile evli kalmak bile ölüm gibi... Senin için sevindim bu tarz bir heriften kurtulduğun için. Evet iki evlilikte travma yaşamışsın fakat evli kalırsan ruh sağlığın ciddi anlamda bozulacaktı. Vallahi verilmiş sadakan varmış. Pislik herif keşke böyleleri geberse dünya temizlense :sinirli:

benimde korkum bu iste.birinciyi yaptim bosandim bende ikinciyi istiyorum.ama bosanirim diye korkumdan evlenekiyorum

eşin ne yaşadı ki ya da kendi ne düsünüyor ki ilk esine de sana da iftira atabiliyor surekli

hatta ben onunla konuşurken evlnenmeden önce hep diyodum bak seninde benimde 2 ci evililiğimiz çok iyi düşünelim ne olur tmm kimsenin garantisi yok ama hiç olmayacak sebeblerden kavga ediyordu bir kavga etsek hemen ilk eşimi söylüyordu camdan baksam kime bakıyosun annemlerin evi o kadar yakınki evimize oraya bile göndermiyordu beni açıkım kapan dedi kapandım namaza başladım ueterki dedim kavga etmesin benimle inanın bana kavga ettiği zaman söylediği kelimeleri buraya yazsam çok kötü şeyler yaşadım allahtan diyorum çocuğum yok onun ilk evliliğnden bikızı var ilk eşinede iftira atmış öyle ayrılmışlar düşünün yani o kadın emzirirken çouğunu bırakmış banada aynısını yaptı benim hayatımı mahvetti ya

bilmiyorumki ne yaşadığını herkes onun gözünde kötü bir tek o namuslu evlenmeden önce birisiyle nişanlanmış o kıza bile iftira atıp ayrılmış

bilmiyorumki ne yaşadığını herkes onun gözünde kötü bir tek o namuslu evlenmeden önce birisiyle nişanlanmış o kıza bile iftira atıp ayrılmış
E bacım sen evlenmeden önce neden nişan attın neden boşandın diye sormadın mı bu adama?

ilk es bebegini emzirirken esi eziyet ettigi icin birakmis gitmis dimi yanlis anlamadim ne aci bi anne icin iste o hale getirmis kadini yaziklar olsun adama.

hatta ben onunla konuşurken evlnenmeden önce hep diyodum bak seninde benimde 2 ci evililiğimiz çok iyi düşünelim ne olur tmm kimsenin garantisi yok ama hiç olmayacak sebeblerden kavga ediyordu bir kavga etsek hemen ilk eşimi söylüyordu camdan baksam kime bakıyosun annemlerin evi o kadar yakınki evimize oraya bile göndermiyordu beni açıkım kapan dedi kapandım namaza başladım ueterki dedim kavga etmesin benimle inanın bana kavga ettiği zaman söylediği kelimeleri buraya yazsam çok kötü şeyler yaşadım allahtan diyorum çocuğum yok onun ilk evliliğnden bikızı var ilk eşinede iftira atmış öyle ayrılmışlar düşünün yani o kadın emzirirken çouğunu bırakmış banada aynısını yaptı benim hayatımı mahvetti ya

Evlenmeden önce ilk eşine iftira attığını biliyor muydun ? Bu adamdan boşandığın gibi asla görüşme ruh hastası sana zarar bile verebilir.

Geçmiş olsun arkaniza bile bakmayın.
Biliyorum çok zor. Gelecekten umutsuzsunuz belki ama sizin imtihaniniz da buymuş demekki.
Allah yardımcınız olsun

Ayrılacaksa adam gıbı deseydı ne dye namusunu kırletıyr edepsız psıkopt herıf ya

Pfff bırakın bunları Allah aşkına.

Eski eşim o..ydu şöyleydi böyleydi sen süpersin dedi sizin de işinize geldi değil mi? Ama gün geliyor hesap dönüyor, boşandığı kadına iftira atan şerefsize çanak tutarsanız gün gelir aynısı sizin de başınıza gelir. Hiç burda ağlayıp zırlanmayın ettiğinizi bulmuşsunuz.

Bile bile lades demişsiniz .
Geçmiş olsun .
Çocuk olmadan ayrıldığınız için şanslısınız yine.

Back
X