bende evde kalicam fobisi oluştu :(

hayatın tadını çıkar gez toz eğlen çok gençsin bir 30 ol bakalım ozaman düşünürsün , bir kadının hayata geliş amacı çocuk doğurmak ve evlenmek değildir bunu unutma...sadece nasıl mutlu oluyporsan öyle yaşa

eşimle 25 yaşımda tanıştım 27 yaşımda evlendim
daha yaşınız çok genç.. anneniz de bi ilginçmiş.. evlenmek için evlenilir mi yahu

Çevrenize neden bakıyorsunuz ki?
28 yaş evlilik için çok geç değil artık.
Sırf evlenmek için bunu yaparsanız, nasıl insanlarla karşılasacagınızı, ne yaşayacağınızı ve en önemlisi neler hissedeciginizi bilemeden yaşarsınız.
Tabiki istisnalar olabilir.

En yakın arkadaşım lise hayatı boyunca birlikteliği vardı ve liseden sonra okumaya devam etmedi.
Ailesinde okumayınca evlen mantıgı vardı, beyfendi evlilik bana çok uzak diyince ayrıldılar.
Tam depresyon haline girmek üzereyken sözümde eşimin kuzenini görüp begenmiş.
Bi hafta sonra ikisindende aynı şeyi duydum. Tanıştır bizi. :16:

bi dipnot geçersek benden önce evlendiler. :27:
7-8 ay içinde yani. :1:

Rabbim karşınıza ömrünüzü huzur içinde sürdürebiliceğiniz insanları çıkarsın inşallah.
Evlilik sadece böyle insanlarla güzel çünkü.
:16:

ben de de oluştu aynı fobi ama evlenmek için de evlenilmez ki bir ömür boyu beraber olacaksınız sonuçta tüm hayatını etkileyecek...

Ben de söz attım 3 yıl önce, benim ailem benim yanımda oldu ama akrabalardan herkes yapma etme dedi artık evlenemezsin dedi.onun ailesi ise direk bizimkileri arayıp bitti bu iş artık geri dönülmez dediler dünden razıymışlar meğer... bi de sanki biz geri dönmek istiyomuşuz gibi bize söylüyorlar, yüzüğü atan bendim.
ne ona tam güvenebildim ne de ailesine kanım ısındı. Evlenip boşanmaktansa baştan ayrılmak daha iyi. Korkma evde kalcam diye, gerçekten de artık eskidendi o 20 yaşında evlenmeler. Ben de kompleks yapmamaya çalışıyorum bu durumu, geç olsun ama güç olmasın, en güzeli olsun... inşallah. bu arada 27 yaşındayım..

Back
X