- Konu Sahibi aylaaysima
Selamlar ben yeni üyeyim sizlerle kaynaşmak akıl danışmak istedim ben 26 yaşında genç kızım 1,5 yıllık ciddi bi ilişkim var sevgilimle aynı yaştayız seviyorum seviliyorum sorunsuz güzel bi ilişki diyebilirim çok şükür ilgilenir değer verir surekli arar sorar özel günleri unutmaz istedigim ihtiyacım ne varsa ablalarıma filan sorar öğrenir hepsini alır kırmaz beni üzmez,aileler biliyor annemlerede bi kaç ay önce öğrendiler iyi güzel herşey ancak evlilikle ilgili hiç konuşmaz…sadece evlilik laflarını beni tavlarken söylerdi seninle evlenicem ben seni bulana kadar hiç kimseyle ciddi olmadım evlenicem demedim derdi,yani işi var yaşımız da küçük değil ben dayanamadım 1 yıl evlilik konusu olmadı bundan 3 ay önce dedim hiç konuşmuyorz ne zaman evlenicez dedim ilk zamanlar 2 sene sonra derdi 2013 yazına geliyor..bu dedi 2013 yaz nişanlanırız seneyede evleniriz benim kafam attı baya trip attım ayrılmayı bile düşündüm o zaman gönlümü aldı maddi acıdan daha güzel olur herşey ondan öle dedim dedi iyi o zaman yaza yaparız dedi öyle bişey varki onda en istemediğim şeyi bile hiç kırmadan seve seve yaparım yani o huyuna hayranım zaten neyse 3 ay gecti evliligin ee sinden bahsetmez güya son koruşmaya göre düğün bu yaz ne nişan lafı var ne söz,onun o 3 ay önceki lafından sonra artık bende düğün 2014 olsun istiyorm cünkü öle yada böle istemedi başta bu yaz benim israrımla tamam dedi içime sinmedi istemiyorm yani bu yaz ama bundan haberi bile yokk beni evlilik delisi sanmasını istemiyorum oluruna bıraktım hiç konuyu açmıyorum artık bende ama içim içimi yiyiyooo,arkadaşlarım nişan ne zaman düğün ne zaman verebilecek cevabım bende bilmiyorumki içime atıyorum napcamıda bilmiyorm bazen bırak diyo şeytan ama çoook seviyorm hayat onunla güzel mutluyum ama belirsizlikler içerisindeyimmmm ;( ailem yeni öğrendiya tanışmaya gelcem dedi kendin mi gelcen dedim evet dedi ;( bu da bi gelişme ama nolur ailesi ile gelse ama diyemiyorm bunları kız olarak çekiniyorm yani düşünmekten deli olacam artık napcammm ben yaaaa ;( he birde onun ailesi en başından beri biliyor severler beni arada giderim bi ara bizde gelicez der annesi sevgilim sen bu evin gelinisin çekinme der annesinede anne dememi ister ama icraatttttttt yok işte ;( millet evleniyorm nişanlanıyorum dedikçe ağlarım hepp evlenme teklifi aldım şöle böle anlatıldıkça içten içe ağlarım napayım dayanamıyorm tamam hemen evlenmesekte bi planımız olsa konuşsak paylassakkk ,söz yapsak yeterki bişeyler yapsakkkkk…