Bende fikir alayim kizlar sizlerden

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Yasadigim mahalleye bir adam tasindi.adamdan hoslandim.45 li yaslarinda ama sportif genc gosteren 185 boylarda yakisikli cok hos bir adam.adamdi yani...bi sekilde tanistik.kahve icmek istedi.hayir dedim. Sonra yine teklif etti hayir dedim sonra yine.arada yasananlar var yazmak istemiyieum gercekten cok uzun..en son bana yasananlarla ilgili basimda sapik bi adamin olmasi,arkadaslaeimla diyaloglaeimla ilgili neden bu durumdaain biliyir musun geruzekalisin ,salaksin , beni anlayabilecek kapasitede degulsin,cok mu guzel saniyirsun kendini sen kimsin senin pesinden ben kismam bile daha aklima gelmeyen bir suru sey saydirdi durdu.ben sasirdim ve bi sey diyemeyip kaldim.simdi sorun su ki ortak bi yakinimizin evinde bulunmak zorundayiz bayramda.ben gitmek zorundayim o da gelmek zorunda.ve benim yuzune bakasim yok.ama konusmazsak da cok dikkat cekecek.nasil davranmaliyim bu insana?

Allah rızası için düzgün Türkçe ile yazalım. Dilbilgisi kurallarının hepsinden haberdar olmayabiliriz ama en azından noktadan sonra büyük harefle başlamak gerektiğini biliyorsundur. Konuna gelince çocuk ego yapmış, bir defa reddedilmişsin 50 defa daha kahve içmeye çağırmak neden. Ben olsam bayramda hiçbirşey olmamış gibi davranırdım, merhaba-merhaba. Bu kadar.

Hem hoşlanıp hem neden hayır dediniz biraz süründüreyim diye mi düşündünüz o kısmı anlamadım.

Selam verir gecersiniz niye adamla sohbet etmedin diyecek halleri yok can ciger degildiniz herhalde bu olaylardan öncede.O kalabalık da bunu dikkat edecek hali yok kimsenin bu kadar büyütmeyin

Konunuz tam anlaşılmıyor. Uzun olur anlatmayayım dediniz galiba ama böylede bizler bir şey anlayamıyoruz.
Neyse kim haklı haksızı geçelim. Mahalleye yeni taşınan bir adamla neden aynı evde bayramlaşmaya katılmak zorundasınız? Ya da aynı eve bayramlaşmaya gittiniz diyelim ama aynı saatte olmak zorunda mı? Bayram 4 gün sürüyor. İstemezseniz karşılaşmazsınız.

Konunuzu çok iyi anlamamakla birlikte bence bayramdan önce adama iyi bir haddini bildirin sonra bayram ziyaretinde de merhaba merhaba dersiniz o kadar

Arkadaslar telefondan yaziyorumkusura bakmayin
Uzun uzadiya anlatamiyorum
Bana gerizekali aptal vs ithamlarda bulinan birinenasildavranmaliyim.konusmak icimden gelmitoryanlismiolurkonusmazsamkocamaninsanlariz

Allah rızası için düzgün Türkçe ile yazalım. Dilbilgisi kurallarının hepsinden haberdar olmayabiliriz ama en azından noktadan sonra büyük harefle başlamak gerektiğini biliyorsundur. Konuna gelince çocuk ego yapmış, bir defa reddedilmişsin 50 defa daha kahve içmeye çağırmak neden. Ben olsam bayramda hiçbirşey olmamış gibi davranırdım, merhaba-merhaba. Bu kadar.
Ya bende onu yazıcaktım :) noktayı virgünü geçtim yazdıklarından bişey anlaşılmıyor

Hadiinibildirmekten kasit?h8cmuhatap olmamayi dusunuyorumselamlasmasam konusmasamyablis miolur
Selam vermeniz, bayramını kutlamanız yeterli olur bence neden konuşmayınca ayıp olsun sonuçta çok bir samimiyetiniz yok ve size haksız yere reddedildiği için o kadar hakaret etmiş o yüzden ben olsam iyi bir ağzının payını verirdim ..

Canım bizde telefondan yazıyoruz. Mesajını yazdıktan sonra al karşına bir bak ne yazmışım ben diye. Gerçekten anlaşılmıyorsun.
Konuşmak içinden gelmiyorsa konuşma.
Bayramda karşılaşmak rahatsız edecekse oraya farklı bir gün ya da saatte git. Yapmak istemediğin bir şeye sırf çevredekiler ne der fark eder mi diye yapma. Kiminle konuşup konuşmadığın kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar basit.

Arkadaslar telefondan yaziyorumkusura bakmayin
Uzun uzadiya anlatamiyorum
Bana gerizekali aptal vs ithamlarda bulinan birinenasildavranmaliyim.konusmak icimden gelmitoryanlismiolurkonusmazsamkocamaninsanlariz

Telefondan yazıyor olabilirsin ama gerçekten ywzdıklarından bişey anlamak için defalarca okumak gerekiyor. En azından ara koy kelimelerinin arasına!
Hiç bir şekilde davranma böyle bir insana. Belli ki bişey geçmiş aranızda ve bu yaşadıklarınız adamın gözünde sizi küçültmüş.
Bu duruma gelip hakaret etmek için sizin de bişey yapmanız gerek kimse durduk yerde hakaret etmez diye düşünüyorum. Sizin yaşınız kaç bu arada?

Hem hoşlandığını söylüyorsun hem adamı ısrarla reddetmissin ama bir yandan da gorusmussun özel hayatını biliyor.

Hakarete sebep değil bunlar ama sanki dengesiz davranmissin gibi geldi. Ayrıca bayramda neden aynı ortamda bulunmak zorundasınız söyler misin?

Telefondan yazıyor olabilirsin ama gerçekten ywzdıklarından bişey anlamak için defalarca okumak gerekiyor. En azından ara koy kelimelerinin arasına!
Hiç bir şekilde davranma böyle bir insana. Belli ki bişey geçmiş aranızda ve bu yaşadıklarınız adamın gözünde sizi küçültmüş.
Bu duruma gelip hakaret etmek için sizin de bişey yapmanız gerek kimse durduk yerde hakaret etmez diye düşünüyorum. Sizin yaşınız kaç bu arada?
Ben reddetmek disinda bi sey yapmadim. Lakin ona gore yapiyorum.onun bana olan ilgisiyle insanlara hava attigimi onu desifre ettigimi dusunuyor..lakin bu tamamen kendi uydurmasi.kimseye bahsetmedim sacma sapan seyler gercekten anlatmaya degmez

Hem hoşlandığını söylüyorsun hem adamı ısrarla reddetmissin ama bir yandan da gorusmussun özel hayatını biliyor.

Hakarete sebep değil bunlar ama sanki dengesiz davranmissin gibi geldi. Ayrıca bayramda neden aynı ortamda bulunmak zorundasınız söyler misin?
Beni surekli arayip sordugu icin cevap verdim konustum ama bulusmayi reddettim

Canım bizde telefondan yazıyoruz. Mesajını yazdıktan sonra al karşına bir bak ne yazmışım ben diye. Gerçekten anlaşılmıyorsun.
Konuşmak içinden gelmiyorsa konuşma.
Bayramda karşılaşmak rahatsız edecekse oraya farklı bir gün ya da saatte git. Yapmak istemediğin bir şeye sırf çevredekiler ne der fark eder mi diye yapma. Kiminle konuşup konuşmadığın kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar basit.
Selam vermek dahi istemiyorum

Ben reddetmek disinda bi sey yapmadim. Lakin ona gore yapiyorum.onun bana olan ilgisiyle insanlara hava attigimi onu desifre ettigimi dusunuyor..lakin bu tamamen kendi uydurmasi.kimseye bahsetmedim sacma sapan seyler gercekten anlatmaya degmez

Siz bişeyler yaşadık demişsiniz ondan yola çıktım. Hiç muhattap olmayın bence kimsenin ne dediğine bakmayın.
Ben olsam gitmem ne gibi bir mecburiyetiniz var?

Back
X