Bende fikirlerinizi istiyorum

Siiit

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
662
502
18
33
Mrb bayanlar bende yeni üyeyim fikir almak istiyorum 4 yıllık evliyim iki çocuğum var 25 yaşındayım bi akrabam la severek evlendim esimin ikinci evliligi yim benim ilk ve aramızda 11 yaş var benle evlenmeyi çok istiyordu ve çokta büyük ilgi sevgi aşkı vardı suan da ıyiz çocuklarına çok güzel ilgili baba banyolari ni tırnak temizliği filan hep yapar ailesine karşı beni hiç erdirmez hatta onları bana ezdirir yani yapsam benim aileme çevremede çok saygılı ilgili ama bu sene bana hiç sevgi göstermiyor yani hiç sevdiğini söylemez sadce ben uyurken öper sever ben sensiz yasayamam sen benim nefesim sin herseyimsin filan der ama hep uyurken yani neden acaba bi fikriniz varmi bazen beni kendinden soğutmaya çalıştığını filan düşünüyorum kendisinede diyorum ilgisizsin beni soutmayami çalışıyorsun diyorum saçmalama diyo gecende kuzenime benle evlendiğiné pişman beni sevmiyor demiş benden için acaba benim onu sevmedigimi düşündüğü içinmi öyle yapior bi anlam veremiyorum hep bu sebepten kavga çıkarıyorum ama yine aynı

Evlilik hep heyecanli sevgi dolu gitmiyor ne yazikki. Sevse bile ,zaman zaman gosteremiyor olabilir. Is,gecim sıkıntisi ve cocuklarin sorumlulugu gibi.

Sevmese siz uyudugunuzda sevmez sizi. Sadece her insan duygularini açık acik soyleyemez. O da onun tipi. Bir şey aramayin altinda ...

Bende esime hic demem ama bu onu sevmedigim anlamina gelmez
Seni sevmese inan bunlari yapmaz
Bazi insanlar söylemez belli eder
Seni seviyorum diyip etmedigini birakmasa daha mi iyi

Mrb bayanlar bende yeni üyeyim fikir almak istiyorum 4 yıllık evliyim iki çocuğum var 25 yaşındayım bi akrabam la severek evlendim esimin ikinci evliligi yim benim ilk ve aramızda 11 yaş var benle evlenmeyi çok istiyordu ve çokta büyük ilgi sevgi aşkı vardı suan da ıyiz çocuklarına çok güzel ilgili baba banyolari ni tırnak temizliği filan hep yapar ailesine karşı beni hiç erdirmez hatta onları bana ezdirir yani yapsam benim aileme çevremede çok saygılı ilgili ama bu sene bana hiç sevgi göstermiyor yani hiç sevdiğini söylemez sadce ben uyurken öper sever ben sensiz yasayamam sen benim nefesim sin herseyimsin filan der ama hep uyurken yani neden acaba bi fikriniz varmi bazen beni kendinden soğutmaya çalıştığını filan düşünüyorum kendisinede diyorum ilgisizsin beni soutmayami çalışıyorsun diyorum saçmalama diyo gecende kuzenime benle evlendiğiné pişman beni sevmiyor demiş benden için acaba benim onu sevmedigimi düşündüğü içinmi öyle yapior bi anlam veremiyorum hep bu sebepten kavga çıkarıyorum ama yine aynı
Erkeklerin çoğu böyle aileleri sevgi göstermemiş çünkü bilmiyor adam ne yapsın.

Eskiden çünkü böyle değildi o yüzden insan arada duymak istiyor

Belki duygularını dile getirmekten çekiniyor , o yüzden uyurken söylüyodur.
Sizde biraz adım atın , ona karşı sevdiğinizi belirtin belki daha iyi olur.
Baksanıza , kuzeninize kendinin değil sizin pişman olduğunuzu söylemiş.

Son düzenleme:
Tsk edrim yorumlarınız için insan kendisi bakınca göremiyor dışardan bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor

Back
X