Bende hamilemiyim acaba??

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
30agustosta adet oldum normalden biraz azdi ve agrisizdi beni bisey durttu sanki icimden az once test yaptim ve bu sekilde inanamiyorum pozitifmi yani?

Ay bu mubarek gunde 2. bayrami yasariz insallah ya 2 senedir olmuyo pko luyum hala inanamiyorum

Ay bu mubarek gunde 2. bayrami yasariz insallah ya 2 senedir olmuyo pko luyum hala inanamiyorum
Hayırlısı olsun canım yani test pozitif görünüyor. Ben hamile oldugumu adetten iki gün önce öğrenmiştim cok cok silinti yani.

Hayırlısı olsun canım yani test pozitif görünüyor. Ben hamile oldugumu adetten iki gün önce öğrenmiştim cok cok silinti yani.
cok saol canim ya hala icimde suphe var testmi bozuk acaba dye okadar alistimki negatif sonucu gormeye hala inanamiyorum sabah tekrarlicam testi bu arada seninde az kalmis Allah hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsin

cok saol canim ya hala icimde suphe var testmi bozuk acaba dye okadar alistimki negatif sonucu gormeye hala inanamiyorum sabah tekrarlicam testi bu arada seninde az kalmis Allah hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsin
Amin insallah canım umarım hamilesindir

Ne güzel ya maşallah Allah hayırlı etsin canım en kısa zamanda kan testi de yaptır kesin bilgi :) bende pkoluyum 2. Senem olucak hala bişey yok.
Tebriklerrrrrrrr darısı başmıza inşallah :)

Sanirim hamile deilim sabahina baska bi testle tekrarladim tek cizgi anlamadim ben ilk yaptgm testi calistigim hastanenin labaratuvarindan almstm onunla yaptim ikinci cizgi hemen silik cikti buraya attm fotoyu zaten sabahta evde internetten aldigim gebelik testi vardi onunla yaptm tek cizgi hevesim kursagmda kaldi

ama ilk attığın test çok bellisilik bile değil nasıl olur ki bu arada baya geçmiş üstünden durumunuz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…