Hayırlısı olsun canım yani test pozitif görünüyor. Ben hamile oldugumu adetten iki gün önce öğrenmiştim cok cok silinti yani.Ay bu mubarek gunde 2. bayrami yasariz insallah ya 2 senedir olmuyo pko luyum hala inanamiyorum
cok saol canim ya hala icimde suphe var testmi bozuk acaba dye okadar alistimki negatif sonucu gormeye hala inanamiyorum sabah tekrarlicam testi bu arada seninde az kalmis Allah hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsinHayırlısı olsun canım yani test pozitif görünüyor. Ben hamile oldugumu adetten iki gün önce öğrenmiştim cok cok silinti yani.
Cok tesekurr ederim canimNet belli çizgi. Tebriklerrrrr
Saolasin tatlimHayırlı olsun canım ...
Amin insallah canım umarım hamilesindircok saol canim ya hala icimde suphe var testmi bozuk acaba dye okadar alistimki negatif sonucu gormeye hala inanamiyorum sabah tekrarlicam testi bu arada seninde az kalmis Allah hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsin
ama ilk attığın test çok bellisilik bile değil nasıl olur ki bu arada baya geçmiş üstünden durumunuz ne oldu acabaSanirim hamile deilim sabahina baska bi testle tekrarladim tek cizgi anlamadim ben ilk yaptgm testi calistigim hastanenin labaratuvarindan almstm onunla yaptim ikinci cizgi hemen silik cikti buraya attm fotoyu zaten sabahta evde internetten aldigim gebelik testi vardi onunla yaptm tek cizgi hevesim kursagmda kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?