bende hamileyim ama bazı nedenlerden çok da sevinemedim

eee yazmısın ama açıklamyı getırmemişasin bunada kızdık haberin olsun :)

hiç aklımda yoktu bu bebiş.aslında anne olmaya hazırım ama hayat şartları.maddi sıkıntı yok allaha şükür ama.iki üniversite bitirdim.herkes benden işe girmemi beklerken bu haber herkesi şaşırttı.hepsi sevindi ama iş nolcak dediler bende karamsar oldum yaniii:(

canım bebişin ne güzel süpriz yapmış sana üzme kendini.bebiş annesine işe başlamadan önce biraz daha tatil yaptırmak istemiş:)

evet çok düşünceli benim bu bebişim galiba:Dama annesi ona daha ii şartlar sunmak istiyor.oda olur herhalde birgün.tatile devam. teşekür ederiz teyzesi:D

canım ne güzel allah tamamına erdirsin..öyle bi haberi ben alsam ne yapardım bilmiyorum..inan borç hiç bitmiyor.bizde ilk evlendiğimiz zaman borcumuz var 1 yıl erteleyelim dedik ama sonrasında 6 yıla girdik gelmedi bebiş hala.sanki borç bitti yine var borcumuz..dün aşılama yaptırdım ve onun stresi sardı 13 gün sonra belli olacak ama zaman nasıl geçecek.allahım nasip etmiş çok sevin bence...

ah be canım hiç dert etme hepsi yoluna girer işte bulursn azıcık büyüsün bebeğin hem etrafın dediğine onlar iş bulursun çalışırsın yarın öbürgünde bebek yok mu derler:))

oyüzden yeterki sağlıklı bebeğin olsun cnm dua et

merhaba canım ben 13 aylık evliyim ve bebek istiyorum.hayat ne garip sen bebeği beklemiyordum iş bulmam lazım diyosun bense bebek gelsin yeterki gerekirse işimi feda ederim diyorum.bence buna üzünülmez sevinilir.herkes dünyaya rızkı ile gelir bunu unutma.belkide iş konusunda senin vesilen olacak nerden biliyosun.şükret bir bebeğin olucak.tedavilerle uğraşmican.her ay acaba bu sefer olacakmı olmayacakmı diye strese girip olmayıncada ağlamican.rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin darısıda benim gibi bekleyen herkesin başna

haklısın canım allah sanada nasip etsin.inş ii haberler alırsın.herşeyin hayırlısı.2009 da sende anne olursun inş.dualarım seninle

nevgül çok haklısın o yüzden kızmayın demiştim zaten.ben bebeğimi çok seviyorum ama hayat şartları beni düşündüren.ama dediğin gibi belkide bebişim uğurum olur.allah sana ve senin gibi isteyenlere en yakın zamanda bebiş versin.

tebrik ederim canım :1hug:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
bence sevinmelisin keşke bende hamile kalsam
o kadar cok insan var ki senin yerinde olmak isteyen anne olmak isteyen

bende bebek istiyorum ama ekimde hapı bıraktım eşime sormadan şimdi bekliyorum ve yarın adet günüm kıpır kıpırım annem biliyo bide nolucağı konusunda fikrim yok bana bişeyler söyleyin

merhaba canım ben 13 aylık evliyim ve bebek istiyorum.hayat ne garip sen bebeği beklemiyordum iş bulmam lazım diyosun bense bebek gelsin yeterki gerekirse işimi feda ederim diyorum.bence buna üzünülmez sevinilir.herkes dünyaya rızkı ile gelir bunu unutma.belkide iş konusunda senin vesilen olacak nerden biliyosun.şükret bir bebeğin olucak.tedavilerle uğraşmican.her ay acaba bu sefer olacakmı olmayacakmı diye strese girip olmayıncada ağlamican.rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin darısıda benim gibi bekleyen herkesin başna

sana katılıyorum canım o stress insanı o kadar boğuyo ki her ay bak ben bu ay yine bekliyorum ekimden berii ve her test sonucu salya sümük senağlamaoluyorum boşver benimde eşim bilmiyoo napiyimkaydirigubbakcemile3

nevgül çok haklısın o yüzden kızmayın demiştim zaten.ben bebeğimi çok seviyorum ama hayat şartları beni düşündüren.ama dediğin gibi belkide bebişim uğurum olur.allah sana ve senin gibi isteyenlere en yakın zamanda bebiş versin.

kızmak ne haddimize.:) inşallah inşallah bebek isteyen herkes o duyguyu en yakın zamanda tatar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende bebek istiyorum ama ekimde hapı bıraktım eşime sormadan şimdi bekliyorum ve yarın adet günüm kıpır kıpırım annem biliyo bide nolucağı konusunda fikrim yok bana bişeyler söyleyin

canım bende adet belirtilerinin aynısı vardı.kasıklarım ağrıdı, göğüslerim hasaslaştı,en önemli belirtim aklımda hiçbir üzüntü takıntı bişey yok durduk yere ağladım.4 haftalık hamileyim şuandada kasık ağrılarımdan başka hiç sıkıntım yok inş böyle devam eder.ve inş sende adet olmazsın:CüvCüv:

Back
X