Bende hamileyim ama çok küçük daha...

yasemincakmak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
7
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ...

14.06.2013 tarihinde hamile olduğumu öğrendim kan testinde değerim 24 çıktı daha çok yeni ama benim kasıklarımda ağrılar oluyor normalmidir? 26 hazirana doktor randevusu aldım kese görünürmü görünürse kalp atşlarını duyabilirmiyiz bilgi verirmisiniz geçen ayki adet başlagcım 17 mayıs ...arkdaşlar cvp verirseniz çok memnun kalacağımm...

bide hastane olarak medistate kavacık hastanesine gitmeyi düşünyorum kadın doktorlarındansadiye hanıma gideceğim zeynep kamil hastanesinde baya görev almış iyidir diye düşünüyorum ...bilginiz varmıdır bu konuyla ilgili yardımcı olurmusunuz???

hayırlı olsun cnm benim :) inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza ... bende öyle duydum bi kaç kişiden yerleşme sancılarıdır dediler doktorada 26 haziranda gidicem belki kalp atışlarını da duyarız ...

canım hamilelikleriniz hayırlı olsun
7 haftadan önce kalp atışı duyamazsınız
ağrılarınız normal kanama olmadığı sürece sorun yok

14.06.2013 tarihinde hamile olduğumu öğrendim kan testinde değerim 24 çıktı daha çok yeni ama benim kasıklarımda ağrılar oluyor normalmidir? 26 hazirana doktor randevusu aldım kese görünürmü görünürse kalp atşlarını duyabilirmiyiz bilgi verirmisiniz geçen ayki adet başlagcım 17 mayıs ...arkdaşlar cvp verirseniz çok memnun kalacağımm...

bide hastane olarak medistate kavacık hastanesine gitmeyi düşünyorum kadın doktorlarındansadiye hanıma gideceğim zeynep kamil hastanesinde baya görev almış iyidir diye düşünüyorum ...bilginiz varmıdır bu konuyla ilgili yardımcı olurmusunuz???

bende 15 haziranda öğrendim ham,iş oldugumu henuz cok minikler :D

sağolun kızlar sizlere hayırlı olsun:) dayanamadım randevumu yarına çektim :) hem belki vitamin falan verir doktor boşuna beklemiş olmayalım sonraki randevumuzu da alırız böylelikle ...

hayirli olsun rabbim tamamina erdirsinn:nazar::nazar::nazar:

ben de 14.06.2013te kesinleştirdim hepimizin hayırlı olsun inş :)
bana da oluyor o ağrılar adet olacakmışsın gibi değilmi..
fakat 2 gündür bir baş dönmesi oluyo bende

ben de 14.06.2013te kesinleştirdim hepimizin hayırlı olsun inş :)
bana da oluyor o ağrılar adet olacakmışsın gibi değilmi..
fakat 2 gündür bir baş dönmesi oluyo bende

Canım gözün aydın hayırlı olsun :) evet adet olacakmış gibi sancılar oluyor batmalar oluyor .. geçicidir bugün doktora gideceğim bende birşey ögrenirsem paylaşırım cnm ...

günaydn öncelikle hayırlı olsun bebişiniz yerleşme ağrısıdır birde adet olmadığımız için bazen kasıkta ağrı olabiliyor 7.-8. haftadan snra kalp atışı duyuluyor keseyi görebilirisnz bebişinizin kalbinin atışınıda görebilirsinz ilk önce kalbi oluşuyor çok güzel değişik birşeyy

Merhaba Yasemin,

benim bebeğimin kesesi 5.haftasında, kalp atışları 6.haftasında görüldü , araştırmalarıma göre her bünye ve bebeğe göre değişebilen tarihler bunlar. 7. haftada kese görünen bile var.. belki annenin kilosu vs de etki edebilir bilemiyorum ama zor bir süreç insan bir an evvel orada olduğundan ve iyi olduğundan emin olmak istiyor, annelik iç güdüsü bu olsa gerek...

canım hyırlı olsun oncelıkle:)kalp atıslarını altı veya sekızıncı haftalardan once duyamazsın.yanı bızz burda sekızıncı haftada duyuyoruz:)

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar 7 yıldan sonra Rabbim bize de nasip etti binlerce kez şükür..şimdi en ufak ağrıdan korkuyorum..tüp bebek olduğu için çok emek harcadık..Allahım herkesin bebişini korusun Yarabbim yokluklarını göstermesin..

arkadaşlar bende yeni katıldım ve acilen yardımlarınızı bekliyorum...

ilk bebek düşündüğümüzde aradan zaman geçip olmayınca dr a gittik ve orda pko lu olduğumu öğrendim tedavi olmadan asla çocuğumun olmayacağı söylendi ve tedaviye başladık 6 aylık tedavi ile olmayınca dr rahim filmi istedi rahim filminide çektirdim çok şükür ki onda hç bir sorun olmadığı söylendi rahim filminden 1 ay sonraki ayda yine gonal-f ve klomen artı yumurta çatlatıcı kullandım ve 2012 ekim ayında hamile kaldım herşey çok güzel ilerledi herşey çok normaldi bütün zeka test sonuçları hepsi normal geldi 6.ayımızda ayrıntılı ultrason için dr randevumuz vardı gttik ve orda bebeğin kalbinin durmuş olduğunu söylediler bize zaten o an benm yıkıldığım andı...daha sonra normal doğumla bebeği doğum yaptım vs. vs. bi sürü sıkıntılı şeyler yaşadık. dr bize 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi ve 3 ayımız doldu bu ay korunmayı bıraktık tedavimiz tekrar başladı son adetim 24 mayıstı ama bana dr um 21.06 da git kandan baktır çıkar dedi dün akşam baktırdık ve sonuç POZİTİF ama değer düşük çıktı 23 çıktı o yüzden tam sevinemedim çok korkuyorum bşy olucak yine diye aynı durumda olan varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bende yeni katıldım ve acilen yardımlarınızı bekliyorum...

ilk bebek düşündüğümüzde aradan zaman geçip olmayınca dr a gittik ve orda pko lu olduğumu öğrendim tedavi olmadan asla çocuğumun olmayacağı söylendi ve tedaviye başladık 6 aylık tedavi ile olmayınca dr rahim filmi istedi rahim filminide çektirdim çok şükür ki onda hç bir sorun olmadığı söylendi rahim filminden 1 ay sonraki ayda yine gonal-f ve klomen artı yumurta çatlatıcı kullandım ve 2012 ekim ayında hamile kaldım herşey çok güzel ilerledi herşey çok normaldi bütün zeka test sonuçları hepsi normal geldi 6.ayımızda ayrıntılı ultrason için dr randevumuz vardı gttik ve orda bebeğin kalbinin durmuş olduğunu söylediler bize zaten o an benm yıkıldığım andı...daha sonra normal doğumla bebeği doğum yaptım vs. vs. bi sürü sıkıntılı şeyler yaşadık. dr bize 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi ve 3 ayımız doldu bu ay korunmayı bıraktık tedavimiz tekrar başladı son adetim 24 mayıstı ama bana dr um 21.06 da git kandan baktır çıkar dedi dün akşam baktırdık ve sonuç POZİTİF ama değer düşük çıktı 23 çıktı o yüzden tam sevinemedim çok korkuyorum bşy olucak yine diye aynı durumda olan varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum

cnm değerin küçük veya büyük çıkması önemli değil, önemli olan değerinin her 2 günde 2ye katlaması. benim de geçen ay adetimden 3 gün gecikince kanda 27 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 35 olmuş. yani sağlıklı değildi ve 2 gün sonra da zaten adet gördüm..

cnm değerin küçük veya büyük çıkması önemli değil, önemli olan değerinin her 2 günde 2ye katlaması. benim de geçen ay adetimden 3 gün gecikince kanda 27 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 35 olmuş. yani sağlıklı değildi ve 2 gün sonra da zaten adet gördüm..

tşk.ederim cnm cvp yazdığın için..dün tekrar baktırdım kana değer 22.95 ti 22.75 olmuş yani ikiye fln katlamadı :( doktorumla görüştüm düşük yaparsın bebek gelişmiyo dedi kanaman başlar dedi ama hala bişy yok adet günüm de bugün hç sancı fln yok senin nasıl oldu zor oluyomu düşük

Bende aynı zamanlarda hamile kaldım:)İlk değerim 40,7ydi 6 gün sonra 1464 :))
Keseyi gördüm cumartesi kalp atışını duyarım inşallah

Back
X