Bende hamileyim ama çok küçük daha...

tşk.ederim cnm cvp yazdığın için..dün tekrar baktırdım kana değer 22.95 ti 22.75 olmuş yani ikiye fln katlamadı :( doktorumla görüştüm düşük yaparsın bebek gelişmiyo dedi kanaman başlar dedi ama hala bişy yok adet günüm de bugün hç sancı fln yok senin nasıl oldu zor oluyomu düşük

yaşadığın kimyasal gebelik demek ki...normal adetini nasıl oluyorsan o şekilde oolursun,korkma..bende kimyasal gebelik yaşamıştım 2ay içinde yeniden hamile kalmıştım..Allahım tez zamanda sağlıklı gebelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...bebğin kalbinin durmasının genelde son zamanlarda kanda pıhtı atmasından kaynaklandığını okuyo,duyuyoruz...2.gebeliğinde kan sulandırıcı kullanıp kullanmamayı mutlaka doktorunuzla görüşün....

Son düzenleme:
yaşadığın kimyasal gebelik demek ki...normal adetini nasıl oluyorsan o şekilde oolursun,korkma..bende kimyasal gebelik yaşamıştım 2ay içinde yeniden hamile kalmıştım..Allahım tez zamanda sağlıklı gebelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...bebğin kalbinin durmasının genelde son zamanlarda kanda pıhtı atmasından kaynaklandığını okuyo,duyuyoruz...2.gebeliğinde kan sulandırıcı kullanıp kullanmamayı mutlaka doktorunuzla görüşün....

inş.saolun sizinkinide sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Allah kimseninkini yarım bırakmasın..ben pkoluyum tedavi ile gebe kaldım tedavi ile olduğu için zaten ilk gebeliğimde bütün tedbirleri alarak başladık tedaviye doktor demedi ama ben yaptırmak istiyorum baktırıcam pıhtılaşma bozukluğuna dedim bence gerek yok daha hç gebelik yaşamadın dedi ama bn ynede yaptırdım ve pıhtılaşma bozukluğuda varmış cnm sanki içime doğdu hem hergün iğne vurunuyorum hemde aspirin içiyorum ve iğneye hamilelik tedavisindede bırakmadan vurunuyorum 6 ay hamileliğim boyunca vurundum hepsi bütün emeklerim de bebeğimle gitti bundada vurunuyorm ama buda düşer dedi dr. ama hala kanama fln yok neden acaba?

Sat'a göre 6+5,bana göre 5+6 haftalık hamileyim.Geçtiğimiz cumartesi gittik kalp atışı,canlılık görülmedi.Yarın yine gidicem.Benim gibi olan var mı?

Sat'a göre 6+5,bana göre 5+6 haftalık hamileyim.Geçtiğimiz cumartesi gittik kalp atışı,canlılık görülmedi.Yarın yine gidicem.Benim gibi olan var mı?

hayırlı uğurlu olsun..Allahım sağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

çook erken gitmişsin bebeği görmek için..kese ancak görünüyor...cihazlarda eskiyse bebek daha zor görünür.yarında göremezsen korkma daha erken... doktorun seni aydınlatacak bilgi vermiyorsa başka bir doktor daha araştırmanı öneririm... hamileliğin iyi geçmesinde doktorunda büyük faktörü var..

hayırlı uğurlu olsun..Allahım sağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

çook erken gitmişsin bebeği görmek için..kese ancak görünüyor...cihazlarda eskiyse bebek daha zor görünür.yarında göremezsen korkma daha erken... doktorun seni aydınlatacak bilgi vermiyorsa başka bir doktor daha araştırmanı öneririm... hamileliğin iyi geçmesinde doktorunda büyük faktörü var..

Sağolasın evet erken gitmişim ama beni doktor zırt pırt çağırdı ya.Her hafta her hafta.dün devlet hastanesine gittim kan testlerimi yaptırdım yavrumun kalp atışını gördüm çok şükür.7+2 olunca.kimse acele etmesin gönlünü ferah tutsun.Bu arada doktorumu değiştiriyorum :)

Back
X