bende hamileyim demi

mustigul

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
10
0
6
38
Ankara
kızlar merhaba geçen ay adetim 7 gün gecikti ama hem idrar hem kan testim negatifti çok umutlandığım için çokda üzülmüştüm bu ay adetim 1 gün gecikince ecz test aldım çift çizgi çıktı akşamda kan testi yaptırdım beta hcg 159,20 çıktı kesin hamileyim sıkıntı çıkmaz değilmi

Allahin izniyle hamilesin hayirli olsun :)

inşallah olmaz yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım nasip etsin bebeğim beni bırakıp gitmesin diye benden bundan sonrasında neyapacağım bilen varmı tekrar tahili vermek için ne kadar beklemem lazım yada direk doktoramı gideyim

merhaba öncelikle hayırlı olsun :)bende hamileyim benim ilk değeri 144 gelmişti iki gün sonra 367 geldi.vakit kaybetmeden kadın doğum doktorna gidin bir kez daha test yapılması lazım bhcg nin artması beklenir.birde diğer testler var tabi torch, hepatit, idrar vs folik asit kullanmak lazım birde.ama gebelil kesesnin görünmesi önemli bhcg 1500 olunca vajinal bakılıyo 5000 olunca abdominal bakılıyormuş doktor öyle demşti.ama ihmal ettirmeyin allah korusun dış gebelik yada başka şeyler olabilir o yüzden takip önemli

Canim bir gelisme var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı durum bende de oldu. Geçen ay 10 güne yakın bi gecikme oldu adetimde.. İdrar testi yaptım negatif çıktı, kan testi yaptırdım o da negatif çıktı.. Bu ay da 2 gün geçti henüz bieşey yaptırmadım. Yine hüsrana uğramaktan korkuyorum umarım ben de senin gibi iyi haber alırım...

Bu durumda olan başka kimse var mı? ümitlenmeli miyim bilmiyorum :44:

İnş canım Allahım sanada nasip etsin inş

Kizlar daha ilk hamileligim ve kasıklarımda hep sancı var nasıl gecer bilgnz var mı yada benm gibi olan var mı bugn doktra gittim bebişimn kesesi gorndu bi sorn yok dedi doktor ama kasık agrıları cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…