- Konu Sahibi kitapkurdu
çok farklı duygular içindeyim.5 aydır uğraşıyorduk bebek olsun diye.her ay günlerimi iple çeker kendimi hep ona bağlardım.bu ay bütün umutlarım tükenmişti.herşeyi zamana bırakmaya karar vermiştim.adetim 3 gün gecikti.etrafımdaki herkes heyecanla olup olmadığımı bekledi.iki gün önce yatakta ağlarken bir ses duydum anne ağlama diye.hayal kuruyorum dedim.dün birkaç yakınıma anlattım rüyamı ısrar ettiler test yapalım diye.yaptık tabi biz birşey ummazken oda ne silik ikinci bir çizgi.az önce yine yaptım tam belli oluyordu.bugün kan tahlili yaptıracağım.eşim dün yanımdaydı ama kan tahlili olmadan sevinmeyelim dedi.çok garip bir his.hemen telaşa kapıldım.hiç çorap giymeyen ben çorap tatkım ayağıma hemen.erkek kardeşimle babam bilmiyor daha.yanlız dün bizi gizli kaçak birşeyler yaparken şüphelendiler.bir iş var ama çıkar kokusu dediler.tam kesinleşsin.öyle söylemek istiyorum.ben hiç bir belirti yaşamadım gaz problemi dışında belki erken ama mide yanmam hat safdaha.sadece içimden bir ses bu defa oldu diyordu.ben el açıp ağlaya ağlaya çok dua ettim rabbime.sevincim buruk.annemi kaybettim evlendiğim gün.6 aylık bir acı.şimdi annem olsaydı.............
hayat işte.birkaç hafta sonra da doktora gider kontrol olurum.RABBİM SANA EL AÇAN HUZURUNDA GÖZYAŞI DÖKEN EVLAT DİYE YÜREĞİ ACIYAN TÜM KULLARINA BU MUTLULUĞU NASİP ET.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE ÇİFTER ÇİFTER HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN.
hayat işte.birkaç hafta sonra da doktora gider kontrol olurum.RABBİM SANA EL AÇAN HUZURUNDA GÖZYAŞI DÖKEN EVLAT DİYE YÜREĞİ ACIYAN TÜM KULLARINA BU MUTLULUĞU NASİP ET.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE ÇİFTER ÇİFTER HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN.