bende hamileyim

kitapkurdu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
146
45
323
42
İstanbul
çok farklı duygular içindeyim.5 aydır uğraşıyorduk bebek olsun diye.her ay günlerimi iple çeker kendimi hep ona bağlardım.bu ay bütün umutlarım tükenmişti.herşeyi zamana bırakmaya karar vermiştim.adetim 3 gün gecikti.etrafımdaki herkes heyecanla olup olmadığımı bekledi.iki gün önce yatakta ağlarken bir ses duydum anne ağlama diye.hayal kuruyorum dedim.dün birkaç yakınıma anlattım rüyamı ısrar ettiler test yapalım diye.yaptık tabi biz birşey ummazken oda ne silik ikinci bir çizgi.az önce yine yaptım tam belli oluyordu.bugün kan tahlili yaptıracağım.eşim dün yanımdaydı ama kan tahlili olmadan sevinmeyelim dedi.çok garip bir his.hemen telaşa kapıldım.hiç çorap giymeyen ben çorap tatkım ayağıma hemen.erkek kardeşimle babam bilmiyor daha.yanlız dün bizi gizli kaçak birşeyler yaparken şüphelendiler.bir iş var ama çıkar kokusu dediler.tam kesinleşsin.öyle söylemek istiyorum.ben hiç bir belirti yaşamadım gaz problemi dışında belki erken ama mide yanmam hat safdaha.sadece içimden bir ses bu defa oldu diyordu.ben el açıp ağlaya ağlaya çok dua ettim rabbime.sevincim buruk.annemi kaybettim evlendiğim gün.6 aylık bir acı.şimdi annem olsaydı.............
hayat işte.birkaç hafta sonra da doktora gider kontrol olurum.RABBİM SANA EL AÇAN HUZURUNDA GÖZYAŞI DÖKEN EVLAT DİYE YÜREĞİ ACIYAN TÜM KULLARINA BU MUTLULUĞU NASİP ET.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE ÇİFTER ÇİFTER HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN.

Merhaba arkadaşlar, günaydın

Dün burada yazmıştım test yaptığımı ve ilkinde pozitif 2. sinde negatif çıktığını...O kadar meraklandım ki sabahı zor ettim uyku tutmadı ve sabahın 5 buçşuğunda 3. testimi yaptım. Sonuç : Pozitif :))) Duygularım karmakarışık, biraz hazırlıksız yakalnadım sanırım ama mutlyum tuhaf bi his Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah

ıkinizide TEBrik edyorum.Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin bebelerinizia.s.

canım allah kucağına da almayı nasip etsin analı babalı büyüsün canım inan okurken çok duygulandım ağladım hatta hayat senden anneni almış ama seni bir anne yapmış allah annenin ömrünü meleğine sana ve tüm sevdiklerine versin canım hayırlı doğumlar diliyorum sana

elif2005-aytanem ve derya çok teşekkür ediyorum.bugün akşam eşimle kan tahlli de yaptırdık.kesinleşti çok şükür.yarın sabah olur olmaz annemi ziyarete gidip dertleşicem.ona anane olacağını söyleyeceğim.belki biliyordur.bugün birkez daha annemin ölümüne yıkıldım.içmden bir ses kızım olacağını söylüyor.annemi bugün daha iyi anladım.bütün dualarım bütün bebek bekleyen herkesin dileğinin kabul olması.öpyorum hepinizi

ikinizi de tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nesip etsin, darısı da bizlerin başına olsun...

sağolun canım darısı tüm bekleyenlerin inşallah.bu arada bişey sorucam değerim 310.20 çıktı acaba iyimidir.daha doktora gitmedim.bir hafta sonra gidicem

teprik ederim.a.s.saglıklı sıhatlı hayırlısıyla kucagına alırsın.insallh.darısı bızım basımızaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

Duana en içten duygularımla AMİNNNNNNNNNNN diyorum.Allahım bize de nasib etsin hayırlısıyla.Allahım sağlıkla kucağına almanı nasib etsin.

oy oy oy, aramıza hoşgeldin!!!alkisalkisalkis

bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim!! :Saruboceq:

cok sevindim bitanem,RABBIM saglikli hayirli bi evlat dogurmani nasip etsin,
sanada babasinada bagislasin onu,,,RABBIM aglatmasin iyisallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne kadar güzel dualarınız dilekleriniz.o kadar çok mutlu etti ki beni.bebek arzu edip hayal kırıklığına uğramanın ne olduğunu çok derinden yaşadım.çok şükür kavuştum.şimdi iki dileğim var.birincisi bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşmak ikincisi isteyen herkes evlat sahibi olsun

kızlar gittim bugün doktora aşırı ateşim çıktı.4 haftalık hamileymişim.6.haftada tekrar gidecekmişim.şimdilik keseyi gördü doktor.mide bulantım var çok.bol meyve suyu soğuk ama limon soğuk ayran iç dedi.balık ymeğe gayret et dedi.işten kaçınmamı söyledi.şidilik bu kadar.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…