bende hamileyim

bana cevap yazan ve sevincimi paylaşan herkese teşşekkür ederim.anne olmak çooook güzel bi duygu.umarım herkes bu duyguyu mutlaka tadar.darısı olmayanlara.düşünende varsa hiç durmasın hemen çalışmalara başlasın

tebrikler..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

merhaba online olan varsa lütfen cevap yazsın. hepiniz adına çok sevindim bende çok evlat sahibi olmayı istiyorum ama şu ana kadar olmadı. kısmet. yalnız bir şey öğrenmek istiyorum. geçen ay hastalanmam çok tuhaf oldu düzgün kanamam gelmedi sadece 1 gün sonra normalde 5 gün sürerdi yaklaşık 9 gün leke geldi. şimdi 13 gün sonra oldu ve sabah yine leke oldu bu ama kadar hiç böyle birşey olmamıştı acabamı diyorum ama bugün cumartesi olduğundan doktora gidemiyorun. yalnız aşırı halsizlık ve başım döner gibi oluyor sizce ben acaba .......

merhaba ben isteye yeni geldim bende 17 haftalık hamileyim . ilk bebeğim ve çok heyecanlıym. sizde de öylemi bir an önce bebeğime kvuşmak istiyorm. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım gözün aydın hayırlı doğumlar inşallah bende mayısta doğum yaptım ikinci kızıma :)) çok güzel bir duygu anne olmak

Back
X