Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
korkularını anlıyorum, ben de hamileyim ve ben de çok tedirginim, çünkü bundan önce boş gebelik nedeniyle bir kürtajım var.
bize düşen sağlığımıza herzamankinden fazla dikkat edip bol bol dua etmek, hayırlısını dilemek canım...korksak bile olacak hiçbirşeyin önüne geçemiyoruz,bu yüzden korkularımız sadece bizi yıpratmaya neden oluyor... umarım herşey çok iyi gider, sağlıklar, hayırlı hamilelikler dilerim kendime ve herkese...
bende cok korkuyordum nasıl olacak dıye hos yaşla alakalı bır durum degıl ama maddı acıdan enkötü oldugum ve tek çalışmak zorunda kaldıgım bır donemdi şimdi 30 haftalık oldu allah gercekten yardım edıyor... bırde olmayanlar napsın onların korkuları 2katı ... allah hepimize saglıklı hayırlı evlat versın...
tebrık ederım herkesi korkmayınn dunyanın en guzel duygusu bu.keyfını cıkarın.. hele bıde ıcınızde hareket etmeye başladıgında anlıyor ınsan herseye deger korkular boşunaymış ozaman anlıyorsun :)
allah olmayanlarada nasıp etsın... saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın yüce allahım...