Bende Hamileyim

gulak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
13
0
86
Diğer
Merhaba arkadaslar,

Bu Sabah bende hamile oldugumu ogrendim, Allahim isteyen herkeze ama herkeze nasip etsin insallah.. Ben testi positif gordugumde inanamadim, gerci hala inanamiyorum.. Adet olacakmisim gibi bir his var, o yuzden sanki heran adet olacagim diye korkuyorum.. Anlatilmasi cok tuaf bir duydu, insan basina gelince nasil davranacagini bilmiyorum, sasip kaliyorsun, yani bilmiyorum inanamiyorum hala.. Henuz aileden kimseye soylemedik.. Bir kac ay gizlemeyi dusunuyoruz her ihtimale karsi, ama kendimi zor tutuyorum o yuzden burda sizinle paylasmak istedim.. arada karnim agriyor adet olacakmisim gibi, korkulcak birsey degil diye okudum ama yasayanlarin tecrubelerini bekliyorum.. Bir birimiz icin hep dua edelim, herseyin gonlumuzce olmasi dilegiyle insallahh!!!

tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.adet olacakmışın gibi hislerin ve karın ağrısının olması çok normal hatta çok az kanaman dahi olabilir.bende adet günümde biraz olmuştu korkmustum adet olacağım diye ama çok şükür hamileyim

tebrikler benimde yarın adet olmam lazım ama bu hafta biraz başım döndü gögüslerim şiş ve adet sancım varmış gibi hafif bir sancı var iki gün önce test yaptım negatifti.seninki kaç gün gecikti

tebrikler benimde yarın adet olmam lazım ama bu hafta biraz başım döndü gögüslerim şiş ve adet sancım varmış gibi hafif bir sancı var iki gün önce test yaptım negatifti.seninki kaç gün gecikti

benim bugun adet gunumdu, bugun ogrendim.. uc gun once bende test yapmistim negatif cikmisti.. Benim goguslerim cok sanciyordu ve sismisti, birazda adet olacakmisim gibi agrilar vardi karnimin alt bolgesinde.. simdi hala o agrilarim var.. Insallah hamilesindir, haberlerini bekliyorum

tebrikler canim..saglikla gelsin bebisin :ecrin_bebek:

tebrik ederim canım darısı başımıza kaç yıllık evlisin?

Tebrikler canım. Bende geçen cuma öğrendim hamile olduğumu.hemşire müjde dedi ben böyle şaşıp kaldım.aradan bir hafta geçdi hala inanamıyorum.Gerçekden insanın başına gelince anlamıyor. Ben hastalığımın 6 gün geçikdiğinde önce gebelik testi yapdım evde br bakdım iki çizgi hemen soluğu karşıdaki tıp merkezinde aldık. kandada çıkınca hem ağladık hem sevindik. Allah isteyen herkeze en kısa sürede nasip etsin bizide sağlıklı sıhhatli bebeişlerimizi kucağımıza almayı kısmet etsin.:Saruboceq:

tebrik ederim canım darısı başımıza kaç yıllık evlisin?

Tsk ederim.. 1 haziran tam 2 sene olacak evleneli.. 3 aydir istiyorduk, ve allahim hemen nasip etti, insallah tum isteyenlere nasip eder.. Umarim sende en kisa zamanda tadarsin, siz nezamandir istiyorsunuz? ve sen kac senelik evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…