Bende hamileyim

nurhaniyet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
10
0
36
İzmir
ben bu siteye bugün üye oldum 8 haftalıkhamileyim. hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum .Akaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisllah sağlıkla kucağimıza almamıza nasip etsin...bebek isteyen arkadaşlarımada Allah hemen nasip etsin.opuyorumnanaktan

tbr allh saglıklan kucagına almayı nasp etsın
bızede gostersın o duyguyu,
duanı eksık etme bızlerede

allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin.hayırlı uğurlu bir evlat nasip olsun inşşş

Tebrikler:)) Allah butun hamile bayanlari tamamina erdirsin.
Bende 6 hafta 3 gunluk hamileyim. Iki senedir bebek istiyorduk ve artik bebegimin olmayacagini dusunmeye baslamistim. Rahmimde kist oldugu anlasildi ve ameliyat oldum. Ameliyattan uc ay sonra hamile kaldim Allah in izniyle. Buradan bebek isteyipte hamile kalamayan butun arkadaslara tavsiyem hep olumlu dusunun ve onun sizinle oldugunu hissedin hep. Bebeginizi evde hayal edin. Ben bebegime mektup yazmaya basladigim ilk gun hamile oldugumu ogrendim. Mektupu ozlemle ve gozyaslariyla yazarken iki saat sonra test yaptim ve pozitifti. Inanamadim. O uzuntu goz yaslari birden sevinc goz yaslarina donustu.Rabbim hayirli zamanda butun isteyenleri bebeklerine kavustursun sevinc goz yaslariyla.

Kızlar bende. Hamileyim dün aksam test yApıp öğrendim.2007 doğumlu Asya adında bı kızım var sizce aralarındaki yas farkı ideal mı?

bencede 3 yaş tam ideal :) allah aanalı babalı büyütsün...hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...weee en önemliside isteyenlere eli ayağı düzgün bebişler nasip etsinnn:CüvCüv:alkisalkisalkis

kızlar bebeğimin cinsiyetini oğrendim...bir erkek beklıoruz kızımın bi erkek kardesi olcakmiş...allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…