Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim seninde gözünaydin allah bebeklerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsinbende iki haftalık hamileyim.
çok tesekkur ederim canimtebrikler inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız
çok tesekkur ederim canim
TEsekkur ederim. Tatlim cumlemizin gozu aydin olur ins.canim seninde gözünaydin allah bebeklerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
mutluluğun daim olur inşallah... herşey gönlüne göre olsun.21 haftalık hamileyim ultrason fotoğraflarından albüm yapmayı düşünüyorum öncesi ve sonrası diye :) dün kontrolüm vardı artık yüzü çok belirgin bir de güzel ki :) aslan gibi bi delikanlı :) 10 sene bekledim ben bu anı arkadaşlar, gitmediğim doktor, türbe, olmadığım tedavi kalmadı. çok şükür ki allahım nasip etti en sonunda.. demek ki herşeyin bi vakti saati varmış. Ben çok mutluyum allah isteyen herkesi bu mutlulukla mükafatlandırsın inşallah :)
çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına..mutluluğun daim olur inşallah... herşey gönlüne göre olsun.
oldukça yüksek çıkmış. Geçmişini bilmiyorum ama benimde ilk testim 310 du iki gün sonra 730 du.benim tahlil sonucumda 303 çıktı kızlar.geç döllenmemi acaba
sağlık ocağından o tarz bişey söylediler