- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
- Konu Sahibi incikupeli
-
Teşekkür ederim cnm inşallah artar yarın yine gideceğim teste ama korkuyorumhayırlı olsun canım benimde 36 dı iki günde bir beta yaptır için rahat olsun:)
Teşekkür ederim.umarım yolunda gider hersey cnm :))Hayırlı olsun canım, adetine daha 4 gün varmış düşük çıkması normal :) yükselir Allah ın izniyle düşünme öyle şeyler, iki günde bir tekrarlamanı tavsiye ederim için rahatlamış olur
canım benim adete 4 gün kala 11.6 ydı 2 gün sonra 41.8 oldu üstünden 5 gün geçti daha yaptırmadım cumaya randevu aldım evde yapıyorum sabahları artık tam koyu çıkıyor sen de 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimizHerkese sağlıklı gebelik ve bebekler dileğiyle :)) bende dün bhcg 20.6 değeriyle sonunda hem kan da hem idrarda pozitif görmenin şaşkınlık ve mutluluğunu yaşıyorum. Ama daha büyuk bir heyecanim daha var oda b hcg nin yükselmesi ... bat a 4 günüm var henüz. Çok mu düşük değerim? :/
Yarın yaptirayim diyorum 2.gün olacak yarın diye. Sonra da regl günümde yaparım ya inş yukseliyordur cnm..canım benim adete 4 gün kala 11.6 ydı 2 gün sonra 41.8 oldu üstünden 5 gün geçti daha yaptırmadım cumaya randevu aldım evde yapıyorum sabahları artık tam koyu çıkıyor sen de 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz
yükselir yükselir canım sen pozitif düşünn.. yarın yaptır için rahatlasınYari
Yarın yaptirayim diyorum 2.gün olacak yarın diye. Sonra da regl günümde yaparım ya inş yukseliyordur cnm..
Herkese sağlıklı gebelik ve bebekler dileğiyle :)) bende dün bhcg 20.6 değeriyle sonunda hem kan da hem idrarda pozitif görmenin şaşkınlık ve mutluluğunu yaşıyorum. Ama daha büyuk bir heyecanim daha var oda b hcg nin yükselmesi ... bat a 4 günüm var henüz. Çok mu düşük değerim? :/
Ben kaybettim Bebeğimi smdi yemiden hamileyim. Yinede teşekkür ederim senide tebrik ederim sağlıkla al kucağına :))
Evet canım ilk inşallah kucağıma da alırım sağlıkla mutlulukla :)Çok tebrik ederim. Ne güzel Rabbim hemen nasip etmiş yeniden. İnşallah sağlıkla ilerler canım hamileliğin. İlk bebişin mi olucak ?
Evet canım ilk inşallah kucağıma da alırım sağlıkla mutlulukla :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğumu. son adet tarihim 21 şubat beta-hcg değerim 300lerde normal mi sizce? çalıştığım için sonucu telefondan aldım o yüzden hala biraz tedirginim.[/QUOTE benim adetim bir hafta gecikmişti 1567 çıkmıştı dr.gayet iyi olduğunu söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?