Bende hamileyim :)

incikupeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
530
549
83
Herkese sağlıklı gebelik ve bebekler dileğiyle :)) bende dün bhcg 20.6 değeriyle sonunda hem kan da hem idrarda pozitif görmenin şaşkınlık ve mutluluğunu yaşıyorum. Ama daha büyuk bir heyecanim daha var oda b hcg nin yükselmesi ... bat a 4 günüm var henüz. Çok mu düşük değerim? :/

Hayırlı olsun canım, adetine daha 4 gün varmış düşük çıkması normal :) yükselir Allah ın izniyle düşünme öyle şeyler, iki günde bir tekrarlamanı tavsiye ederim için rahatlamış olur :KK51:

Herkese sağlıklı gebelik ve bebekler dileğiyle :)) bende dün bhcg 20.6 değeriyle sonunda hem kan da hem idrarda pozitif görmenin şaşkınlık ve mutluluğunu yaşıyorum. Ama daha büyuk bir heyecanim daha var oda b hcg nin yükselmesi ... bat a 4 günüm var henüz. Çok mu düşük değerim? :/
canım benim adete 4 gün kala 11.6 ydı 2 gün sonra 41.8 oldu üstünden 5 gün geçti daha yaptırmadım cumaya randevu aldım evde yapıyorum sabahları artık tam koyu çıkıyor sen de 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :D

Yari
canım benim adete 4 gün kala 11.6 ydı 2 gün sonra 41.8 oldu üstünden 5 gün geçti daha yaptırmadım cumaya randevu aldım evde yapıyorum sabahları artık tam koyu çıkıyor sen de 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :D
Yarın yaptirayim diyorum 2.gün olacak yarın diye. Sonra da regl günümde yaparım ya inş yukseliyordur cnm..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğumu. son adet tarihim 21 şubat beta-hcg değerim 300lerde normal mi sizce? çalıştığım için sonucu telefondan aldım o yüzden hala biraz tedirginim.

merhaba canım hayırlı olsun benimde 3 gün kala 33 tü. şuan çok sağlıklıyız çok şükür. seni diğer topiklerden hatırlıyorum :)

Ben kaybettim Bebeğimi smdi yemiden hamileyim. Yinede teşekkür ederim senide tebrik ederim sağlıkla al kucağına :))

Ben kaybettim Bebeğimi smdi yemiden hamileyim. Yinede teşekkür ederim senide tebrik ederim sağlıkla al kucağına :))

Çok tebrik ederim. Ne güzel Rabbim hemen nasip etmiş yeniden. İnşallah sağlıkla ilerler canım hamileliğin. İlk bebişin mi olucak ?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğumu. son adet tarihim 21 şubat beta-hcg değerim 300lerde normal mi sizce? çalıştığım için sonucu telefondan aldım o yüzden hala biraz tedirginim.[/QUOTE benim adetim bir hafta gecikmişti 1567 çıkmıştı dr.gayet iyi olduğunu söylemişti

bugün tekrar gittim doktora her şey yolunda çok şükür. çok teşekkür ederim ilginize :KK45:

Back
X