- 3 Ocak 2017
- 122
- 70
- 13
- 30
- Konu Sahibi Seymadeniz
Kızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni gibi cnm Allah hayirli sağlıklı hamilik nasıl etsin bizlere de[/QUOTE
Amin canım benim . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Can'ım Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim kaç gün geçti reglin testi yaptığındaKızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin
Adetim 7 gün geçti hafif baş dönmeleri yaşıyordum bide çok üşüyorum. Ben grip oldum sanırken hamile çıktımBelirtilerin var miydi cnm
7 gün geçti canımCan'ım Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim kaç gün geçti reglin testi yaptığında
Benim de ayağım ısınmıyor bu aralar ama hamilelik mı başka birşey mi bilmem7 gün geçti canım
bu kadarmı baska belirti yasadınızmı..hayırlı olsun bu aradaAdetim 7 gün geçti hafif baş dönmeleri yaşıyordum bide çok üşüyorum. Ben grip oldum sanırken hamile çıktım
Tebrik ederim canım, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, çok kolay da hamileliğin olsun inşallah.Kızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin
Benim günlerdir yanıyor ayaklarımın altı. Ama 2 gündür de yorgan döşek yatıyorum üşümekten. Değişik ruh halleri yani. Rabbim nasip etsin sana da insallaaaahhBenim de ayağım ısınmıyor bu aralar ama hamilelik mı başka birşey mi bilmem![]()
Ek olarak karnımda ara ara sancı oluyor . Bide sol kasıklarimda sanki iğne batıyor gibi . Başka da gözlemlediğim bi belirti olmadı henüzbu kadarmı baska belirti yasadınızmı..hayırlı olsun bu arada![]()
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin en hayırlısını. Sana daTebrik ederim canım, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, çok kolay da hamileliğin olsun inşallah.
Amin canım inşallah bide ne kadarlık olduğunu öğrensem..Hayirli olsun canimmmm :)
Oda olur zamanla insallah :)Amin canım inşallah bide ne kadarlık olduğunu öğrensem..