Bende hamileyimm

Daha çok yeni gibi cnm Allah hayirli sağlıklı hamilik nasıl etsin bizlere de

Kızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin
Can'ım Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim kaç gün geçti reglin testi yaptığında

Kızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin
Tebrik ederim canım, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, çok kolay da hamileliğin olsun inşallah.

Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle :) bende çok üşüyorum burnum iki haftadan fazladır tıkalı. Yorgan battaniye ne varsa alıyorum ama yinede donuyorum. Doktorum normal dedi :)

Amin canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebisini. Belirtiler içinde varmış zaten üşümek. O yüzden çok aldırış etmedim bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…