Bende hamileyimmmmm

gozun aydin insaAllah kucagina almakta nasip olur Rabbim isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin

Merhabalar,

Ben doğumumu VİA HOSPİTAL SELİMİYE DE gerçekleştirdim. Çok memnun kaldım hastaneden.Doktorları ve diğer sağlık çalışanları hepsi çok ilgili ve güleryüzlüler. Hastanede Tertemiz. Ayrıca hastanede cihazlar herşey yepyeni, pırıl pırıl. Hastanenin Sancaktepe de de bir şubesi açılmış. Çekmeköy de de ESTEVİA merkezi hem tıp merkezi hem de estetik üzerine . Doğum sonrası da şimdi oraya başladım. Herkese tavsiye ederim. Via Hospital Selimiyede Doktorum SERPİL ÖZEN'di. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.Çok içten bir doktor.Hamileliğinizi musmutlu geçiriyorsunuz, tekrar Teşekkür ederim Via Hospital çalışanlarına.Sevgilerimi yolluyorum....

Ayrıca Serpil hnmın muayene ücreti sgk çalışan 50 tl diğer polikliniklerden muayenelerden fark almıyorlar sgk çalışan 12 tl emekli almıyorlar.Diğer Kadın Doğum doktoru Hülya Güvenir de sgk çalışan 12 tl. Ayrıca hastanenin Via Anne Bebek Doğum paketleri var çok uygun ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren paket aldım. Oda süsleme ve fotoğraf çekimlerde var. Doğum ücretleri ise normal doğum sgk çalışan 1000 tl, sezeryan 1500 tl, ikiz sezeryan 1750tl ; özel normal doğum 2000 tl, sezeryan 2500 tl , ikiz sezeryan 3000 tl. Fiyatlarda gayet uygun Via Hospital Selimiyede. Herkese tavsiye ederim. Kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz..

Reklam kokan hareketler bunlar :KK8:

Back
X