bende hamileyimmmmmmm

esma54

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
54
9
613
az önce test yaptım çift çizgi çıktı eğer test bozuk değilse ben de hamileyimmm
şoktayım inanamıyorum eşime nasıl söylesem nereden başlasam okadar heyecanlıyım ki anlatamam rabbim herkese nasip etsin

Darısı Başımıza Artık Ne diyelim....Çok sevindim canım Allah Kucağında görmeyi nasip etsin.

ben de geçen ay seninle aynı durumu yaşadım.birinci teste inanamayıp ikinci defa yapmış sonra da soluğu hastanede almıştım.tebrik ediyorum tatlım.sağlık ocağına da kayıt olmayı unutma.

hepinize çok teşekkür ederim

ben de geçen ay seninle aynı durumu yaşadım.birinci teste inanamayıp ikinci defa yapmış sonra da soluğu hastanede almıştım.tebrik ediyorum tatlım.sağlık ocağına da kayıt olmayı unutma.

sağlık ocağı vs. biraz daha aydınlatırsan sevinirim canım nereden başlıyacağımı neler yapacağımı bilemiyorum :44:

tebrik ederim. hamilelik olunca aile hekimine bildiriyorsun. onlar seni kontrole çağırıyor. bazen hekimler gitmeyince evi bile arıyorlar. artık böyleymiş. bizde bebişi tutturursak öyle yapıcaz herhalde. :94:

bende az önce test yaptım benimde çift çizgi çok mutlu oldum..sizce eşime tlf damı söyliyim akşam evdemi.. :))

cnm tebrik ederim...valla ben dayanamayıp tlf söyledim...eşimin mutluluktan sesi soluğu gitmişti

bende az önce test yaptım benimde çift çizgi çok mutlu oldum..sizce eşime tlf damı söyliyim akşam evdemi.. :))

öncelikel hayırlı olsun tatlım bize de nasip olur inşaAllah :)

ben ilk hamileliğimde eşime 6 parçalık bir bebek kıyafet seti almıştım. güzelce paket ettirdim. eve geldim eşime dedim ki çarşıdan sana güzel bir gömlek aldım bak bakam olacak mı olmazsa gidip değiştireyim... açtı baktı bebek eşyaları dedim ki aaaaaa dedim kusura bakma yaaa yanlışlıkla bebişimiz için almışım artık senin pabucun dama atıldı dedim ve şok olmuştu :) hoş bebeğim karnımda öldü o zaman çok üzülmüştük

eğer tekrar hamile kalırsam ( çalışmalara devam ) bu sefer de bebek yemek tabağı kaşığı ve biberonu alıcam. yemek masasını hazırlarken birden onları da çıkarıcam dicem ki misafir geliyo :) böyle ilginç fikirlere açık ol bence

hepinize çok teşekkür ederim

sağlık ocağı vs. biraz daha aydınlatırsan sevinirim canım nereden başlıyacağımı neler yapacağımı bilemiyorum :44:

çevrendeki herhangi bir sağlık kuruluşuna gidip kanda gebelik testi yaptırırsan daha net sonuc almıs olursun canım...

evet gerçekten ilginç fikirlermiş çok hoşuma gitti..insanın heyecandan aklına gelmiyor..cnm üzülmeyin herşey allahtan eminimki vakti zmanı geldiginde sizede vericektir allahım..

evet gerçekten ilginç fikirlermiş çok hoşuma gitti..insanın heyecandan aklına gelmiyor..cnm üzülmeyin herşey allahtan eminimki vakti zmanı geldiginde sizede vericektir allahım..

ilk günlerde çok üzüldüm ama şimdi üzülmedim desem yerdir herşeyde vardır bir hayır....

ilginç fikirlere gelince hatırlarsın bir ara coca colada bişi vardı. bu hafta sonu neyi kutluyoruz diye. onu bile kullanabilirsin...
eşin bugün neyi kutluyoruz hayırdır diye sorduğunda baba oluşunu kutluyoruz tatlım dersin ve şok

:) gözün aydın... çok sevindim senin adına...Rabbim benim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşanları tez zamanda gebiş bırakır inşallahh...

tebrik ederim canım. ama eşin eve gelince söyle böyle haberlerde yüz ifadesini duygularını görmek daha iyi olur. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

tebrik ederim canım. ama eşin eve gelince söyle böyle haberlerde yüz ifadesini duygularını görmek daha iyi olur. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

bencede yüzüne söyle bende kendimi zor tutmuştum haberi vereceğim akşam eşim beni işyerimden almaya gelmişti
eve gitmeden biraz dolaşmak istiyorum demiştim sonra onu markete soktum oradan biberon emzik reyonuna gittik ben bakıyorum eşim şaşkın şaşkın bana bakıyor canım benim yaa gözleri dolmuştu resmen Rabbim herkese nasip etsin inşallah

bu sabah test yaptım arkadaşın dediği gibi bozuk değilse hamileyim ne yapacağımı şaşırdım ikinci bebeği bu kadar cabuk beklemiyordum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…