Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce test yaptım çift çizgi çıktı eğer test bozuk değilse ben de hamileyimmm
şoktayım inanamıyorum eşime nasıl söylesem nereden başlasam okadar heyecanlıyım ki anlatamam rabbim herkese nasip etsin![]()
Darısı Başımıza Artık Ne diyelim....Çok sevindim canım Allah Kucağında görmeyi nasip etsin.
şoktayım inanamıyorum eşime nasıl söylesem nereden başlasam okadar heyecanlıyım ki anlatamam rabbim herkese nasip etsin![]()
ben de geçen ay seninle aynı durumu yaşadım.birinci teste inanamayıp ikinci defa yapmış sonra da soluğu hastanede almıştım.tebrik ediyorum tatlım.sağlık ocağına da kayıt olmayı unutma.
bende az önce test yaptım benimde çift çizgi çok mutlu oldum..sizce eşime tlf damı söyliyim akşam evdemi.. :))
hepinize çok teşekkür ederim
sağlık ocağı vs. biraz daha aydınlatırsan sevinirim canım nereden başlıyacağımı neler yapacağımı bilemiyorum :44:
evet gerçekten ilginç fikirlermiş çok hoşuma gitti..insanın heyecandan aklına gelmiyor..cnm üzülmeyin herşey allahtan eminimki vakti zmanı geldiginde sizede vericektir allahım..
bende az önce test yaptım benimde çift çizgi çok mutlu oldum..sizce eşime tlf damı söyliyim akşam evdemi.. :))
tebrik ederim canım. ama eşin eve gelince söyle böyle haberlerde yüz ifadesini duygularını görmek daha iyi olur. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.![]()