Bugün akşam,mantar şikayetim olduğundan doktora gittik ve hamile olduğumu öğrendim halen şoktayım aşırı hazırlıksızdım tam tersi kızımı büyüttüm iş planlarım vs düşünürken böyle tatlı süpriz oldu
Ama bu sefer gece gündüz yemicem ve 40 kg almıcam Çağla Şikelin rekorunu kırmam gerek
ya arkadaşlar şaka maka halen şoktayım eşimde şokta.. doktor hamilesin dedi adam 10 dk dondu baktı öyle..
tahmini 1.5 aylık falan dedi fakat kalp atışlarını göremedi haftaya tekrar gel dedi bu aylarda kalp atışı görünürmü?
kızımı 2.5 aylıkken farkedince o anları hatırlamıyorum gerçi 2.5 yıl geçti üzerinden
Allah bana ve diğer bebek bekleyen anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Allah olmayana ve dileyen herkese de nasip etsin güzel duygu.. güzel süpriz.. kızım babasına aşırı benziyor beni bakıcısı sanıyorlar bari bu gelen bana benzesin nolar
ya bide saat başı uyanmalar altına yapması gaz derdi aşı derdi amaninnnnn
canım senin ne işin var bu saatte pc başında bebişe yazık :) canım hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah umarım çok rahat sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin :)
tebrik ederim canım. bebeğin kalp atışları 5-10 hafta içerisinde görülür. birde geç döllenme olduysa bir dahaki gidişte görürsünüz İnşallah. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim dün gece aşırı ağrı sancıdan hastaneye gittik şansımıza jinekolog uzmanımızda ordaymış :)
muayene etti düşük tehlikesi var içerisinde kanama var dedi..
progestan söyledi kabul etmedim dinlenerek aşacağım inşallah.. bu arada kalp atışlarımız görünüyor
ultrasona görede 6+2 günlüğüz
DARISI TÜM DİLEYEN KADINLARA İNŞALLAH..
hakeden ve dileyen her kadının anne olmasını çok dilerim..
Çok teşekkür ederim dün gece aşırı ağrı sancıdan hastaneye gittik şansımıza jinekolog uzmanımızda ordaymış :)
muayene etti düşük tehlikesi var içerisinde kanama var dedi..
progestan söyledi kabul etmedim dinlenerek aşacağım inşallah.. bu arada kalp atışlarımız görünüyor
ultrasona görede 6+2 günlüğüz
DARISI TÜM DİLEYEN KADINLARA İNŞALLAH..
hakeden ve dileyen her kadının anne olmasını çok dilerim..