BENDE KALAN Son EŞYALARINI ..???

Bodrum09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
44
6
1
34
Kızlar 4 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitmişti onun ağlamasına dayanamayıp affetmiştim onu.. Beni aldattığını başka kızlarla yazıstigini buluştuğunu öğrendim. 2 gun konusmadik 1 hafta bana mesajla seni daha fazla üzmek istemiyorum yollarimiza bakalım diye msj atmış heryerden engelledim hicbirsey demeden çok içim yanıyor. Eşyaları bende 2 Laptopu bir dolap borsuru kiyafet ayakkabı esayları kaldı almaya gelmedi benim ne yapmam gerekir nefret ediyorum Gençliğim gitti bitti 4 senem koca 4 sene yeni tanıdım onu Ağlıyorum kızlar suan yazarken ..

Son düzenleme:
Kızlar 4 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitmişti onun ağlamasına dayanamayıp affetmiştim onu.. Beni aldattığını başka kızlarla yazıstigini buluştuğunu öğrendim. Gecenlerde bir dhaa yeni caldigi cafede tanistiigi bir kzii takip etmis bende arayip bagiridim yeter dayanamiyorum diye inanmiyorum dedim 2 gun konusmadik 1 hafta bana mesajla seni daha fazla üzmek istemiyorum yollarimiza bakalım diye msj atmış heryerden engelledim hicbirsey demeden çok içim yanıyor. Eşyaları bende 2 Laptopu bir dolap borsuru kiyafet ayakkabı esayları kaldı almaya gelmedi benim ne yapmam gerekir nefret ediyorum Gençliğim gitti bitti 4 senem koca 4 sene yeni tanıdım onu Ağlıyorum kızlar suan yazarken ..
aldattığı için bi cezayı hak etmiş
ben olsam o laptopları falan çekiçle parça parça ederim
sonra kıyafetleri makasla tırtık tırtık keserim

hepsini bi kutuya koyup karmakarışık halde işyerine ya da evine karşı ödemeli kargolarım
o senin kalbini parçalamış, o eşyaları da parçalanmış görünce bi utanır belki.

aldattığı için bi cezayı hak etmiş
ben olsam o laptopları falan çekiçle parça parça ederim
sonra kıyafetleri makasla tırtık tırtık keserim

hepsini bi kutuya koyup karmakarışık halde işyerine ya da evine karşı ödemeli kargolarım
o senin kalbini parçalamış, o eşyaları da parçalanmış görünce bi utanır belki.
Sence bu onu hala sevdiğimi göstermez mi nefretde bir duygu ama o bunu haketmiyor

Söyle gelsin alsın.
Heryerden engelledim canım yanmasın diye ona yazmam igreniyorum çünkü kimsenin gunahini almadim neden bu acıyı yaşıyorum anlamiyorum 2 hafta önce o kdr mutluydum ki onunla sanki beni mutlu görmemek için yaptı. Artık vazgeçmë zamanı bitirdim herseyi

Sence bu onu hala sevdiğimi göstermez mi nefretde bir duygu ama o bunu haketmiyor

peki seviyor musun ?
bence sadece çok öfkeli olduğunu gösterir

makul bişey yapacağım dersen

1- hiç bişey yapma sana ulaşıp istesin
2- kendin teslim et

yani bunlar normalde ayrılan insanların yapabileceği şeyler
ama herif hem 4 yılımı yiycek hem de aldatacak
bi de eşyasını mı vericem

ben olsam satıp parasıyla kendime felekten bi gün de çalabilirdim sanırım :)

çok önemliyse kendi düşsün peşine, o zamana kadar koy bi köşeye dursun
Benim birsey yapmam kötü olur sanki dimi? Ben ona inandım ağlayıp Özür dilemisti ben affettim onu çok pişmanım şimdi yüzükle gelse bile oluru yok çok soğudum yalanları başka kızları iki yuzlulukleri

4 senenize üzülmeyin bu sizin için büyük bir tecrübe artık insanları daha iyi seçeceksiniz :)) eşyalara gelince bir sene hatirliyorumda bi kiz unlu bir alisveris sitesinde intikam olarak 1 tl gibi bir fiyata satiliga cikarmisti o geldi aklima :D

peki seviyor musun ?
bence sadece çok öfkeli olduğunu gösterir

makul bişey yapacağım dersen

1- hiç bişey yapma sana ulaşıp istesin
2- kendin teslim et

yani bunlar normalde ayrılan insanların yapabileceği şeyler
ama herif hem 4 yılımı yiycek hem de aldatacak
bi de eşyasını mı vericem

ben olsam satıp parasıyla kendime felekten bi gün de çalabilirdim sanırım :)
Aslında bu iyi fikir ama bana yakışmaz onunla aynı konuma dusmezmiyim? ?

4 senenize üzülmeyin bu sizin için büyük bir tecrübe artık insanları daha iyi seçeceksiniz :)) eşyalara gelince bir sene hatirliyorumda bi kiz unlu bir alisveris sitesinde intikam olarak 1 tl gibi bir fiyata satiliga cikarmisti o geldi aklima :KK70:
Evet ama o sitenin yaptığı bir oyunmus kamera arkası bile çıktı bak internete aklıma geldi Ağlıyordum güldüm Sağol ..

Heryerden engelledim canım yanmasın diye ona yazmam igreniyorum çünkü kimsenin gunahini almadim neden bu acıyı yaşıyorum anlamiyorum 2 hafta önce o kdr mutluydum ki onunla sanki beni mutlu görmemek için yaptı. Artık vazgeçmë zamanı bitirdim herseyi

Ortak bir arkadaşınız yok mu onu söyle hatta hiç onunla muhattap olma gelip alsın. Gençliğim gitti falan ne öyle daha dur 24 yaşında yazıyor profilinde. Hayırlısı değilmiş de, önüne bak. Burada kaç yıllık evli insanlar bile eşlerinin gerçek yüzünü sonradan görüyor. Bu da böyle bir tecrübe oldu işte. Daha çok gençsin.

Vallahi ben hic sakin olamiyorum bu durumlarda. Benim sevgilim bile olamamis bir flortun kitabi kaldi bende. Tek tek sayfalarini yirtip, ucak yapip, balkondan salmayi dusunuyorum. Senin yerinde olsam net cöpe basmistim. Dogru ya da yanlis bilemiyorum ama cöpe basacagimdan eminim.

Bu arada kitap yirtmam kitaplara saygim sonsuz, bu dandik bir test kitabi ona saygi duymuyorum onu ucak yapacagim :rolleyes:

Benim birsey yapmam kötü olur sanki dimi? Ben ona inandım ağlayıp Özür dilemisti ben affettim onu çok pişmanım şimdi yüzükle gelse bile oluru yok çok soğudum yalanları başka kızları iki yuzlulukleri
ben olsam düşmem peşine, sanki eşyaları bahane eder gibi
bırak o düşünsün

Ortak bir arkadaşınız yok mu onu söyle hatta hiç onunla muhattap olma gelip alsın. Gençliğim gitti falan ne öyle daha dur 24 yaşında yazıyor profilinde. Hayırlısı değilmiş de, önüne bak. Burada kaç yıllık evli insanlar bile eşlerinin gerçek yüzünü sonradan görüyor. Bu da böyle bir tecrübe oldu işte. Daha çok gençsin.
Hep ağaldığım için kendimi yaşlı hissediyorum bana hayatımda hiç bir zman çiçek bile almadı bayan olduğumu hissetmedi sadece yalan dolan her türlü pislik

Back
X