işin zor Allah yardım etsi.sizin evde duş ala ihtiyacı niye duymuşki anlamadım?
Yazın karışık olduğu için pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorumlayım,
adamın sana bir zararı yok, üzücü, kırıcı bir şey yapmamış. Yalnızca alışkanlıkları senden farklı olduğu için rahatsızsın...
Yapma gözünü seveyim ya! Neler görüp duyuyoruz, en basiti kk 'da inanamayacağımız şeyler okuyoruz.
Senin şu yazdıkların onların binde biri.. Bu kadarcık şey için aile ilişkilerine zarar vermeye insanı rencide etmeye gerek var mı?
bunlar sandece basitleri.ve şu 1-2 yıl daha çalıştıktan sonra kayınpederim.çalışmıcak.ve kışlar bizde geçicek.kesin.hep öle oluyor zaten ki şimdi kandi anneside orda.çok fazla rahat insanlar.ayrıca rencide edicek bişey yok.sadece gerçek şeyler.bana ilk başlarda otumam kalkmandan tutunda giyinip kuşanmama kadar herşeyi saydılar.ama şimdi öle değil.bu nu demeye çalışıyorum.
subade .!.:ayrıca da oğlunun parası hep sanki onlarınmış gibi davranıyor.mesela 15 yaşında kaynım var.o nun okulu şuyu bunu konuşulunca.valla men onu merak etmiyorum.onun abisi var okuturda evlendirde diyip duruyorlar.e gelde sinir olma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?