Ben hep kayııalidemden şikayetler okudum.benim de kayınvalidemden şikayetlerim var tamam da.ama kayın pederim aslında çok iyi bi insan.hep kzızım der.ama benim yanımda okadar rahat ki.ben egeliyim.eşimin aileazı si iç anadolulu.bazı şeylerimiz farklı.yemek yemesi.tayması kalkması herşey batıyor bana.bide bana saygıdan bahsederlerdi.ama hiç öle değil.soğuk olduğu için pantolonunun içine içlik giyiyor (ki ben nefret ederim erkeği en son görmek istiyeceğim hali :) ) neyse.yanımda küt diye çıkarıveriyor ana içlikle kalıyor öle bende kalıyorum öle.çok tiksiyorum.içim almıyor bi türlü.ve daha benim evime hiç gelemdi.(şehir dışındayız da biz.)gelicepi zaman ne yaparım bilmiyorum.daha tee istemeye geldikleri zaman bize gelemden ablam kendi evinde ağırladı onları yoldan geldiler bi nefes alsınlar diye.ama kaynanam onun çoraplarını lavaboda yıkamış.isteme oldu yattlar o gece bizde.hiç kimseye bişey demeden gece kalkıp duş almış ve bizizm banyo havlularını kullanmış.o kadar geniş ki.ölüyorum.oğlunun evinde düşünemiyorum onu..e tabi bide kumanda hep elinde küt küt kanal değiştirir.sözde çok kapalılar.ama tam bir ataerkil.ama eşim hiç öle değil çok saygılıdır.ama babasından çekinir tabi.