• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kayınpederime sinir oluyorum

subade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
76
0
86
İstanbul
Ben hep kayııalidemden şikayetler okudum.benim de kayınvalidemden şikayetlerim var tamam da.ama kayın pederim aslında çok iyi bi insan.hep kzızım der.ama benim yanımda okadar rahat ki.ben egeliyim.eşimin aileazı si iç anadolulu.bazı şeylerimiz farklı.yemek yemesi.tayması kalkması herşey batıyor bana.bide bana saygıdan bahsederlerdi.ama hiç öle değil.soğuk olduğu için pantolonunun içine içlik giyiyor (ki ben nefret ederim erkeği en son görmek istiyeceğim hali :) ) neyse.yanımda küt diye çıkarıveriyor ana içlikle kalıyor öle bende kalıyorum öle.çok tiksiyorum.içim almıyor bi türlü.ve daha benim evime hiç gelemdi.(şehir dışındayız da biz.)gelicepi zaman ne yaparım bilmiyorum.daha tee istemeye geldikleri zaman bize gelemden ablam kendi evinde ağırladı onları yoldan geldiler bi nefes alsınlar diye.ama kaynanam onun çoraplarını lavaboda yıkamış.isteme oldu yattlar o gece bizde.hiç kimseye bişey demeden gece kalkıp duş almış ve bizizm banyo havlularını kullanmış.o kadar geniş ki.ölüyorum.oğlunun evinde düşünemiyorum onu..e tabi bide kumanda hep elinde küt küt kanal değiştirir.sözde çok kapalılar.ama tam bir ataerkil.ama eşim hiç öle değil çok saygılıdır.ama babasından çekinir tabi.

işin zor Allah yardım etsi.sizin evde duş ala ihtiyacı niye duymuşki anlamadım?

Yazın karışık olduğu için pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorumlayım,
adamın sana bir zararı yok, üzücü, kırıcı bir şey yapmamış. Yalnızca alışkanlıkları senden farklı olduğu için rahatsızsın...

Yapma gözünü seveyim ya! Neler görüp duyuyoruz, en basiti kk 'da inanamayacağımız şeyler okuyoruz.
Senin şu yazdıkların onların binde biri.. Bu kadarcık şey için aile ilişkilerine zarar vermeye insanı rencide etmeye gerek var mı?

işin zor Allah yardım etsi.sizin evde duş ala ihtiyacı niye duymuşki anlamadım?

isteme olucağı zaman çok sıcaktı.ege havasınada alışkın değiller.çok sıcakladılar.tamam olabilir bende söledim zaten.ama kimseye bişey demeden kal sen duş al.hangi havluyu kullanıcan diye sorma bile.bana göre ayıp.hele kız istemeye gittiğin bi evde.

bende ne yapmayı düşünüyorum.bana geldiğinde ortada hiç havlu olmucak.ben zaten kendi havlularımı banyoya koymam.ozaman bana sorucak.mecbur.

Yazın karışık olduğu için pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorumlayım,
adamın sana bir zararı yok, üzücü, kırıcı bir şey yapmamış. Yalnızca alışkanlıkları senden farklı olduğu için rahatsızsın...

Yapma gözünü seveyim ya! Neler görüp duyuyoruz, en basiti kk 'da inanamayacağımız şeyler okuyoruz.
Senin şu yazdıkların onların binde biri.. Bu kadarcık şey için aile ilişkilerine zarar vermeye insanı rencide etmeye gerek var mı?

bunlar sandece basitleri.ve şu 1-2 yıl daha çalıştıktan sonra kayınpederim.çalışmıcak.ve kışlar bizde geçicek.kesin.hep öle oluyor zaten ki şimdi kandi anneside orda.çok fazla rahat insanlar.ayrıca rencide edicek bişey yok.sadece gerçek şeyler.bana ilk başlarda otumam kalkmandan tutunda giyinip kuşanmama kadar herşeyi saydılar.ama şimdi öle değil.bu nu demeye çalışıyorum.

ayrıca da oğlunun parası hep sanki onlarınmış gibi davranıyor.mesela 15 yaşında kaynım var.o nun okulu şuyu bunu konuşulunca.valla men onu merak etmiyorum.onun abisi var okuturda evlendirde diyip duruyorlar.e gelde sinir olma yani.

Yaşantılarınız farklı belli.Ama takma bence o kadar çünkü onlar öyle alışmış.Senin hayatına müdahale etmedikleri sürece boşver.

Benimde kayınpederim öyle gezilmiycek şekilde gezer hemde çok rahattır bende hiç öyle görmeyi sevmem ama banane bulaşmasınlar banada gerisi önemli dğeil diyorum...

bunlar sandece basitleri.ve şu 1-2 yıl daha çalıştıktan sonra kayınpederim.çalışmıcak.ve kışlar bizde geçicek.kesin.hep öle oluyor zaten ki şimdi kandi anneside orda.çok fazla rahat insanlar.ayrıca rencide edicek bişey yok.sadece gerçek şeyler.bana ilk başlarda otumam kalkmandan tutunda giyinip kuşanmama kadar herşeyi saydılar.ama şimdi öle değil.bu nu demeye çalışıyorum.

Rencide etmek deyince biraz ağır oldu sanırım kusura bakma :34:
Senin topic'ten önce başka bir topik okudum kayınvalidesi resmen eziyet ediyormuş, üzüldüm.
Sonra seninkini okuyunca bu da dert mi deyiverdim :)

subade .!.:
ayrıca da oğlunun parası hep sanki onlarınmış gibi davranıyor.mesela 15 yaşında kaynım var.o nun okulu şuyu bunu konuşulunca.valla men onu merak etmiyorum.onun abisi var okuturda evlendirde diyip duruyorlar.e gelde sinir olma yani.

Bak buna bende çok sinir oluyorum! Erkek anne-babalarının büyük kısmı, oğullarının onlara bakmak, para vermek mecburiyeti varmış gibi sürekli maddi beklenti içinde olur..

Back
X