• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kilo almak istiyorum!

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
neden bilmiyorum ama çok zayıfım düzenli yemek yiyemiyorum. hele ekmek neredeyse hiç yemiyorum. 2 buçuk ay önce evlendim, vajinusmusla uğraşıyorum, 8 ay önce işsiz kaldım eşimden ve arkadaşlarımdan başka kimseye söyleyemedim /düğün arifesindeydik milletin sorularına maruz kalmamak için bi de işsiz kalanlar bi anda bilir bi utanma durumu oluştu bende işsizlikten dolayı sanki benim suçummuş gibi/ ve bu işsizlik inanılmaz sarstı beni, muhabirlik yapıyodum meslekle ilgili bi şey görsem duysam gözlerim doluyo boğazıma bi yumru oturuyo bi sürü şey işte.. ne iş yapıyorsun sorusu soracak diye kimseye de gitmek gelmek görüşmek istemiyorum. köşe yazarlığı yapıyordum bi sitede oraya da yazmıyorum blog yazmayı da bıraktım . sadece üniversite sınavına odaklandım başka bi meslek için. tabi eşim memur kv nin benim için belli başlı bi işimi var bilmem ne şeklindeki konuşmaları da yıprattı beni. işsiz kaldığımı duysa kim bilir neler der.

kv, iş, vajınusmus derken psikolojik olarak çöktüm. ondan öncede çok kilolu değildim 52 kiloydum ama şu an 47 de düştüm. :( 1.61 boyundayım. hiç bi elbise durmuyor herkes aman senin hiç canın kalmamış yüzün çökmüş her gören gördüğü anda gene mi kilo verdin bilmem ne... artık kimse kilomu konuşmasın nolur bende kilo alayım yaa !!!!!!

napıcam nasıl kilo alınır?

senin kilo alamama durumun yemek yemiyisinden kaynaklı ilk once beslemeni duzenlemen lazım kahvaltıyı pas gecme kesinlikle zorda olsa canın istemesede ye ..mutlaka 3 ogun yemeye calıs..ekmek yemeye alıstır kendini makarna ve pilav yanında yogurtla birlikte kilo aldırıcı.. yemeklerin yanında acı olmayan yesil biber yemeye calıs bence sen beslenmenini duzene soksan kilo alırsın

senin kilo alamama durumun yemek yemiyisinden kaynaklı ilk once beslemeni duzenlemen lazım kahvaltıyı pas gecme kesinlikle zorda olsa canın istemesede ye ..mutlaka 3 ogun yemeye calıs..ekmek yemeye alıstır kendini makarna ve pilav yanında yogurtla birlikte kilo aldırıcı.. yemeklerin yanında acı olmayan yesil biber yemeye calıs bence sen beslenmenini duzene soksan kilo alırsın

inşallah canım. kahvaltıyı mutlaka yapıyorum zaten ama kahvaltıdan sonra akşam yemeğine kadar hiç bişey yemiyorum yiyemiyorum tıkanıyorum sanki midem bulanıyo tiksiniyorum yemekten akşama da bi heves yemekler yapıyorum salata bilmem ne ... pilav her gün olur zaten ama bi kepçe pilavı zar zor bitiriyorum şişkinlik oluyo sanki

inşallah canım. kahvaltıyı mutlaka yapıyorum zaten ama kahvaltıdan sonra akşam yemeğine kadar hiç bişey yemiyorum yiyemiyorum tıkanıyorum sanki midem bulanıyo tiksiniyorum yemekten akşama da bi heves yemekler yapıyorum salata bilmem ne ... pilav her gün olur zaten ama bi kepçe pilavı zar zor bitiriyorum şişkinlik oluyo sanki
bende kahvaltıdan sonra kolay kolay yemezdim uzun sure hatta kahvaltı bile yapmazdım iştahım gece acılırdı ama gunduz yemek yemiyince kiloda alamıyordum demir eksikligi cıktı biraz demir haplarıda iştah acıyormus cok faydasını gordum suan 55 kiloyum 1-2 ayda 5 kilo aldım ilacı bırakınca iştahım biraz kesildi :)ama ac olmasamda kendimi zorluyorum yemek yemeye sende oyle yap yoksa miden ufacık kalır:)

bende kahvaltıdan sonra kolay kolay yemezdim uzun sure hatta kahvaltı bile yapmazdım iştahım gece acılırdı ama gunduz yemek yemiyince kiloda alamıyordum demir eksikligi cıktı biraz demir haplarıda iştah acıyormus cok faydasını gordum suan 55 kiloyum 1-2 ayda 5 kilo aldım ilacı bırakınca iştahım biraz kesildi :)ama ac olmasamda kendimi zorluyorum yemek yemeye sende oyle yap yoksa miden ufacık kalır:)

sanırım bende de demir eksikliği var nikah için kan verdiğimde 1000 de 1 akdeniz anemisi taşıyıcısı şüphesi bir de demir eksikliğine ne diyolar onun şüphesi çıkmıştı hemşire hanım istersen büyük bi hastanede tekrar baktır ama düzensiz beslenmeden kaynaklı olabilir çok düşük bi ihtimal dedi

sanırım bende de demir eksikliği var nikah için kan verdiğimde 1000 de 1 akdeniz anemisi taşıyıcısı şüphesi bir de demir eksikliğine ne diyolar onun şüphesi çıkmıştı hemşire hanım istersen büyük bi hastanede tekrar baktır ama düzensiz beslenmeden kaynaklı olabilir çok düşük bi ihtimal dedi
sen ozaman mutlaka doktora git birdaha tahlil yaptır el ve ayakda usumede yapıyor demir eksikligi

her gün mutlaka avuç avuç kuruyemiş ye (ceviz,fındık,badem,fıstık ağırlıklı) ,

her gün 1 yumurta, tam yağlı peynir, kaşar peynir, kuruyemişli bal, ballı tereyağ,
her gün et/tavuk ya da balık,
her gün bakliyat (mercimek fasulye,nohut,bulgur) bol bol yoğurt ye, ayran iç..

ekmek yiyemediğin için de poğaça, börek gibi şeyler, pilav ve patates ye

Kesinlikle çok zayıf değilsin.Benimde boyum 1.61 kilom 46-47 arası.Önemli olan kilo almak değil.Psikolojik olarak bahsettiğin gibi çökmüşsun.Sonuçta kilo almak için yağlı şeyler ve şekerli şeyler yiceksin .Bunlar belki sana kilo aldırıcak ama daha sonra daha ciddi hastalıklarla ugraşıcaksın.Çok yağlı ve şekerli beslendiğinde kalp damarları daralıyor ve kalp krizi riski artıyor.

kilo almak için yediğin kadar kafanın da rahat olması lazım bundan eminim seni mutlu edecek şeyler yap kafan rahat olursa emin ol yediklerin daha da işe yarıyor yani içten içe kendini yeme durumu olmamalı :)

Bende 1.60 civarı 44 45 kiloyum. Almaya çalışanlardanım.Mutlaka kahvaltını yap düzenli ye pekmez ceviz fındık muz bal ye bebe bisküvisi sütle karıştırıp mama şeklinde ye aldırır bunlar. Ben her gece yatmadan üzüm pekmezi eritiyorum suyla içip uyuyorum hemen. Hem kan yapıyo hem kilo. Hala alamazsanız da doktora görünün.

Kimi morali bozulunca yer sen de benim gibi sıkıntı yapınca iştahtan kesiliyosan işin zor canım..
En sevdiğin ne varsa onu yap ye..ben mesela mercimek köftesine bayılıyorum sık sık yapıyorum gerçi yine 44 kiloyum :110:

Back
X