Bende ok zlemitim....

valla herzaman görüşme imkanınız olur her hafta nebilim haftada birkaç gün sürekli damatlar gelinler kaynanalr fln anlarım başbaşa kalmayııı...

durum o kadar farklı ki...
durum okadar incer ayar bir yerde ki kimsenin ben oğlumu daha çok seviyorum o zaman başbaşa kalma hakkım var diyeceği bir durum yok ortada...

zaten oğlunu bukadar çok seven bukadar çok özleyen anne kendini değilde oğlunu daha fazla düşünür
onu sevindirmek için oğlunu mutlu etmek için nişanlısınıda götürür..haa diyelim kız gidemedi götüremedi
en azından tekliff eder...

oğluna söler oğlum getirmek istedim ama izin alamadı bu bile çocuğaa yeter...
madem başbaşa 2 gün için oğluyla hasret çekiyorlarr evlenince ne yapacak bu oğlan anneleri ben şaşırdım kaldım..

benim kaynanam oğlan annesi değilmii bende nişanlıyımm

annesi bizle tanışmaya geldiğinde ilk görüşme olacaktı nişanlım aradı nasıl durum diye şakasına

dedim anlaşamadılar kavga ettiler..olmicka bu iş

kaynanam ordan nasıl bağırdı yok oğlum yok anlaşamıcka bişey yok dur dedim şaka yapıyorum

yapma oğlum üzülür...oğlunu düşünüyorr hasta olurr diyorr

o kadın asla demez ben oğlumla başbaşa kalayım daha çok seviyorum diyee

ne şimdi o anne değilmi oğlunu sevmiyormuu

valla sevall arkadaşım sen sonuna kadar haklısın gidemzsen bile davet edilebilirdin

ama sorr ... bence çok sevdiği oğluyla başbaşa kalmak için değildirdee
belki ailen izin vermez diye yada sana ayrı oda tucak paraları yok diye bir sebebi vardırr

ama bu sebep senin sevginin az olması annesinin çok sevmesi değil cnm

nede ahlak kavramı ...

Bak güzelim senin nişanlını ne kadar özlediğini tahmin edebiliyorum ve seni anlıyorum ben ki 10 aylık kızımla 18 ay asker yolu beklemiş bir insanım. Burda mesele senin ne kadar özlediğin değil sana kayınvalidenlerin oğullarının yanına giderken sende gelebilirsen gel dememeleri ki bu bence biraz bencilce bir davranış olmakla birlikte çokta kafaya takılıp 2 gün hastalanmaya sebep olunacak bir mesele değil.

Öyle bir gün gelecek ki güzelim bu meseleyi kendine dert ettiğin için kendine kızacaksın şimdiki aklım olsaydı böylemi davranırdım diyeceksin. Sevdiğini özlemek en doğal hakkın olmakla birlikte yaşadıkça göreceksin ki o sevginin ötesinde bir sevgi daha var o da evlat sevgisi. Ne koca sevgisi ne anne ne baba sevgisi insanın evlat sevgisinin önüne geçemiyor.

Ben burda kayınvalidenin yaptığını doğru bulmuyorum sakın yanlış anlama diyorum ki hiç bir şeyin önüne geçemediği bu evlat sevgisinden dolayı düşünememiş olabilir onun için boşver diyorum, kafana takma ve kendine stres yapma diyorum. Askerden geldiği zaman o çok özlediğin nişanlın senin eşin olacak nasıl olsa sabret.

valla herzaman görüşme imkanınız olur her hafta nebilim haftada birkaç gün sürekli damatlar gelinler kaynanalr fln anlarım başbaşa kalmayııı...

durum o kadar farklı ki...
durum okadar incer ayar bir yerde ki kimsenin ben oğlumu daha çok seviyorum o zaman başbaşa kalma hakkım var diyeceği bir durum yok ortada...

zaten oğlunu bukadar çok seven bukadar çok özleyen anne kendini değilde oğlunu daha fazla düşünür
onu sevindirmek için oğlunu mutlu etmek için nişanlısınıda götürür..haa diyelim kız gidemedi götüremedi
en azından tekliff eder...

oğluna söler oğlum getirmek istedim ama izin alamadı bu bile çocuğaa yeter...
madem başbaşa 2 gün için oğluyla hasret çekiyorlarr evlenince ne yapacak bu oğlan anneleri ben şaşırdım kaldım..

benim kaynanam oğlan annesi değilmii bende nişanlıyımm

annesi bizle tanışmaya geldiğinde ilk görüşme olacaktı nişanlım aradı nasıl durum diye şakasına

dedim anlaşamadılar kavga ettiler..olmicka bu iş

kaynanam ordan nasıl bağırdı yok oğlum yok anlaşamıcka bişey yok dur dedim şaka yapıyorum

yapma oğlum üzülür...oğlunu düşünüyorr hasta olurr diyorr

o kadın asla demez ben oğlumla başbaşa kalayım daha çok seviyorum diyee

ne şimdi o anne değilmi oğlunu sevmiyormuu

valla sevall arkadaşım sen sonuna kadar haklısın gidemzsen bile davet edilebilirdin

ama sorr ... bence çok sevdiği oğluyla başbaşa kalmak için değildirdee
belki ailen izin vermez diye yada sana ayrı oda tucak paraları yok diye bir sebebi vardırr

ama bu sebep senin sevginin az olması annesinin çok sevmesi değil cnm

nede ahlak kavramı ...

ailemin bu tarz konularda katı olmadığını biliyorlar.ayrıca oda tutucak para falan demişsinya öyle ekonomik bi sıkıntılarıda yok canım öyle bişey olsa ben zaten bunu burda yazmaya utanırım.

off arkadaşlar aynı tas ayn hamam devam ediyor bayramda oğullarını ziyarete gittiler yine bensiz bayramın ilk gününü ağlıyarak geçirdim çok gücüme gitti.ayrıca nişanlımlada tel.de tartıştık

off arkadaşlar aynı tas ayn hamam devam ediyor bayramda oğullarını ziyarete gittiler yine bensiz bayramın ilk gününü ağlıyarak geçirdim çok gücüme gitti.ayrıca nişanlımlada tel.de tartıştık

Daha önceki gidişlerine kırıldığını belli ettin mi bilmiyorum ama
Belli ettiysen ve buna rağmen çağırmadılarsa sende mesafeni koyarsın artık
Ama yok bişey demediysen bunlar ya düşüncesiz yada oğullarını paylaşmak istemiyorlar
Sen her durumda tavrını koyabilirsin
Nişanlınla tartışmaya gelince eğer bu konu yüzündense
Şunu unutma ailesinin düşüncesizliğinden nişanlın sorumlu değil
Sana hak veriyorsa fazla üstüne gitme
Ama hak vermiyorsa bişey diyemem

kırıldığımı belli etmemiştim .senin de dediğin gibi kayınvalidem oğlunu paylaşmak istemiyor bence bayram günü mecburen telefon ettim bayramlarını kutlamak için sabah ağladığım için sinirim çok bozuktu sesimde kötüydü konuşmayıda özellikle çok kısa kestim anladı gibi oldu.nişanlımla tartışmamızın sebebi tabiki bu düşüncesiz davranışları.gelince ne varsa konuşuruz diyo bilmiorum ne yapacağımı şaşırdım arada sevgim olmasa bütün köprüleri yıkıcam

Anlasın güzelim
Sen üzülüp perişan olacağına bırak anlasın
Ama bence bu bencil insanlar için nişanlını kırma
Unutma herkes kendi davranışlarından sorumludur
Senin kaygana böyle çıktı diye nişanlının suçu yok ki
Geldiğinden açık açık ama sakin bi şekilde konuşursunuz
Eğer senin yanında olacak seni herkese karşı koruyacaksa ne ala
Ama yok hala senin üzülmene sesini çıkarmazsa oturur düşünür
Ona göre kararını verirsin

kırıldığımı belli etmemiştim .senin de dediğin gibi kayınvalidem oğlunu paylaşmak istemiyor bence bayram günü mecburen telefon ettim bayramlarını kutlamak için sabah ağladığım için sinirim çok bozuktu sesimde kötüydü konuşmayıda özellikle çok kısa kestim anladı gibi oldu.nişanlımla tartışmamızın sebebi tabiki bu düşüncesiz davranışları.gelince ne varsa konuşuruz diyo bilmiorum ne yapacağımı şaşırdım arada sevgim olmasa bütün köprüleri yıkıcam

kızma bana ama hata ediyorsun. daha önce "bir konuş sor istersen neden böyle yaptılar" demiştim belki hatırlarsın belki hatırlamazsın. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok.

Nişanlınla tartışıyorsun, o zavallım ne yapsın ki askerdeyken, bir sürü derdi vardır eminim bir de bu meselelerle üzme onu. Elinden birşey gelmez.

Kayınvalidenlere söylememişsin gelmek istediğini, daha önce seni neden götürmediklerini sormamışsın, kırgınlığını belli etmemişsin, şimdi yine aynısını yaptılar diyorsun, telefonda trip atıyorsun bir nevi. Üzgünüm ama onlar ne kadar hatalıysa, bu kısımda sen de hatalısın. Keşke ilk seferde söyleseydin, baktın bu seferde götürmediler seni, o zaman dert edinirdin kendine, şu an düşündüklerini o koşullar altında düşünürdün ve sonuna kadar da haklı olurdun.

Onların bu davranışının kasti olup olmadığını dahi bilmeden, daha en başlarda ilişkileri bu kadar germek yanlış. Sen şu an düşündüklerin üzerine hareket ediyorsun. Belki haklısın ama ya değilsen? Ya cidden bir art niyet ya da bir bencillik yoksa ortada? Bilmiyorsun ki sormadın. Sevgilinle tartışırsın o unutur, ama anası babası unutmaz.

canım bende 18 ay asker yolu bekledim yaşadığını çok iyi anlıyorum
eşim beni arardı hergün sağolsun çep tlf kullanıyordu askerde annesi bana küserdi
seni arıyor beni aramıyor diye hep arada kalırdım ama napim kazık kadar adam
anneni ara diyorum nspim annemi hergün diyor haklı olarak::)))
bi keresinde kayınvaldem bana dediki biz ziyaret gidicez dedi babanla gidinnnnn dedim
sende gel dediler bana bende ailemin yollamayacağını söledim gerçekden de öle annem yollamaz.
bende anneme söledim böle böle diye eşim ankarada askerdi annemde sen biraz sabret ben seni
götürücem dedi annemin halası var ankarada gerçekdende götürdü ama kayınvaldem gidemedi::)))
ben ozaman benimle dalga geçtiklerini hissetmişdim ve çok üzülmüştüm annemde sanırım halimi
anladı kıyamadı bana aldı götürdü sağolsun.
amannnn şimdi evlendik bebeğimiz bile olacak inş hepsi benim hepsi:::))))

yaptıkları hiç hoş değil..nezaketen bile olsa seni çağırabilirlerdi.benimde nişanlım askerde yemin töreninden sonra gittik 3gün kaldık,1 kerede evci çıktı 2gün kaldık onun haricinde 4 defa gittiler her seferinde benide aldılar,hatta kayınvalıdem annemden izin bile istedi.gittiğimizde nişanlım onunlada benimlede ilgilendi hiç huzursuzluk yaşamadık.burada öyle şeyler okuyorum ki sanki benim yaşadıklarım anormalmiş gbi gelmeye başladı..

ABlamın sözlüsünün BaBası taa kıBrısa götürdü aBlamı, adamcağız o kadar masraf yaptı sırf aşıklar azıcık özlem gidersin diye. insan aşka azıcık saygı duysa Bunlar olmaz zaten. evlat sevgisi BamBaşka taBi ama aşk da öyle Bi tatlı ki insana Bütün dertlerini unutturuyor. zaten insan evladına olan sevgisinden evladının aşkını da götürür ki oğluma moral olsun, sevdiceğini görsün kendini iyi hissetsin aklı kızda kalmasın der. Bu konudaki kayınvalide profili son derece Bencil. ayy allahıma şükürler olsun ki Başımda aşka saygı duyan oğlunun aşkını Bile şefkatle sarıp sarmalayan Bi kayınvalide var. annem her zaman der evladını seven evladının yanındakini de Bağrına Basar, evladının sevdiğini Baş tacı eder diye. ne oldu gittiler gördüler oğullarını.. düşünmedi mi Bu kadın, oğlu yanlarında sevdiğini göremeyince nasıl hayakırıklığına uğradı, nasıl eksikliğini hissetti.. Bu kadın oğlunu da düşünmemiş Bırak ki gelini düşünsün. Düşünemedi mi oğlu nişanlısını görünce nasıl neşelenecek.. nasıl mutlu olacak.. ana BaBa sevgisi çok özel çok kutsal tamam ama aşk cidden insana Bütün dertlerini unutturuyor. askerdeki adamın morali nasıl düzelecekti =((

Hiç böyle bir şey yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum
İçim kırık bu konuda malesef...
Bizde de aynı sizinki gibi oldu
Giderken bırakın teklif etmeyi kızım gidiyoruz, yollayacagın bırsey var mı dıyecegın bırsey var mı bıle denmedı bana...
Hatta hatta gıderken aranmadım bıle
Ben aradım hayırlı yolculuklar dıledım
Ben aradım vardınız mı dedım... mafoldumben

Simdi baska bır nedenden dolayı yıne uzakta
Yıne gıderler
Ve asla haber bıle vermezler mafoldumben

Burcu annen ne guzel demıs
bu aslında evladına verdıgın degerın gostergesıdır bana gore
aman nerden okudum konuyu yıne mafoldumben

nişanlım 2.5 aydır asker 18 günlük askerken yemin töreni oldu o günden beri sadece telefonla görüşüyoruz onu gerçekten çok özledim bekleyenler bilir ne kadar zor olduğunu...ocak aynın ortasında askerliği bitecek kısa dönem yani asıl konu şu;geçen hafta akşam saati cep telefonum çaldı kayınvalidemin telefonuydu ama ses nişanlıma aitti önce sürpriz yapıp izne geldi zanettim ama durum öyle değildi ailesi onu çok özlemiş ve sürpriz yapmak istemişler yanına gitmişler 2 kişi bomboş arabayla yanına gitmişler ve bana söylememişler hiç bişey konuşamadım moralim çok bozuldu şu an benim gidebilecek imkanım yok gitsem dahi onu evci çıkaramam (evli olmadığımız için) bir kaç saat görebilirim, gittiler orada 2 gün geçirdiler beraber özlem giderdiler ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuldu yani onu gelene kadar görme imkanım yok çooook üzgünüm
ayyyyy!!!!!!!!!! ne kadar da haklısınn.. çok büyük bir ayıp bu... aslında zor da bir durum sanırım oğullarını senden kıskanma durumu da mevcut.. sonsuza dek bunu yaşayacağını biliyorsun değil mi???

ayıp etmişler.. ben olsam bende bozulurdum canım ama boşver.. tafra falan yapma .nasıl olsa ömür boyu senin olacak..Allah kavuştursun canım.

Valla eğri oturup doğru konuşalım. böyle giderse ömür boyu senin falan olmayacak. balık baştan kokarmış. Seni üzen ve kıran başka hareketleri de varmış madem kolay lokma olmadığını anlat kayınvalidene. Ayağını ona göre denk alsın. Maalesef kızlar daha en başından ayıp olmasın, nişanlım üzülmesin, adım cadaloza çıkmasın diye herşeyi sineye çekiyorlar. Bize de bol bol kayınvalidem şunu dedi bunu yaptı konusu okumak düşüyor. :umursamaz:

Ben olsam şunu bir şekilde söylemesem de hissettirirdim;
'Sen oğlunu şu an benimle paylaşmak istemiyorsun. Ve bunun için beni götürmedin. Ama ben onun karısı olacağım ve sen şimdi böyle davranırsan ben de evlendikten sonra onu seninle paylaşmayacağım. Ne kadar özel gününüz varsa arıza çıkaracağım, bayramlarda hastalanacağım, bana bakmaktan sana vakit kalmayacak.kötükedihüso

Son düzenleme:
ABlamın sözlüsünün BaBası taa kıBrısa götürdü aBlamı, adamcağız o kadar masraf yaptı sırf aşıklar azıcık özlem gidersin diye. insan aşka azıcık saygı duysa Bunlar olmaz zaten. evlat sevgisi BamBaşka taBi ama aşk da öyle Bi tatlı ki insana Bütün dertlerini unutturuyor. zaten insan evladına olan sevgisinden evladının aşkını da götürür ki oğluma moral olsun, sevdiceğini görsün kendini iyi hissetsin aklı kızda kalmasın der. Bu konudaki kayınvalide profili son derece Bencil. ayy allahıma şükürler olsun ki Başımda aşka saygı duyan oğlunun aşkını Bile şefkatle sarıp sarmalayan Bi kayınvalide var. annem her zaman der evladını seven evladının yanındakini de Bağrına Basar, evladının sevdiğini Baş tacı eder diye. ne oldu gittiler gördüler oğullarını.. düşünmedi mi Bu kadın, oğlu yanlarında sevdiğini göremeyince nasıl hayakırıklığına uğradı, nasıl eksikliğini hissetti.. Bu kadın oğlunu da düşünmemiş Bırak ki gelini düşünsün. Düşünemedi mi oğlu nişanlısını görünce nasıl neşelenecek.. nasıl mutlu olacak.. ana BaBa sevgisi çok özel çok kutsal tamam ama aşk cidden insana Bütün dertlerini unutturuyor. askerdeki adamın morali nasıl düzelecekti =((

ne kadar güzel yazmışsın,ama kaç kişi vardır bu kadar düşünceli özverili boshayallersmileboshayallersmile

benim babamlar kardeşimin kız arkadaşını muş a götürdüler kardeşimin 10 senelik kız arkadaşı yani düşünebiliyormusunuz.uçakla gittiler orda 3 gün kaldılar otelde .
seninkiler ayıp etmiş çok cnm

Back
X