valla herzaman görüşme imkanınız olur her hafta nebilim haftada birkaç gün sürekli damatlar gelinler kaynanalr fln anlarım başbaşa kalmayııı...
durum o kadar farklı ki...
durum okadar incer ayar bir yerde ki kimsenin ben oğlumu daha çok seviyorum o zaman başbaşa kalma hakkım var diyeceği bir durum yok ortada...
zaten oğlunu bukadar çok seven bukadar çok özleyen anne kendini değilde oğlunu daha fazla düşünür
onu sevindirmek için oğlunu mutlu etmek için nişanlısınıda götürür..haa diyelim kız gidemedi götüremedi
en azından tekliff eder...
oğluna söler oğlum getirmek istedim ama izin alamadı bu bile çocuğaa yeter...
madem başbaşa 2 gün için oğluyla hasret çekiyorlarr evlenince ne yapacak bu oğlan anneleri ben şaşırdım kaldım..
benim kaynanam oğlan annesi değilmii bende nişanlıyımm
annesi bizle tanışmaya geldiğinde ilk görüşme olacaktı nişanlım aradı nasıl durum diye şakasına
dedim anlaşamadılar kavga ettiler..olmicka bu iş
kaynanam ordan nasıl bağırdı yok oğlum yok anlaşamıcka bişey yok dur dedim şaka yapıyorum
yapma oğlum üzülür...oğlunu düşünüyorr hasta olurr diyorr
o kadın asla demez ben oğlumla başbaşa kalayım daha çok seviyorum diyee
ne şimdi o anne değilmi oğlunu sevmiyormuu
valla sevall arkadaşım sen sonuna kadar haklısın gidemzsen bile davet edilebilirdin
ama sorr ... bence çok sevdiği oğluyla başbaşa kalmak için değildirdee
belki ailen izin vermez diye yada sana ayrı oda tucak paraları yok diye bir sebebi vardırr
ama bu sebep senin sevginin az olması annesinin çok sevmesi değil cnm
nede ahlak kavramı ...
durum o kadar farklı ki...
durum okadar incer ayar bir yerde ki kimsenin ben oğlumu daha çok seviyorum o zaman başbaşa kalma hakkım var diyeceği bir durum yok ortada...
zaten oğlunu bukadar çok seven bukadar çok özleyen anne kendini değilde oğlunu daha fazla düşünür
onu sevindirmek için oğlunu mutlu etmek için nişanlısınıda götürür..haa diyelim kız gidemedi götüremedi
en azından tekliff eder...
oğluna söler oğlum getirmek istedim ama izin alamadı bu bile çocuğaa yeter...
madem başbaşa 2 gün için oğluyla hasret çekiyorlarr evlenince ne yapacak bu oğlan anneleri ben şaşırdım kaldım..
benim kaynanam oğlan annesi değilmii bende nişanlıyımm
annesi bizle tanışmaya geldiğinde ilk görüşme olacaktı nişanlım aradı nasıl durum diye şakasına
dedim anlaşamadılar kavga ettiler..olmicka bu iş
kaynanam ordan nasıl bağırdı yok oğlum yok anlaşamıcka bişey yok dur dedim şaka yapıyorum
yapma oğlum üzülür...oğlunu düşünüyorr hasta olurr diyorr
o kadın asla demez ben oğlumla başbaşa kalayım daha çok seviyorum diyee
ne şimdi o anne değilmi oğlunu sevmiyormuu
valla sevall arkadaşım sen sonuna kadar haklısın gidemzsen bile davet edilebilirdin
ama sorr ... bence çok sevdiği oğluyla başbaşa kalmak için değildirdee
belki ailen izin vermez diye yada sana ayrı oda tucak paraları yok diye bir sebebi vardırr
ama bu sebep senin sevginin az olması annesinin çok sevmesi değil cnm
nede ahlak kavramı ...