Bende orantılı bi vücut istiyorumm.. yardım edin

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Kızlar 55 kiloyum zayıfım ama göbek bölgem aşırı yağlı 6 ayşık hamile misin diyenler bile oluyo doktor kortizol yüksekliğine bağladı diyetle kortizol yüksekliğini yenenler oldu mu ne önerirsiniz Ne yapmalıyım?

ya ben de rejim yapıyorum ama sürekli göbek sabit yerinde kalıyor anayasanın değiştirilemez maddesi gibi resmen bacaklarım felan inceliyor ama göbek 3 aylık hamile gibi

ya ben de rejim yapıyorum ama sürekli göbek sabit yerinde kalıyor anayasanın değiştirilemez maddesi gibi resmen bacaklarım felan inceliyor ama göbek 3 aylık hamile gibi
Hormonlarına ve insülin direncine bakıldı mı bnde her ikiside var o yüzden göbek erimiyor

Kızlar ben daha önce 10 kilo verdim 2 ayda. Tüm vücut birden küçülmeyi başardım (geri aldım ama olsun). O yüzden buraya yazmayı borç bilirim. Diyet spor bunları yapmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz ama en etkili noktayı vurgulamak istiyorum. Ben günde 450 tane falan mekik çekiyordum. 150den 3 set şeklinde. Ve baya yağlı bir göbeğim vardı bu arada. Bende hamile moddaydım. Sonrasında karnımda kaslar gözükür oldu harikaydı.

Mekik dediğim crunch bu arada. Ayrıca plankta çok etkili karın için ama bende bel fıtığı olduğu için yapamıyorum.

Sağlıklı beslenin yoga pilates sıkı orantılı vücut yazması kolay istikrar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…