bende pcosluyum amaaaaaaa

ozlemduymak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
261
50
68
Ankara
kızlar polikistik over hastasıyım bende... daha önce klomen kullandım ama bi cevap alamadım... internetten araştıra araştıra soğan kürünü okudum.. polikistik overe bire bir diyorlardı...adetimin 7. günü başladım 15 gün sabah akşam taze içtim..rabbim verdi oda vesile oldu

çok sevindim adına... bende bugün dostora gittim ve klomen işe yaramamış. regli döneminden sonra rahim filmi çekilip iğneye başlıcakmış. rahim duvarında da incelme olmuş. depresyondayımmmmmmmmmmmmmmmm

daha önce rahim filmi çekinmemişmiydin canım sen

canım bende pkoluyum adet düzensiliği var bende 8 ayda bir falan oluyorum bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı şimdilik adet olmayı bekliyorum yumurtlama tembelliği var bende senin ne gibi sorunların vardı adet düzensizliği falan varmıydı ?

adet düzensizliği vardı.. ama benimki gecikme değilde sürekli ieke gelirdi.. 1 gün kesiliordu ertesi gün yine kırmızı kan değil yani leke kahverengi şeklinde... yani öle şakır şakır adet olmazdım.. düşünsene sürekli lekelenmeleri olan birisi... doktora gittim. anlattım durumumu usgde cıktı bir sürü polikistler.. adet söktürücü verdi bana bunu iç adet görüceksin dedi..içtim o ilacı 10 gün içinde adet oldum..zaten bu tür ilaçlar yani hormon ilaçları içince düzene giriyordu ve adet olduğum zamanda sancılı adet oluyordum.. sancıya dayanamayıp ağrı kesici alıyordum ben.. bakın bunuda atlamayın kızlar çok önemli.. adetli iken ağrı kesici aldığım zaman evet ağrım kesiliyordu ama kanamamda kesiliyordu doktorlar hep ağrı kesici bişi yapmaz diyorlarya hani kesinlikle ağrı kesici almayın. dışarı atılcak olan kanlar kesiliyor.. neyse konuya döneyim adet söktürücü içtim adet oldum sancım oldu normalde kanamayı kesio diyerekten içmemezlik yapmadım ne bilim içmedim rabbim nasip edecekya işte ağrım olmasına rağmen içmedim ve kızlar nasıl söktü adetim koyu kıvamlı bayağı bi oldum. ozaman anladımki ağrı kesici azaltıyormuş kanamayı.. neyse gittim pcosluyumya biliorum klomeninde iyi geldiğini.. gittim eczaneden klomen aldım doktor yazmamıstı yani kendim aldım ama bakın üzerine bastırarak söylüorum hastalığımı biliyordumda klomen kullandım ben kafama göre değil yani.. klomeni 3. günü başladım içtim 7. günüde soğan suyu içtim adetimdede ağrı kesici içmedim içimdeki o pis kanlar boşaldı o ay hamile kaldım... soğan kürünü deneyin ama mutlaka düzenli deneyin öyle bir gün içip bir gün içmemezlik yapmayın kızlar ... rabbim bebek isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...

selam kızlar 2.5 yıllık klomen ve çeşitli iğne tedavileri boşa çıkmış biri olarak söylüyorum tedavilerden önce bayanların hormon testleri rahim filmleri erkeklerinde spermogram ve spermmorfoloji testi yaptırması gerekiyor önce bunları yaptırın ki tedaviniz boşa çıkmasın......

as.. evet kesinlikle haklısın bunların hepsini yaptırmadan rahatsızlığının ne olduğunu bilmeden bir tedaviye başlamak çok yersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…