Saç Rengi ve Saç Boyama Bende tarçın bakır'ım artık (clemency marka bitkisel boya)

sevtap35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
80
0
36
İzmir
Geçen hafta loreal cas.730 facia'sından sonra küllenen saçlarımı bende bakır yaparak kapattım. Belki bilmek isteyenler olur zemin eskiden platin sarıydı fakat casting 730 bal köpüğü boyadım ve küllenme yaptı sarı yerler.
Bende o mu bu mu ne yapayım derken esti ve bakır yaptım işte. Palette marka boya hobi parf.mağazalarında 7.44 tarçın bakırı malesef tüm izmir de olmadığı için clemency marka 8.44 ile 9.0 altın sarı karışımından bu renk elde ettim.(tavsiye üzerine) 2 boyadan da 1'er tüp kullandım, oksidanlardan 2 şişe ama yanlışlıkla %9 luk eklemişim meğer sonra yarım şişe daha %6 lık ekledim boya zaten çok yoğun kıvamlı ve diğer markalrın keskin ve baş ağrıtıcı boya kokusundan tamamen uzak.
Bilmek isteyen arkadaşlara yardımcı olduysam sevinirim,,

bende bugun clemency açık bal sarı rengini aldım hobiden akşama boyucam bitkisel olup saçı çok az yıprattığını diğer boayalara göre çok daha iyi oldğunu soylediler umarım doğrudur sonuçları paylaşırım

bende bugun clemency açık bal sarı rengini aldım hobiden akşama boyucam bitkisel olup saçı çok az yıprattığını diğer boayalara göre çok daha iyi oldğunu soylediler umarım doğrudur sonuçları paylaşırım

Güzel olmus ama 9.0 sari kattigin icin soluk olmus, keske 9.3 katsaydin.
Bu arada 9.0 altin sarisi degil, öyle isimlendirmelerine sasirdim dogrusu. 9.3 altin sarisidir, 9.0 dogal sari...
Hangi semtteki hobiye gittin? Olay parfümeriyi bulabilirsen oraya git, bir de kücük parfümerilere bak. Yine de bulamazsan nevacolor 8.44ü tavsiye ederim.

acaba bu clemency markanın altın karamel gibi parlak sarı tutan bir rengi varmı? duyan gören uygulayan var mı aranızda.. Ben gecen hafta syoss altın karamele boyadım saçımı ama pek başarılı bir renk olmadı zemin açık renk olmasına ragmen senin saçın çok hoş olmuş off bende bulabilir miyim ki o markada ?

88.34 ve 7.66 yı karıştırmayı düşünüyorum ben alt zeminim baya açık orta bir bakır gibi ama kızıllıklarda var nasıl bir şey çıkar fikir verecek olan varsa sevinirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…