canım bende de tam tersi var seni anlıyorum aslında bir nevi, benim babamda hipersomnia vardı aslında cok ciddi bir sorun hemen bir psikiyatriste gidip görün,yani bu psikolojikte olabilir vücudundaki bir sorunda olabilir. benim ki genetikmiş tamamen günde 20 saat uyuyordum ve yetmiyordu.Bana bir ilac verdi yarım kullan dedi ilacı agzıma atıyorum 10 saat cin gibi enerjiğim ne varsa artık içinde.Sana ilaç önermek isterdim ama dogru olmaz.ben Bi haftadır kullanamıyordum ihmal etmiştim dün yetiştirmem gereken bir dönem tezim vardı ya dedim ben şundan alayım 2 tan (cahilliğe bakarmısın
neyse bu cok uzun konu ve dün öğlen attım hapı hala uyuyamadım manyak gibiyim uykumda yok hiç iyi mi. Aslında göz bandı alıp taksan daha kolay uyuyorum ben göz bandı ile bu da bir tavsiye. Ayran içebilirsin.Melisa Çayı bu konuda fazla etkili ben bir kere içtim tüm gün yataktan cıkamadım resmen.Tavsiye ederim. Belki şu an elinin altında yoktur.
Ay kusura bakma derdine çare olmaadım içimdekileri döktüm resmen.
Not: Ayran yoktur belki cok basit gelecek ama sütü ısıt ılık şekilde içine bal dök hemencecik 15 dakikaya esnemeye baslarsın klasik ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde yatakta rahatlamaya calıs vücudun kendini salacaktır.