bende yarın başlıyorum 7/1/2012,bana da destek

nutelladdict

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
643
49
İstanbul
Arkadaşlar yarın diyete başlıyacağım diye bugün sapıttım.

Sabah 1 simit 4-5 yada karper yedim,öğlen bir tabak mantı yeniden bir simit ve üzerine sıkmak için çokella aldım onuda bir güzel yedim.şimdi çok pişmanlık duyuyorum,birde çokellanın kalanını çantama koydum hani bugün son ya geri kalanıda akşam yerim diye.

boyum 162 kilom 72-73 civarı 70 ten sonra artık tartılmıyorum 2 sene öncede liposuction ameliyatı olmuştum o zaman bile 63 tüm.şimdi artık yuh bana diyorumm.ama hala içimde bir irade yok.bacaklarım yazın birbirine sürtünüp yara oluyordu,lipodan sonra bacaklarım kalınlaştı.

Yarın sabah erkenden diyetisyene gidiyorum benide destekleyin olur mu,müdürüm buradayken fazla yazamam ama siz yinede beni yalnız bırakmayın.

en kisa zamanda basarili olacagina inaniyorum. liposuction'dan memnun kaldin mi peki, ben de yaptirmayi dusunuyorum gobegime ya da bacaklarima

benim de boyum 1.60 kilom 72 şu anda. aynı gibiyiz.
gerçi bu benim 17 kilo vermiş halim :)
şükret bence.

eger o lıpo sonrasını koruyabilirsen evet memnunluk verici ama ona vereceğin o kadar parayla kendine bir spor hocası bile tutabilirsin.ben ydışında yaşadığım için çabuk bir sonuç istedim.cevabım yaptırma.ayrıca desteğin içinde teşekkür ederimmmm umarım 10 kusür kiloyu birkaç ay içinde veririm:(

Son düzenleme:
benim de boyum 1.60 kilom 72 şu anda. aynı gibiyiz.
gerçi bu benim 17 kilo vermiş halim :)
şükret bence.

ne güzel verebilmişsin işte ben kendimi yemeğe kaptırdım sanki hayatımda tek mutlu eden şey yemek yemek,devam ediyor musun hala kilo vermeye?
ucunu bırakma insallah yarın gideceğim diyetisyen içime sinerde bende zayıflamaya başlarım.

ne güzel verebilmişsin işte ben kendimi yemeğe kaptırdım sanki hayatımda tek mutlu eden şey yemek yemek,devam ediyor musun hala kilo vermeye?
ucunu bırakma insallah yarın gideceğim diyetisyen içime sinerde bende zayıflamaya başlarım.

benim için de beni mutlu eden tek şey yemek yemekti ama şimdi aynaya baktıkça aldığım zevk onun kaç katıdır bilemezsin.
hala devam ediyorum 17 kilo daha vericem. hedefim toplamda 34 kilo vermek.

eger o lıpo sonrasını koruyabilirsen evet memnunluk verici ama ona vereceğin o kadar parayla kendine bir spor hocası bile tutabilirsin.ben ydışında yaşadığım için çabuk bir sonuç istedim.cevabım yaptırma.ayrıca desteğin içinde teşekkür ederimmmm umarım 10 kusür kiloyu birkaç ay içinde veririm:(

himm iste ozellikle gobegim icin istiyodum gobegim cok cikiyo benim. eger lipo sonrasi surekli spor yapmam gerekiyosa, yapmazsam gobegim geri cikacaksa yaptirmam tabi. :)

bu arada ben de 10 kilo verdim sen cizelgeme bakma, 69 kiloya bile cikmistim bi ara.

ben de yemeyi cok seviyorum. beni cok mutlu ediyor.

ama bu iliskinin sonu yok. sana zarar verior, kilo aldiriyor.

bi sure kisinca zaten o kadar cok yemiyosun. ben eskiden bi gunde yediklerimi simdi bi gunde yesem midem bulanir kesin, zaten yiyemem.

şu an kaç kilosun ki ben trde olsaydım o dönemde lipoya verdiğim parayla hem bir antrenor tutar hemde güzel diyetisyene yazılırdım 5 milyar vermiştim ayy alahım bazen diyorum bende hiç akıl yok.ama göbeğimin o sivriliği geçti çünkü o zamanlar herkes bana hamilemisin diye soruyordu

şu an kaç kilosun ki ben trde olsaydım o dönemde lipoya verdiğim parayla hem bir antrenor tutar hemde güzel diyetisyene yazılırdım 5 milyar vermiştim ayy alahım bazen diyorum bende hiç akıl yok.ama göbeğimin o sivriliği geçti çünkü o zamanlar herkes bana hamilemisin diye soruyordu

57 kiloyum simdi. benim de gobegim cok cikiyo yaa ben de sirf biraz insin diye istiyorum... dumduz olmasi hayal zaten, olsa da oyle kalmasi imkansiz..

neyse hftsonu diyetisyenime gittim diyet listemi aldim diğer listelerden bir farkı yok tabiki tatlı yasak düzenli yemek ve spor .hftsonu biraz ucunu kaçırdım annemlerde kalınca düzenim bozuluyor.neyse bgn itibarıyla bir sapma olmadı.
sabah iki dilim ekmek arasına zeytin ezmesı ve peynir koyup yedim öğlen yine küçük paketli ekmeklerden karışık zyağlı tabağı ve normal kola içtim sabahki ara öğünü istemedim ama diyetisyenim vermişti şimdi saat 4 gibi 2 kuru kayısı yıycem.akşamada şehriyeli tavuk çorbası yanında istersem salatayla beraber

ama saat 8 den sonra hiçbirşey yok.

tam kilom 72,1

Back
X