- 29 Ocak 2024
- 616
- 75
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Sevgilim başak burcu yükseleni ve biraz kafasına takan bi yapısı var. Onun istediğini yapmadığım da ciddi anlamda takıyor sonra dolup soğuk yapmaya başlıyor. Şimdi gerçekten Allah var iyiliğim için konuşuyor ama bende öyle bir aile ortamındayım ki ailem yüzünden ne evden çıkabiliyorum ne sosyallesebiliyorum artık hastaneye gitmeye dahi erinmeye başladım bu durumda zamanla hastalansam bile hastaneye gidememeye kadar gitti artık saldım kendimi evde dura dura kendimden geçmişim.. bisey oluyordu atilganlik yapmıyordum diğer kızlar gibi değilim zamanında bana çok kızıyordu sevgilim hiç aktif değilsin harekete geç şöyle yap böyle yap bakti ki ugrastiriyorum artık söylememeye başladı onun dışında ara ara yaptığım kıskançlık ve sorgulamalarımda eklenince aramız açıldı halbuki gerçekten abartılacak kadar kıskanmadım krize şeye girmedim bisey oluyordu soruyordum normal olarak gördüğüm şeyi neden sormayayim bazen de kızıyordum dansöz begenmisti yari çıplak görüp kizmistim kiskanmistim tüm bu sebeplerden şuaralar bana soğuk yapıyor kiskanma durumu değil de kendimi duzeltemememi onu ugrastirdigimi benden yorulduğunu düşünüp üzülüyorum artık fazlalık miyim ona diye düşünüyorum ne yapıcam ben