BENDEMİ ONDAMI BİLEMEDİM?

eşinizle konuşun eger yardım etmezse işten çıkıagınızı söyleyin gündüz işte çalışıp akşamda hem çocuga bakıp hemde ek iş yapıyosunuz adamda aldıgı parayı içkiye yatırıp birde size çemkiriyor çalışmayın böyle bir adam için çocugunuzla ilgilenin

Senin yerinde olsam işten gelince pijamalarımı çekip kızımla ilgilenirdim. Eşim anlayana kadar. Sonrasında şuan yapmadığım şeyleride yapıyordum dersin. Bu sürede ev batar biraz ama eşine ders vermen gerek. Sonrasında el Birliği'yle toplarsanız evi.
Ben pekte ders alıcanı sanmıyorum çünkü kendi yatıyor banada diyor gel otur ne uğraşıp duruyorussun bırak kalsın diye sence otumak işe yararmı yoksa ev kokar ama genede umursamazmı

Ben pekte ders alıcanı sanmıyorum çünkü kendi yatıyor banada diyor gel otur ne uğraşıp duruyorussun bırak kalsın diye sence otumak işe yararmı yoksa ev kokar ama genede umursamazmı
Haklısın canım ozaman başka Şeyler düşünmek gerek. Ooff nefret ediyorum yardım etmeyi bilmeyen insanlardan

bebeğinizi alıp birkaç günlüğüne annenizin yanına gidebilme şansınız var mı? belki yalnız kalınca ve herşey önüne gelmeyince anlar

Ne yapiyorsun ki, sende gel otur falan diyormus ya, sizde gercektende bi hafta falan öyle yapin bakalim, evi b.k götürür ama oda hicbisey olarak gördügü isler yapilmayinca ne oluyormus, ne hale geliyormus ev görür...allahtan esim cogu seyde bana yardimci, ilk evlendigimiz zamanlarda dolap düzeni hep bana aitti (biraz takintiliyimdir bu konuda) hersey düzenli falan ama esimin dolabi bir hafta icinde karman corman oluyordu, esyalar birbirine girmis falan, bir iki ay sonra gina geldi söylenmekte fayda etmedi, öylemi dedim, ellemedim onun dolabini temizleri güzel katlayip karmasiklarin üstüne öylece biraktim ertesi güne zaten onlarda karisiyordu, ellemiycem dolabini dedim, bi ay dayandi, bigün baktim aradigini artik bulamadigi icin hepsini cikartmis kendince katlayip düzenliyor, ogün bugündür ayda bir kendi düzenini kurar dolabinda hiiic karismiyorum...:KK14:

sizde tam dediği gibi işten çıkın oturun baksın sonra gerçekten oturuyormusunuz .

Back
X