arkadaşlar yıllarca içimdeki ağırlıktan kurtulmak için yazmaya karar verdim.belki abartıyorum belki haklıyım yada haksızım...öğrenmeyide çok isterim.alkolik bir baba ve ev bir hanımının kızıyım.16yıldır babamı görmüyorum kendi tercihim çünkü bize çok eziyet etti.oda bizi merak edip aramadı zaten.anneme ilk kötü duygularımı 18 yaşında erkek arkadaşımla buluştuğum gün trafik dolayısıyla eve 1 saat geç kalmam sonucunda telefonda bana,bu saate kadar nerdeysen bundan sonrada orada kal demesiyle hissettim.yapayalnızdım.nereye gideceğimi düşünüyordum ağlıyordum sürekli erkek arkadaşımda yanımdaydı ve sokakta bırakamam seni diyerek beni memleketine götürdü.ilk evliliğim bu şekilde oldu.1sene geçmeden ayrıldım.ço zor zamanlar geçirmiştim.aç bile kaldım bazı günler.boşanınca eve döndüm zordu ama başka çarem yoktu.12 yıl böyle geçti anneme para vererek nereye istersem gidiyordum.50 milyon verip arkadaşımda kalabiliyordum.üstü kapalı bi anlaşma gibiydi bunlar.sanki ona şımarıklık yapıp onu ikna etmişim gibi bir hava oluyordu.sonunda şimdiki eşimle evlendim fakat tüm birikimi yazlık evleri için harcamıştım.eşim iyi kötü varını yoğunu önüme koydu ve evimizi kurduk.bu kezde annem ne doğru düzgün bi çeyiz verdi nede destekledi.bir poşet patik başörtüsü gibi şeyler verdi onuda ananem yapmış çoğunu neyse önemli değil onlar.Allaha çok şükür aç açık değilim ama annem sürekli eleştiriyor eşimi beni komşu gelinlerle kıyaslıyor.çok nezaketli vs...ben sende böyle bişiy görmedim diyor.bende onu annesi öyle yetiştirmiş dedim bu sabah.eşim hastanede fizik tedavi görüyor.o nedenle annemlerde kalıyorum iki gündür.ve akşam sobayı yakmıyorlar.ben üşüyorum yinede yakmıyorlar bi battaniye alıp oturuyorlar bende yatmak zorunda kalıyorum bu seferde sen bizimle konuşmuyosun diyorlar ablamla ikisi..sen mutlusun madem biz sana bişiy demeyiz diyor annem.ama sürekli iğneliyor.ayda 50 lira ver bana biriktireyim diyor benim içinmiş.verdiklerim hiç geri gelmedi ama.nişan bohçasını sen yap ben veririm dedi evlendim hala verecek.ablamın bana borcu var söyledim diye 1 hafta konuşmadılar benimle.eşimede yansıyor bunlar.hiç ailem olmamasından görüntüde olması için küsmek istemedim.ama 32 yaşındayım ve komşu gelinle kıyaslanmak incitici geliyor.bendemi sorun var rica ederim yardımcı olun