• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendemi sorun var bilemedim..

denizim123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
46
17
8
45
Arkadaşlar sevgilimle haftada bir zor görüşüyoruz bazende okadar bile görüsemiyoruz isimizden dolayı bu yüzden her bulusmamizda eli kolu durmuyor bense sarilmayi el ele tutuşup oturmayı istiyorum onu seviyorum ama ilişki istemiyorum sevgilim ise bunun normal olmadığını onu artık sevmedigimi söylüyor. Sizce bende sorun var mı?

Kimse seni istemedigin birseye zorlayamaz! Daha uzatirsa bu tavri bas tekmeyi bence saygisiza!!

Kimse seni istemedigin birseye zorlayamaz! Daha uzatirsa bu tavri bas tekmeyi bence saygisiza!!

Zorlama yok sadece istediği olmadığı zamanlar üzülüyor bendede suçluluk hissi oluyor. Siz olsaniz nasıl düşünürsünüz? Tel de konuşurken hiç sıkıntımız yok çok saygılı çok ilgili

Anladığım kadarıyla ilişkinizde cinsellik de yaşanmış ve yaşanıyor. Hayatında sevdiği biri olan bir insanın buna herhangi bir engel de yoksa düzenli bir seks hayatı istemesi kadar doğal bir şey yok.

Zorlama yok sadece istediği olmadığı zamanlar üzülüyor bendede suçluluk hissi oluyor. Siz olsaniz nasıl düşünürsünüz? Tel de konuşurken hiç sıkıntımız yok çok saygılı çok ilgili
İste zorlamanin dik alasi bu! Psikolojik baski yapmis resmen. Sucluluk duygusu cok kotu bir duygudur ve kendimi hic sıkamam yani bir oglan icin..

Anladığım kadarıyla ilişkinizde cinsellik de yaşanmış ve yaşanıyor. Hayatında sevdiği biri olan bir insanın buna herhangi bir engel de yoksa düzenli bir seks hayatı istemesi kadar doğal bir şey yok.

Evet oldu 10 senedir görüşüyoruz 4 senedir düzenli ilişkimiz var özel nedenlerden dolayı daha sevgiliyiz evlenmedik yada nisanlanmadik o 35 bense 29 yaşındayım

Evet oldu 10 senedir görüşüyoruz 4 senedir düzenli ilişkimiz var özel nedenlerden dolayı daha sevgiliyiz evlenmedik yada nisanlanmadik o 35 bense 29 yaşındayım

Evlenip evlenmemek değil mesele. Aranızda cinsel bir durum varsa adamın bunu düzenli olarak istemesi normal. Sizin istememeniz anormal. Zaten haftada birden az bir cinsellik pek düzenli de sayılmaz. Yani sevgiliniz normal olan taraf.

Evlenip evlenmemek değil mesele. Aranızda cinsel bir durum varsa adamın bunu düzenli olarak istemesi normal. Sizin istememeniz anormal. Zaten haftada birden az bir cinsellik pek düzenli de sayılmaz. Yani sevgiliniz normal olan taraf.

Son 6 aya kadar hiçbir problem yoktu bilmiyorum.

bence sende sorun var. madem yapmayacaksın hiç başlamaman baştan sınırı çzimen lazım. ah yapayım ayh canım istiyor yapma. böyle olmaz ki. kimse sizin kafa karışıklığınızı kabullenmek zorunda değil. kaldı ki iki taraf da yetişkin.

Aksini düşünenlere de saygım var lakin bu istek bence normal.
İstemiyorsanız eğer bunun için ortam yaratmayın,sorununuz varsa doktora gidin..

Uzun süreli beraberliğiniz ve aktif,düzenli cinsel hayatınız varmış daha önce. Sevgilinizin istemesi sizin tabirinizle elinin kolunun durmaması normal. Sizden bunu talep etmesi de normal ki haftada bir diyorsunuz, bazen o bile olmuyormuş uzun bir ara sayılır. Sonradan mı başladı bu isteksizlik, hep mi vardı? Sonradan olduysa bir sorun var demektir.

Back
X