• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendemi sorunvar etrafımdaki insanlardamı

rapunzel_34

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
16
12
8
39
eşimin tarafındaki insanların bana karşı acayip davranışlarına anlam veremiyorum.kime iyi davransam ya benden kaçıyor ya bana tavır alıyor sebebinide bilmiyorum.belli zaman sonra laf sokmaya başalamalar halbüki hiç beceremem bu işleri birde çekememezlik seziyorum.yani ben iyi oldukça.benden kaçıyor bana tavır alır oldu insanlar pasifliğimden yararlanıyorlar sanki çünki pasifim sakinim kırmam incitmem üzmem allahtan korkarım böyle oldukça insanlar bana karşı bir tavır takınıyor gibi geliyor.birde sanki dışardan kendi begenmiş gibimi görülüyorum diye düşünüyorum çünki çok şükür çok iyi bir eşim evim hayatım cocuğum herşeyim var.umarım anlatabilmişimdir kendimi

birde sanki dışardan kendi begenmiş gibimi görülüyorum diye düşünüyorum çünki çok şükür çok iyi bir eşim evim hayatım cocuğum herşeyim var.umarım anlatabilmişimdir kendimi
Şu cumleleri yazmayaydın iyiydi. Umarim taşlanmazsin.
Evet sessiz sakin insanlar bazen disardan kendini begenmis olarak görülebiliyor. Insanlarin mesafe koymasi da bu yuzdendir. Bence sen de uzak dur. Zaten ne kadar uzak o kadar iyi.

Back
X