Benden 3 yaş küçük ne yapmam lazım ?

Vesp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
3
0
36
İçel Mersin
Herkese Merhaba,

Benim yaşım 28 ve benden hoşlanan birisi var aramda 3 yaş var.Çocuk çok Efendi,Akıllı ve Olgun birisi ama aramızdaki yaş farkı,yani benim büyük olmam biraz kafamı kurcalıyor.Çocukdan bende hoşlanmıyor değilim;açıkcası yaşını söylemeseydi,benden küçük olacağını hiç bilmeyecektim,benim düzeyimde muhabbetleri var,tam aradığım kişi diyebilirim.Ne yapmam gerekiyor ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Önerilerinizi bekliyorum...

Türkiye de bu yaş takıntısı almış başını gidiyor ne var benim teyzem eniştemden 2 yaş büyük 24 yıldır evliler
Hiç problem değil 2 si 3 ü çok az sorun yapmana değmez.

Son düzenleme:
Ben birlikte olmazdım ne kadar olgun efendi olsa mutlaka o benden büyük olmalı.
Ama pek fark yokmuş yani abes bir durum yok ortada
sende hoşlanıyomuşun denemeye değer...

Saçmalamayın niye bu kadar büyütüyorsunuz yaş problemini? 3 yaş hiç fazla değil 10 yaş falan deseniz abes olurdu ama 3 yaşın hiçbir önemi yoktur. Eger kafanıza uydugunu düşünüyorsanız denemeye deger. Bu zamanda duzgun ınsan bulmak cok zor siz kişiliğine bakın.... Eski erkek arkadasım da benden 2 yaş küçüktü ama gayet iyi bir insandı... bence ıkınıze bir şans verin eger zamanla bu takıntınız gecmezse o zaman dsunursunuz ayrılıgı.

Fazla bir yaş farkı yok ama sen 38 o 35 olsaydı anca sorun olmazdı diye düşünüyorum ya da daha farklı bir yaşta olsaydınız..
erkek henüz 25 yaşında, ne kadar olgun gözükürse gözüksün farketmez bence.. (sosyal ve ekonomik şartları, yaşam şekli, sorumluluk sahibi olup olmadığıyla orantılı değişebilir)

hiiç problem olmaz bence. kendiniz olumlu bakıyor fakat çevre ne der diye düşünüyorsanız hiç düşünmeyin kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

3yas bence hic önemli degil
ama ilerde arkadasinizin ailesi sizin yasinizi sorun edebilir
yada siz taniyip uygun görsenizde erkek arkadasniz icin
evlilik zamani gelmemis olabilir
sanirim bunlarin disinda sorun cikmaz

ee nolmuş ki yaşı sizden küçükse bence hiç önemi yok önemli olan şey aranızda ki elektrik
aşk,saygı,hoşgörü,sevgi,tamamlanmak
senin aradığın kişi mi ve anlaşıyosanız sorun değil yoksa nolur yani sen ondan büyük olsan ya da o senden büyük olsa

Son düzenleme:
benle eşimin arasında da 3 yaş var ama kafalar uyuştuğu için bu hiç sorun olmadı aramızda ve çok mutluyuz cnm.bence yaş önemsenecek bir konu deil.hem kadın yaşça büyük olursa zengin olunur derdi anneanem

Açıkçası kendimden küçük biriyLe birLikte oLmak benim tarzım değiL ama büyük biriyLe de oLmayınca oLmuyormuş nişanLandığım da 17 yaşındaydım nişanLım benden 8 yaş büyüktü ama geL gör ki benden 8 yaş küçükmüş gibi haraketLeri vardı eğer oLgun biri ise denemeye değer bence önemLi oLan insanın kaç yaşında oLduğu değiL akLının hangi yaşta oLduğu bundan kesinLikLe eminim artık

Görüştüğün kişiyi iyice ölç, tart. Bana göre akıl yalta değil baştadır...

kendinizden büyük biriyle evlendiniz diyelim, ömrünüzü geçiriyor ama mutsuzsunuz ah ne güzel benden büyük diye bir sıfatla mı mutlu olacaksınız, boşverin bence mutluluğunuza bakın

Ben de insanın akıl yaşına bakarım;ama sizlerin de önerisini almak;açıkcası bakış açımı değiştirdi...

annem babamdan 5 yaş büyük ve 25 yıldır evliler. hala da babam evden çıkarken, eve geldiğinde, seni seviyorum der durur

benim kocam benden 4 yaş küçük ve ben hep söylüyorum iyiki onunla evlenmişim

bu yaş takıntısı insanların yarattığı sadece toplumsal bir sorun...

arkadaşlar bende eşimden 6 yaş büyüyüm ama inanın henüz yeni belki ama 7.yıla girdim çıkma nişan evlilik falan derken 76yıl ama inanın hiç sorun olmadı inşallah olmaz eğer seçtiğiniz kişi doğru kişi ise hiç sorun etmeyin başı nasılsasonu öle gider der annem benim başı güzeldi şu an evliyim dahaada güzelleşti hiç pişman değilim umarım ömrümün sonuna kadar da olmam.boşveriiinnnn yaş deyildir önemli olan anlaşmanız aşkınız sevginiz o herşeyin üstesinden geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…