Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ki bence derler benimkiler bile benim sevgilime cok tepki gösterdiler halbuki o benden sadece 2 yas kucukdu cocuk mu avutucaksin sen bile dedi babam adam dedigin kadindan buyuk olmali yasca hayatta biseylere ulasmis olmaliki senin kiymetini bilsin der babam o daha toy gözü disarda her cicekden bal alma hevesinde. yanlisda degil aslinda söyle bi dusunursek daaha nice yakisikli erkekler var yasi yasina uygun emin ol.. kendini kaptiripda sonradan aci cekme ihtimalini dusun bence hic girisme derim ben bi bilasdinmi kopmasi zor oluyor yasadim ben biliyoruim.. benimki yasini basdan gizlemisdi hatta benim tuttumumu bu konuda gördugunde görusmem onunla diye. ki basdan bilseydim o gözle zaten bakmazdim..
Senin de kızın varmış. İnsanların şurada gerek ciddi, gerek gırgırla cevap verdiği eğlenceli konu ancak böyle baltalanır. Büyük konuşma, yarın bir gün kızın büyür de KK'ya üye olup İtalyan sevgilisini anlatır sonra.
Senin de kızın varmış. İnsanların şurada gerek ciddi, gerek gırgırla cevap verdiği eğlenceli konu ancak böyle baltalanır. Büyük konuşma, yarın bir gün kızın büyür de KK'ya üye olup İtalyan sevgilisini anlatır sonra.
Kizlar iyi ki bir sure girmedim konum karismis.Tamam dizimi kirip oturucam evde benim neyime sevgili zaten. Hastanede staja baslayacagim bu yil. Ilerde orada calisanlardan birini bulurum herhalde. Bir suru yeni insan olacak. Tamam herkes degilsin simdi madem. Hevesim kacti zaten. Konu Kapansin bari. Tskler.
burada birileri senin kullandigin ruja kadar laf soyleyebilir... hic takilma bence.
icinden geliyorsa yasa... kimsenin hevesini kacirmasina izin verme.
hayat ertelemelere yeri olmayacak kadarkisa aslinda.
bu arada italyan sana deger veriyor bence, belki iyi bir arkadaslik belki de hormonlarin cosmasi... ya da guzel bir iliski... hepsi olabilir.
kapilarini kapatma bence ; )
zaman iyidir...